Ben aşağılık kompleksi mi yaşıyorum?

Artık okumaktan çok yoruldum. Normalde ön lisans mezunuyum ve 2 yıllık bitirdim hazırlık ile birlikte 3 sene okudum ve 1. lik ile bitirdim. İki okul değiştirdim hazırlıkta dahil her sınıfta 1. oldum. (Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik-Mütercim Tercümanlık) DGS yaparken zorlanacağımı biliyordum ama bu kadar tahmin etmiyordum sanırım gittiğim okulunda etkisi var. Hiçbir derse yetişemiyorum sürekli ezber gerektiren dersler ile uğraşıyorum ve genellikle de notlarım düşük geliyor. Aslında seneye bitirmem lazımdı ama bitmeyecek sanırım bırakacağım. Bazı hocalarda ya benim aşağılık kompleksimden ya da cidden öyle bence DGS giren öğrencileri aşağılıyorlar. Mesela bi hoca arkadaşıma laf sokmuş takmış kız sadece biz bu şekilde çeviri yapmıyorduk dediği için ve kadın sürekli laf sokuyormuş burası meslek yüksekokulu değil gibi şeyler diyormuş neyse kız sonra bıraktı bu sene yine DGS girecek. Bana da bazı hocalar öyle geliyor. Mesela klasik soruyor yazıyoruz beğenmiyor yani. Fikir soruyorsun ona bile not yok doğru dürüst. Bilmiyorum abartıyor muyum bu durumda olanlar var mı? Sanırım bırakacağım ne yapacağımı da şaşırdım ya 23 yasındayım.
Ben aşağılık kompleksi mi yaşıyorum?