Evliyim ve evli biriyle alakam var. Benzer problemleri yaşayan iki insanız ikimizinde çocukları var ha deyince boşanılmıyor vs vs. Güzelleme yapmak değil derdim ama durum bu. Henüz fiziksel bi temasımız olmadı ama direniyorum sanırım. Hayatımdayken mutlu hissediyorum ama yanlış oluşunu da göz ardı edemiyorum. Azcık akıl istiyorum🤦🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba küçük hanım sizin yorum ve sorununuzu anlatsanızı okudum. iyi aklı başında yetişkin kadınsınız, fakat kafanız biraz karışık buda duygu boşluğu ve ilgisizlik. benim tavsiyem duruşunuzu bozmayın ve kendinizi başka şeylerle meşgul edin. şu an yapmış olduğumuz durum aldatmak degildir bunu bilin. sohbet etmek az da olsa içinizdeki hisleri canlı tutarak sizi toparlamaya yardımcı olur. sanaldan bu boşluğu kapatmanız mantıklı bir seçim. En azından sevgi sohbet boşluğu kaybolarak size daha hissettiren ilgiyi almanıza yardımcı olacak. belki zamanla bu sorunuda çözer daha huzurlu hissedersiniz. Kendinizi kasıp yıpratmayın bu sanal sohbetle az çok kendinizi mutlu edin. fakat seçiminizi iyi yapın, bir sorundan kaçarken diğer sorunlada kendinizi hasta etmeyin. sizi anlayabilecek yargilamayacak ve en önemlisi evliliğine zarar vermeyecek birisini bularak bu sorunu çözersiniz. Fakat evli bir insandan lütfen uzak durun ki yaşamış olduğun bu sıkıntılı evliliğe daha büyük sorunlar gelmesin. sizi siz olarak kabul edip sohbette yardımcı olacak anlayışlı birisi ile bu sorunu halledin.
02 Yorumla
Soran9 ayÇok teşekkür ederim vakit ayırmışsınız. Dikkate alacağım
En İyi Cevaplar
9 ayseni kınıyorum kıııınnnnn yavrum yanlış yoldasın kendine gel bunu ne eşine ne çocuklarına ne de kendine yapmaya hakkın var bunu nasıl kaldıracaksın şimdi olmasa bile ileride vicdanın hiç mi rahatsız olmayacak çocuklara da acı bu olay duyulsa eşin seni ve onu delik deşik etmese bile çocuklarının gözünde kötü bir kadın olacaksın dahası adın çıkacak okulda mahallede çocuklarını zorbalayan... çocuğu diyen çocuklar olacak bence iyi düşün eşini sevmiyorsan boşan boşu boşuna kimsenin hayatını da karartma kendininkini de
18 Yorumla
Soran9 ayBu da ağır geldi
- 9 ay
gerçekleşmesinden çok çok daha iyidir ona göre ayağını denk al
Soran9 ayBitirmem lazım
- 9 ay
evet tüm bağı kopar ulaşamasın sana ki bu herkes için daha iyi onun eşi ve çocukları da var sonuçta onları da düşünmek lazım
Soran9 ayMidem bulanıyor bu şekilde düşündüğümde. 🤦🏻♀️
- 9 ay
bir de yapsaydın daha fenaydı en azından şimdi fark ettin ne kadar yanlış olduğunu onunla tüm bağı kopar ve onu unut bu olanları da unut hiç yaşanmadı say unut gitsin tamamiyle hafızandan da sil hatta bu konuyu da kaldır unut ona da sakın yaklaşma tövbe et normal hayatına devam et eşinle problem varsa beraber çözüm arayın eşinle ve çocuklarınla mutlu mesut huzurlu bir şekilde yaşaya bak ateşe yürüme
Soran9 ayTeşekkürler
- 9 ay
rica ederim hoşça kal
Gizli Üye(30-35)9 ayHiç kendini frenleme
Git yaşa ne yaşamak istersen
Yaşamayıp pişman olmaktansa, yaşayıp pişman ol
Ama şunu sormak isterim o kişi bu siteden biriyse iyi düşün.012 Yorumla
Soran9 ayDeğil. Hala koparamadık bağı. Ne zor işmiş🤦🏻♀️
Cevap sahibi9 ayAyrı şehirde misiniz
Soran9 ayYeni değiştirdim aynı şehirdeydik. Görüşmedik henüz. Uzaklaştım mesafe olarak.
Cevap sahibi9 ayPeki gel desen gelir mi
Soran9 ayGelir.
Cevap sahibi9 ayEe o zaman yaşa hiç korkma
Soran9 ayBöyle düşünmüyorum artık. Zarar veriyor ruhuma.
Cevap sahibi9 ayNeyi ağır geliyor
Soran9 ayAldatmış olmak fikri.
Cevap sahibi9 ayŞu anda da konuşarak aldatıyorsun zaten
Soran9 ayBiliyorum ama tensel bi aldatma daha ağır gelebilir. Psikolojisini kaldıramayabilirim. şu an zaten tamamen hayatımdan çıkarma aşamasındayım.
Cevap sahibi9 ayİyi o zaman çıkar komple
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 9 ayÇocuklar var falan bahane. Yargılamak da istemem de diyelim ki bu durum ortaya çıktı, nasıl bakacaksınız çocuklarınızın yüzüne? Kimse sonsuza kadar evli kalmak zorunda değil ama eğer aldatacaksan ayrılırsın devam edersin hayatına gram anlamıyorum gerçekten
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir durum içinde olduğunu hissediyorum. Yaşadığın duygular karmaşık olsa da, öncelikle hislerine saygı duyman çok önemli. Ancak şunu unutma ki bu durum, sadece seni değil, etrafındaki insanları ve özellikle çocukları derinden etkiler. 🙏 Yanlış olduğunu bildiğin bir şeyde direnmeye çalışıyorsan, bu zaten vicdanının sesini dinlediğini gösteriyor.
Evlilik problemi yaşayan insanlar, bazen kendilerini anladığını sandıkları kişilere yönelirler, ama bu genelde kalıcı bir çözüm sunmaz. 🌀 Belki ilişkinizdeki sıkıntıları çözmek için biraz daha derin bir yol arayabilirsiniz. O kişiye harcadığın enerjiyi, evliliğinde çözüm üretmeye ayırmayı deneyebilirsin. Hatalar yapmak insana mahsus, önemli olan düzeltmeye çalışmak. ❤️
Bir uzmanla konuşmak veya bireysel terapi alarak kendini daha iyi anlaman, bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmana yardımcı olabilir. Kendine karşı dürüst ve nazik olmayı unutma, bu da geçecek. 🌈00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
33Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 9 ayevliyle ne işin var midesiz misin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayLütfen ondan uzaklaş hatta alakanı bile kes olan çocuklara olur teyzemde aynı senin gibiydi şu an yuvası dağıldı 5 parasız kaldı çocuklar ordan öyle o ordan öyle eşide kabul etmiyor onu artık. Yani her şey gonul işi değil hevesini yutmak zorundasın lütfen uzak dur ondan ilerde pisman olursun onla ilerlesen bile ne olacak mutlu mu olacaksin saniyorsun olmayacaksın daha kötü olacak Şu an ona kor kutuk asik degilsindir zaten uzaklas bir iki haftaya tamamen sogursun
28 Yorumla
Cevap sahibi9 ayEsin sana sevgi anlaminda falan yetmese bile maalesef cocuklarin için dayanmak zorundasin esimi duzeltmeye bak eger esinle ayrilma kivamina gelirsen zaten ayrildiktan sonra gonul isleri olur anca ama yuvanı bozma derim
Soran9 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi9 ayEğer dine inanan biriysen namaz kıl ve dua et abdestli dolan içine ferahlik gelir
Soran9 ayInsan iradesi çok berbat bir şeymiş
Cevap sahibi9 ayEvet canım sen aslında çok akıllı her şeyin farkında birisin ve kendini durdurman gerektiğini biliyorsun olgunsun düşünce olarak lütfen Gönlüne iradene söz geçir🥰daha mutlu olacaksın bana inan ve dene lutfen
Soran9 ayBitireceğim inşallah. İlerletmeyeceğim
Cevap sahibi9 ayKesinlikle daha mutlu olacaksin tatlım 🌼🌼 iyi olur burdan yazabilirsin fikir danışmak istersen/ benim teyzemde aynı durumu yaşadı inan çok mutsuz çocuklar hergün bizi arıyor iyi değiliz annemle babam barışsın diye yani cidden kendinden çok çocuklarını düşünmek zorundasın malesef💕 yapacağına inanıyorum huzurla kal
Soran9 ayÇok teşekkürler
Gizli Üye(18-24)9 ayEşinle arana ve eşinin sana davranışına bağlı eş dediğin eşiyle ilgilenmeli ilgiye aç bırakılmamalo böyle eşin varsa insan başkasından ilgi bekliyo sen sanırım eşinle mutlu değilsin mutlu olmak hakkın mutlu edemeyej biriyle ömür geçmez ama arkasından iş çevirme boşanın bunu diğer adamlada konuş böyle gizli yaşamak istemiyorum sende bende eşlerimize söyleyelim rahat edelim de
13 Yorumla
Soran9 ayBoşansam bir daha evlenmek istemem ki
Cevap sahibi9 ayEvlenme devam edersiniz sevgili gibi
Eşininin arkasından iş çevirme boşanamazsın sonram
Soran9 ayDoğru diyorsun
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
9 ayYani fiziksel temastan sonra belli olur her şey belkide hevestir yani yaşamanı istemem ama yaşamak kaçınılmaz olacak bence bir uzmanla görüş eşinle daha çok ilgilen birsürü söylenecek verilecek tavsiye var ama alşın kaymış hiçbiri etki etmez gibi
17 Yorumla
Soran9 ayÇift terapisi düşünmüyor değilim
- 9 ay
Kesinlikle etkili ama öncesinde yaşadıklarını tam anlatmalısın terapiste ve ikinizin arasında olmalı eşine anlatmamalı
Soran9 ayBu durumuda mı paylaşmalıyım
- 9 ay
Tabiki
Soran9 ay🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 9 ay
Yani sorun olmaz bayan bir terapist seç ve herşeyi anlat çözüm arıyorsan istersen dtylı knsabiliris
- 9 ay
?
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
9 ayMuhtemelen esin ne ruhen nede yatakta seni tatmin etmiyor sevildigini hissetmedigin icinde bosluktaain bu boaluktada biriyle tanistin bende evliyim az cok anliyorum seni
12 Yorumla
Soran9 ayYani sayılır evet
- 9 ay
Boşluktaykende flörtöz davranmissin
9 ayEmin ol kimsenin yuvası dört dörtlük değil ama bazı sebeplerden dolayı sabır etmemiz gerekiyor heleki çocuk varsa
12 Yorumla- 9 ay
@2cocukannesi00 laf anlatamazsın ki kafaya koymuş insana
Soran9 ayDoğru.
Gizli Üye(36-45)9 ayBelki de evliliğinizde yaşadığınız sorunları bir nebze de olsa o kişiyle konuşunca unutuyorsunuzdur bazen karşı tarafı ilgi duyduğumuzu sanırız ama aslında yalnızca karşı taraf bizi dinler ve biz kendimizi o şekilde iyi hissederiz
16 Yorumla
Soran9 ayBelkide ortada hiç bi şey yoktur mu diyorsun
Cevap sahibi9 ayAynen öyle. Hepimiz insanız zaman zaman çok zor günler geçirebiliyoruz. İlgisiz kaldığımız zamanlarda bize ilgi gösteren birisi olduğu zaman ister istemez kendimizi ona yakın hissedebiliyoruz. Hani demişsiniz ya onunla konuşunca mutlu oluyorum aslında mutlu eden sizi o değil onunla bir şeyler paylaşmanız sizi mutlu ediyor kendinizi iyi hissediyorsunuz o yalnızca bir aracı
Soran9 ayBirde burdan bakmalıyım sanırım
Cevap sahibi9 ayTabii ki öyle buradan da bakmak lazım ama bakın şuna da çok dikkat edin genelde bir kadın evliliğinde mutsuz olduğu zaman erkekler daha fazla yanaşmaya çalışır acaba kullanır mıyım diye erkekler böyle durumları severler duygusal boşlukta olan kadınların yanaşırlar O yüzden ben yine de dikkat edin diyorum
Soran9 ayTeşekkürler
Cevap sahibi9 ayRica ederim O yüzden canınızı sıkmayın duyduğunuz şeyler karşı tarafa ilgi değil yalnızca kendinizi kötü hissettiğiniz zaman o kişiyle sohbet etmişsiniz sizi mutlu eden onu sohbeti o değil
9 ayHem cam kenarı hem koridor diye yaşam yok ikisinden birini seçeceksin. Yok böyle yaşarım diyor isen de pişmanlık duymayacaksın.
11 Yorumla
Soran9 ayHak veriyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayŞu an gizli konuşmanın heyecanini yaşıyorsun ama inan ileride pişman olacak duruma girebilirsin temas olmadıysa da yakında olur
112 Yorumla
Soran9 ayBen bi şeyleri son vermezsen o kaçınılmaz🤦🏻♀️
- 9 ay
Bir kere girdin bu yola yapmadan da son vermezsin içinde o yüzden bir şey demiyorum sonuç olarak oda bırakmaz yapmadan
Soran9 ayO psikolojinin altından kalkamayabilirim
- 9 ay
Yani büyük risk alırsın ister istemez hayatını söndürebilir sen ne kadar kendine güvenip gizli kalsan da erkekler genelde kendisini ele verir o zaman ister istemez sen de yanarsın
- 9 ay
Bence öncelikle evliliğini gözden geçirmelisin
Soran9 ayÖyle de bi durum var evet
- 9 ay
Birini kapatıp ya da içinde bitirip öyle diğerine odaklan yoksa ileride vicdanınla başbaşa kalırsın
Soran9 ayşu an bile çok zor
- 9 ay
Seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım
Soran9 ayNe ile sonlandı
- 9 ay
evliydim ama kişi içimde bitmişti sevdiğim karşıma çıkınca onunla oldum 1 yıl o süreçte evlilik zaten biticek bir bitirdim ama birlikte olduğum çıkamadı evliliğnden yanlız kaldım şimdi
Soran9 ayAnladım
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayFiziksel temas olmadan bitir olursa iş daha kötüye gider hiç bir sır ömür boyu gizli kalmaz illaki bir gün gün yüzüne çıkar
13 Yorumla
Soran9 ayBundan da çekiniyorum.
- 9 ay
Daha yolun başındasın aynı durumu yaşadım emin ol sonu yaşadığın heyecana değecek kadar değil çok daha kötü
Soran9 ayAnladım
- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
9 ayYanlış zamanda doğru insanlarla karşılaşmak birer sınav. İşin zor.
11 Yorumla
Soran9 ay🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gizli Üye(25-29)9 ayÇocuklarının gözünde bir ömür kötü duruma düşmen var. Erkeğe bişey olmaz böyle durumda biten sen olursun. Sen kaç yıllık evlisin?
132 Yorumla
Soran9 ayEn çokta onlara karşı mahcup ve kötü hissedeceğim.
9 senelik.
Cevap sahibi9 aySorun ne peki? Karşıdaki kişiyle yaşınız yakın mı
Soran9 ayEşimle de onunla da yakın sayılır
Cevap sahibi9 ayEşinle sorununuz ne özel değilse? Bi de bu kişiyi nereden buldun o da önemli bu arada
Soran9 ayEşimle karı koca gibi değiliz. Çokta iyi anlaşamayan iki arkadsş gibiyiz. Ten uyumuda bana göre yok.
Sosyal mecrada tanıştım.
Cevap sahibi9 ayBoşanmayı düşün eğer mümkünse bence. Ama evliyken bunu yapma. Erkek için çok basittir bunu yapması işini görür gider. Ama kadin kullanılmış hisseder. Ayriyeten duyulsa bile bu mevzu erkeğin eşi çok etkilenmeyebilir etkilense de çabuk atlatır Ama kadının eşi için bu çok yıkıcı bir durum olur. Ve kendinize bu işin sonu olmadığını hatırlatın, o zevki zaten sürekli yaşayamayacaksınız birkaç kez olur olursa sonrasında yine pişman hissedersiniz. Eşinizle sorunlarınız çözülebilecek aşamadaysa çözmeyi deneyin derim, çözülemeyecekse Boşanmayı düşünün ekonomik özgürlüğünüz de varsa.
Soran9 ayÇözüme kavuşmayı hakeden bi ilişki her şeye rağmen. Bunun için çaba göstereceğim biraz daha.
Cevap sahibi9 ayHakkettiğini düşünmen bile güzel. Senin yaşadığına benzer bir durumu ben de yaşadım. Karşı taraf evliydi ve çok istekliydi ama ben yapmadım. En iyi kaçış yolu hangi sosyal mecraysa pişman olduğunu söyleyip kapatıp gitmek. İkinci yolu da dini inancın varsa içine gelen bi anlık korku ve pişmanlıkla tövbeye yönelmek. Meşguliyet bulmak da önemli çalışmıyorsan eğer
Soran9 ayİyi tavsiyeler teşekkür ederim
Cevap sahibi9 ayEşinle bir ömür mutluluklar
Soran9 ayTemennim o yönde.
Soran9 ayÇok sağ ol.
Cevap sahibi9 ayYapamıyosan ayrılmayı düşün. Daha çok gençsindir sanırım kendine de haksızlık etme
Soran9 ayBunuda kafama koydum. Başaramazsam boşanmakta aklımda. Çünkü bu yaşlarıma tekrar gelmeyeceğim. 29 um henüz. Ne zaman sevildiğimi hissedeceğim mesela ölmeye ramak kala mı.
Cevap sahibi9 ayTabi ki. Sıkıntılı bir evlilikle de bir ömür geçmez. Bişeyler yürümüyorsa anlaşılmadığın yerde durmak da kendi hakkına girmek olur. Sen daha baya gençsin. İçin de bi o kadar dolu sözlerinden anlaşılıyor yani. Çözemediğin yerde oturun konuşun boşanın derim ben.
Soran9 ayÖyle yapacağım.
Cevap sahibi9 aySakın o adamın tuzağına düşme ısrarla hatırlatıyorum bak büyük bi boşluktasın belli oluyor sakinn!!
Soran9 ayYa inan hiç yakıştıramıyorum kendime. Nasıl böyle bi hataya düştüm aklımda almıyor. Daha bu akşam söz verdirdi ne olursa olsun hayatından çıkmamam için. Bunlar normal şeyler değil. Boşlukta olma durumu sahiden tehlikeli.
Cevap sahibi9 ayEvet işte ondan meşguliyet çok önemli. Ben de o kadınla konuşurken boşluktaydım mesela. Sonra dedim kendime yapsam nolcak ne o doyacak ne Ben bu heves bitmeyecek dedim. Doğru olan da bu. Pişmanlıkla kalacaktık ikimiz de. Ben de o sosyal mecrayı kapattım gittim aniden bir daha da dönmedim.
Soran9 ayİyi yapmışsın.
Cevap sahibi9 aySen nasıl bu kadar rahat konuşabiliyosun eşin hiç farketmiyor mu
Soran9 ayÇokça yalnız kalıyorum işi dolayısıyla. Ama yan yanaykende çok birbirimizde değiliz.
Cevap sahibi9 ayKendine bi meşguliyet bul öyleyse. Çok sıkıntılı bi durumdasın.
Soran9 ayMeşguliyetlerimde var ama insan duygusal anlamda eksikse onu doldurmaya mutlaka bi şekilde çalışıyor sanırım her ne olursa olsun.
Soran9 ayAma doğruyu yanlışı ayırd edebilmeliyiz, akıl sebepsizce verilmiş olamaz.
Cevap sahibi9 ayEvet de böyle olmamalı işte. Boşanip bişeyler yaşasan bu kadar abes kaçmaz
Cevap sahibi9 ayKesinlikle
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayAklını ön plana çıkar duygularını değil. Bi kez yapsan doymayacaksın bunu unutma aklında olsun bu söz
Soran9 ayTamamdır yazdım aklıma
Cevap sahibi9 ayİyi geceler öyleyse
Soran9 ayİyi geceler diliyorum 🙏🏻
Gizli Üye(25-29)9 ayBosanmazsin cunku biliyorsun o seni yatağa atip hevesi gecince bir * gibi kapı onune koyacak enayi kocan nede olsa garanti
18 Yorumla
Soran9 ayNesi garanti. Ufacık bi sadakatsizlik hissiyatı hissetse dahi ayrılmak isteyecek biri. Hiçbi şey garanti değil hayatta. Ben bu yanlıştan dönebilmeyi istiyorum sadece
Cevap sahibi9 ayBelki sende onu çoğu yönden tatmin etmiyorsun evlilik sürsün çocuklar var diye belki hersey normalmis gibi davranıyor
Sen heyecan arıyorsun aşk falan hikaye. yanlışı biliyorsan dönmesinide bilirsin olay şu adamın sana sağladığı imkanlara nankörlük edecek kadar bencil doyumsuzsun. Öyle aklın birilerine kaçacak gibiyse evlenmeyin evleniyorsan da nefsine sahip çık ya da bosan insanların onuruyla oynamayin
Soran9 ayHeyecan aramıyorum sadece her anlamda tatmin edilmemiş bi kadınım. Genc ve güzelim bir daha bu yaşlara gelmeyeceğim. Öfkeliyim. Böyle hissetmeme sebep olan her şeye. Yinede yaptığıma dair tek olumlu kelime kullanmadım.
Cevap sahibi9 ayO seni tatmin mi edecek sanıyorsun seninle birlikte olur sağda solda konuşur seninle yaşadığı iliskiyi ağzına sakız ederek anlatir arkadaslarina felan. onun aradığı ask mi seks mi karısını çocuğunu bırakıp senin gibi eşine çocuğuna şuursuzca sırtını dönen birini mutlu etmeyle mi uğraşacak. senin deyiminle her anlamda tatmin edilmemis genç ve güzel olan seni el üstünde tutacak masallardaki gibi ask yaşatacak. Safmısınız siz adam sana yol yapıyor. Otur oturduğun yerde elin adamını mutlu edecegine kocanı mutlu et. Kes iletişimi sonradan çok pişman olursun. Sırf o çocukları düşündüğüm için sert dil kullanıyorumki aklını başına al diye.
Soran9 ayDaha fazla yanlışa gark olmadan bitirmeli
Cevap sahibi9 ayTabiki. İnsanlar çok tehlikeli seni kolayca kandırabilir. Ortalıkta s erfsizden çok ne var. Akıllı ol çocuklarını eşini mağdur edecek bir hataya düşme. Eşine ne kadar özen gösterirsen o da aynı özeni sana gösterip bir şekilde seni tatmin edecektir. Gönül rahatlığıyla ilişkini yaşarsın. Endişe yok vicdan azabı yok. Alnın açık başın dik gezersin. Bundan daha önemli bir şey yok, bu devirde özellikle.
Soran9 ayEvet. Aklımın karışmasını dahi yediremiyorum aslına bakarsan kendime ama oldu bi kere. Devamı olmasın diye çaba göstereceğim.
Cevap sahibi9 ayÇaba gösterme bitir
Gizli Üye(30-35)9 ayÇok kötü bir şey o şimdi diyor bu kadın eşini aldatır ben buna kayarim avcı o bakalım sen verici olucan mi
14 Yorumla
Soran9 ayO daha çok duygusal bakıyor gibi
Cevap sahibi9 ayHayır erkekler duygusal bakmaz hiç bir zaman 😉
Soran9 ayÖyle mi
Cevap sahibi9 ayÖyle tabiki hadi ben yatarim. sana iyi geceler
geçmiş olsun zor durum çocuk varsa sahada kötü bir durum öncelikle
kinamkiyorum durum tesbiti yapıyorum yaslar kaç eşin hiç ilgi yok mu
15 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı.
9 ayEn başındayken durdur kendini bi başkasından senin için vazgeçen senden de vazgeçer adam akıllı durun ayrılın ne haliniz varsa görün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBoşluk yaptırıyor. Bende yaptım. Evliyim. Vardı biri bu ara kötüyüz ama özlüyorum
15 Yorumla
Soran9 ayPişman değilsin o halde?
Cevap sahibi9 ayDeğilim. Cünkü kimse anlamaz yargı dagıtırda içinde bulundugun ortam hep nötr oluyor.
Soran9 ayOfff🤦🏻♀️
Cevap sahibi9 ayÖyle. Bunu anlıcak kimsede yok ben dana diyim. Ben anlatıncada hep eleştirdi herkes burada
Cevap sahibi9 ayHerkes kınar :) amaaan saçma düzen işte
Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı. gir bi işe çalış bunlar hep boş kalmaktan oluyor
10 Yorumla
9 ayÇok iğrennç değilmi yaptığınız mideniz bulanmıyor mu?
17 Yorumla
Soran9 ayİnsanın olduğu yerde kusur kaçınılmaz gibi. Ben bunu düşünecek dahi biri değildim ama nasıl oldu bilmiyorum. Ve bazen ona yansıtmasamda iğrenç olduğunu düşünüyorum bende 🤦🏻♀️
- 9 ay
Ne zamanki eşinden ayrıldın oda ayrı ise istediğini yap ama kimin mahremisin kime açıyorsun çol kötü
Soran9 ayFarkındayım
- 9 ay
Allah şaşırtmasın hepimizi lütfen devam etme buna insan hata yapar ama devam ederse bu farklı bir şey olur
Soran9 ayİrademle savaşmalıyım değil mi
- 9 ay
Tabiki çünkü insan yaşatığını yaşar mutlaka ama hata yapılır ve vazgeçilir bundan sen ile Allah arasında kalır samimi olursan kabullenişinden
Soran9 ayHaklısın
- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
m 9 ayAklın olsa Ilgın olmazdi
11 Yorumla
Soran9 ayPeki
Yanlıştan hemen dön ilerisinde çok pişman olursun
14 Yorumla
Soran9 ayHiç tecrübe ettin mi🤦🏻♀️
Soran9 ayAklın yolu bir değil mi
Gizli Üye(30-35)9 ayNe kadar zaman oldu seni onda çeken sey ilgisi mi detaylı yaz yardımcı olmaya calısayım
18 Yorumla
Soran9 ayBir kaç aylık mesele. Birbirimize hitap ediyoruz duygusal anlamda
Cevap sahibi9 ayYaşlarınız falan nasıl peki gün içinde ne kadar ilgileniyorsunuz birbirinizle? Muhtemelen eşinde ilgi ve sevgi eksiği var bu da seni yordu
Soran9 ayEvet eşimle öyle bi bağım yok. Görüştüğüm kişi ilgili biri.
Soran9 ayYaşlarımız uygun.
Soran9 ay29-34
Cevap sahibi9 ayPeki sen ne istiyorsun bu sorunun cevabı var mı sende
Cevap sahibi9 ayburada mısın
Cevap sahibi9 ayBiraz dusundum senin olay hakkındada benzer şeyler yasadım onlar geldi aklıma o heyecan çekiyor aslında seni değil mi her seyden önce
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aybenzen durumlarınız ne
12 Yorumla
Soran9 ayEşlerimizle aramızdaki sorunlar
- 9 ay
bende bunu soruyorum ya
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence yaptığın çok yanlış eşinle sıkıntın ne
14 Yorumla
Soran9 ayDuygusal bağın neredeyse hiç olmaması
Soran9 ayGörüştüğüm kişiyle var
- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
9 ayYakında herşeyy olacak
17 Yorumla
Soran9 ayÖyle mi diyorsun
- 9 ay
Evet. Öyle olacak. Kıvılcım bekliyorsunuz
Soran9 ay🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 9 ay
Eşin seni tatmin edemiyor değil mi
Soran9 ayHer anlamda.
- 9 ay
anladım. özel sorular var ama burada sorsam kaldırılır. kaç yıllık evllisin
- 9 ay
Bir gelişme var mı
Gizli Üye(30-35)9 ayrealde mi tanışıyonuz
325 Yorumla
Soran9 ayHenüz görüşmedik
Cevap sahibi9 ayşimdi ben seni eleştirmiyecem ya da kınamıyacam olabillecek bişey. sen buna hazır mısın peki ona sorayım
Soran9 ayManen hazır değilim
Cevap sahibi9 ayo zaman biraz bekle. hazır olunca devam edersin istemediğini farkına vardın mı hemen ayrıl. ben de evliyim anlıyorum yani
Soran9 ayAnladım benzer bi şey mi yaşadın
Cevap sahibi9 ayönceden evet
Soran9 ayBitirdin değil mi
Cevap sahibi9 ayşu an bitirdik evet
Soran9 ayPişman mısın
Cevap sahibi9 ayhayır çok da güzeldi
Soran9 ayNeden bitirdiniz o halde
Cevap sahibi9 ayo bitirdi ayrılmak istediğini söyledi ben de napayım bitirmek ozrunda kaldım
Soran9 ayAnladım
Cevap sahibi9 aysen ne zamandır konuşuyon
Soran9 ayİki üç aydır.
Soran9 ayYok ya açığa vermeyeyim hiç. Ben bitirmeliyim gibi bu işi
Cevap sahibi9 aymadem öyle bitir o zamna
Soran9 ay😏😏
Cevap sahibi9 ayen iyi karar bence. sevindim senin adına
Soran9 ayZor bi süreç olacak kısa zamanda derin bi bağ oluşmuştu.
Cevap sahibi9 aygenelde öyle oluyor aynı dertten şikayetçi olduğunuz için daha çok bağlanıyonuz
Soran9 ayYani mantıken
Cevap sahibi9 ayama ayrıl bence kazayla yakalnırsınız filan daha kötü olur
Soran9 ayMuhtemel bi şey
Cevap sahibi9 ayen iyisi ayrıl
9 ayAbla eğer bosanamiyorsan emin ol ki güzel bir sonu yok
15 Yorumla- 9 ay
@gunesozturkk peki ne olması Lazım
- 9 ay
@Ateşboceğı61 bitmesi lazım tabii ki
- 9 ay
Peki ya çocuklar falan
- 9 ay
@Ateşboceğı61 evli biriyle alakam var diyor onunla bitmesi lazım eğer bosanamiyorsa ama eğer bosanabiliyorsa emin ol ki çocuklar için sorun olmaz çünkü mutsuz evlilikler çocukların psikolojisini daha çok bozuyor
- 9 ay
@gunesozturkk peki bu alaka iki taraflımı kocasının bakalım başkasıyla alakası var mı
Gizli Üye(36-45)9 ayYakin misiniz uzak mi
16 Yorumla
Cevap sahibi9 ayEyleme donusurse geri donusu olmaz
Cift terapisi onerebilirim psikologum
Soran9 ayNeden geri dönüşü olmaz
Soran9 ayTamamen mi biter
Cevap sahibi9 ayTen temasi henuz hic olmadi mi
Soran9 ayHiç olmadı
Cevap sahibi9 ayYakin misiniz peki
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya boşanmaya çalış... ya da iletişim kes
113 Yorumla- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayCinselliği doyasıya yaşa derim.
11 Yorumla- 9 ay
mutlu olduğun her anın tadını çıkar. bu seni kötü kadın yapmaz. Günahkar yapar.
Kimsenin sesi çıkmıyor ama mutsuz kadının aklında binlerce tilki dolaşır. en masumu başka bir yaprağın tadına bakmaktır.
9 ayBizdede var sorunlar
11 Yorumla- 9 ay
Senin ki tam olarak ne sorunun
Gizli Üye(25-29)9 ayHem evlisin hemde evli adamla kırıştırıyon Çok yaşa
10 Yorumla
9 ayGünümüz evlilikler
12 Yorumla- 9 ay
Bu arada siz evliler hayatında birileri olanlar birde 40 45 yaş üstü hepimizden hızlısınız
Soran9 ayAcı aslında çok
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 aySevişme sakın
19 Yorumla
Soran9 ayNeden
- 9 ay
Gider
Soran9 ayAşık değilim sadece huzurluyum
- 9 ay
Ama seni tehdit edip kölesi yapar
- 9 ay
Hayatını sana göre anlatıyor seni tavlamak için
Soran9 ayÖyle biri değil ama.
- 9 ay
Sen onu seviyorsun hatasını göremezsin sevişelim desen yarın kapında
Soran9 ay🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 9 ay
Uygunum bak ben boşandım sen evlisin onun neyi etkiledi seni
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nasıl oldu bu his
118 Yorumla
Soran9 ayNe nasıl oldu
Soran9 ayEn başından flörtözdük sanırım yani ben biraz daha sonra
Soran9 ayYok aslında
Soran9 ayBitirmeye çalışıyorum
Soran9 ayKendime konduramıyorum
Soran9 ayDoğru bi durumun içinde olmadığımdan
Soran9 ayHayır henüz görüşmedik. O da olmamışken hatamın kıyısından döneyim istiyorum
Soran9 aySosyal mecrada.
Soran9 ayNefs
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Yani bir çıkış yolu arıyorsan gelebilirsin dostum
00 YorumlaHakkında hayırlısı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayZevkini yaşa :)
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı. Merde oluyir
10 Yorumla
9 ayNasil
12 Yorumla
Soran9 ayNe nasıl
- 9 ay
Nasıl yani evli biriyle sin
Ne zamandır evlisin
112 Yorumla
Soran9 ay9 sene
Soran9 ayKiminle
Soran9 ayİkiside var.
Soran9 ayHenüz görüşmedik ama gündemimizde
Soran9 ayAynı şehirdeydik ben hayatıma girdiğinde şehir değiştiriyordum. Artık uzağız ama yinede bitmemesi gerektiğine inanıyor.
Soran9 aySosyal mecra
Gizli Üye(36-45)9 ayburçlarınız ne
10 Yorumla
9 aygaliba Esin yatakta doyuramiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayKendini onun altında hayal ettin mi hiç?
019 Yorumla
Soran9 ay?
Cevap sahibi9 ayBebeğim Sorum Türkçe soruma soru işareti ile cevap vermek de nedir Sana bir şey sordum Düzgünce cevap verir misin
Cevap sahibi9 ayBir şey sordum sana
Soran9 ayBağım var diyorum illaki ettim.
Cevap sahibi9 ayPeki yatacak misin onun altına
Soran9 ayKesmeye çalışıyorum iletişimi
Cevap sahibi9 ayŞimdiye dek sadece sanaldan mı konuştun fiziken gerçek hayatta hiç buluşmadın mı tam olarak bu mudur
Soran9 ayEvet daha yeni tanışıyoruz çünkü
Cevap sahibi9 ayAynı şehirde misiniz peki
Soran9 ayÖyleydik tanıştığımız vakit ben şehir değiştirdim. Uzağız şu an. Bunlar teferruat. Ben yanlışımı düzeltmek istiyorum kesmeliyim iletişimi
Cevap sahibi9 ayPeki gerçek hayatta evli olmayan ve sana da sıkıntı çıkarmayacağından Emin olduğun birisiyle tanışsan onun altına yatıp kendini mutlu eder misin dediğim gibi güvenebileceğin Bekar birisi olsa onun altına yatıp kendini mutlu eder misin
Soran9 ayYahu anlamıyor musun. Pişmanım diyorum aklımın karışmasından dahi. Ne evlisi ne bekarından bahsediyorsun.
Cevap sahibi9 ayAşağıda bir yorumunda genç ve güzel bir kadınım demişsin seni merak ettim Gerçekten güzel bir kadın mısın
Soran9 ayYa hadi işine bak
Cevap sahibi9 ayGenç ve güzel bir kadınım diyen sensin yavrum. Bu genç güzel kadını ezmek istiyorum altımda işte
Cevap sahibi9 ayGiyimin nasıl senin. İşe giderken nasıl giyinirsin genelde
Cevap sahibi9 ayGiyimin nasıl demiştim küçük zilli
Cevap sahibi9 ayNedir son durumun
Cevap sahibi9 ayNedir demiştim zilli
Gizli Üye(18-24)9 ayBoşanın mk
10 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi