Tıpçı bi çocuk bölümümle dalga geçiyor o kötü bi üniversitede tıp okuyor ve kötü bi şehirde bende İstanbul'da çok iyi bi üniversitede diyetisyenlik okuyorum bana diyetisyenler çok laylaylom sırf anatomi görüyorlar ve önlük takıyorlar diye kendilerini doktor zannediyorlar çok komik değilmi diyor ben onunla nasıl dalga geçebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Başka cevap yokmu abilerim ablalarım bi beyin fırtınası
Güncellemeler
+1 yıl
Flörtleşiyoruz😂
Kötü üniversitede tıp okuyan bir çocuğa ne diyebilirim?
Bir şey diyecem aşagilamasi gerçekten hiç hoş değil ama tıpın en kötü yeri yine derece ile aliyor bence diyecek laf yok onun yerine onunla açik konuşmayi tercih edebilirsin
Saglik ocaği doktoru kotu değilki benim 10 senedir savaştigim bi hastaliga o kucumsedigin saglik ocagindaki doktor derman oldu bu aşagilama savaşini birakmaniz lazim
Benim kafam neden eczaciliga gitti bilmiyorum bugun eczaneye gittim kafam. orada kalmiş bu arada diyetisyenlik çok guzel insanlar guzelligi için sana gelecekler
Ya şöyle bi durum var ben bu çocuğu seviyorum kaybetmek istemiyorum bsn onu herşehiyle kabul ettim onların durumu iyi değil bizim durumuz iyi ailesi biraz karmaşık benim ailem güzel çekirdek aile ben onun herşeyiyle kabul ettim ama o beni sürekli bi yerlerden vurmaya çalışıyor
Ne bilim beğenmiyorum beni diyorum bazen ki gerçekten güzelim yani o da bunun farkında arkadaşı bana güzelim diye yazmıştı en yakın arkadaşı arları bozuldu ben söyledim
Durumlarının iyi olmadığını biliyor bizim durumumuz çok iyi cidden yani elhamdulillah annem onun için de iyi olmaz altta kalır dedi ona kızdım ama bişey de diyemedim annem sonuçta ben ısrar ederim verirler genede biricik kızlsrını koyacak değiller
Doktor olacak doktorlar kotu kazanmiyorki birde karakteri iyiyse her şekil her şeyin ustesinden gelirsiniz hayat bu bugun zenginsin yarin fakir ya da tam tersi onemli olan o kişiyle iyi anda kotu anda her aninda sevgiyle vakit geçirebilmen
Öyle tabi ya benim babamda annemi alırken fakirmiş ya dünya malı bizim bile değil Allah’ın kime vereceğini bilebilir vermese bile huzur versin ve sağlık ailem şu düşüncedeler evlenince ailelerde evleniyor sonuçta bize yakın insanlar olsun niyetindeler daha erken evlilik için ki daha sevgili bile değiliz😪
Bende diyetisyenim sevgilim de doktor hiç aşağılama yapmıyor aksine hoşuna gidiyor sizin durum enteresan geldi acaba seni mi kıskanıyor İstanbul'da okuduğun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boş ver umursama böyle insanları
Flörtüz
Abi sen Türkmüsün?
Evet neden sordunuz? ama yabancılara benziyorum
Bir şey diyecem aşagilamasi gerçekten hiç hoş değil ama tıpın en kötü yeri yine derece ile aliyor bence diyecek laf yok onun yerine onunla açik konuşmayi tercih edebilirsin
Tıp okuyan her doktora gidyormusun abla sağlık ocağı doktoru de olabilir karaktersiz bir ya
Saglik ocaği doktoru kotu değilki benim 10 senedir savaştigim bi hastaliga o kucumsedigin saglik ocagindaki doktor derman oldu bu aşagilama savaşini birakmaniz lazim
Geçmiş olsun da yani demek istediğim kazandık bitti değil önemli olan işin yapmwk sinir oluyorum
İşini iyi
Onuds yapsın bi zahmet o kadar tıp okumuş 6 yıl
Tabiki öyle ya bu insanlari anlamiyorum neden birilerini aşagilarlad
Sürekli kendimi savunuyordum ama saldırıya geçeceğim bende o benim kafama vurdumu bende onun kine hatta bazen daha sert
Sende sorun yok belliki hakli olarak kızmışşin diyebilirsin ama ben daha iyi universitedeyim ismi tıp diye en kötü yere gitmişsin falan
Evet üniversitede çok önemli bence kızdım ama sürekli de ezilinmezki bana kuzuma valla haklıyım
O zaman universitenle ezeceksin sonuçta İstanbul nere en kötü tıp neresi..
Öyle yapıyorum zaten
Ben doktora gidince diplomasına bakıyorum açıkçası
İnanir misin en iyi doktorlara gittim çare bulamamişlardi en son evin ordakine gittim aman bunada gideyim be diye iyileştim sonra xjsnnxmc
Kaslaldö tamam da senin beni desteklemen gerek😂
Buyuk ihtimal sen daha çok para kazanacaksin hem eczane acip başina birini koy sende tatil yap mis gibi hayat 😂😂
Diyetisyenlik okuyorum😂
Ama bölümümde para var
Benim kafam neden eczaciliga gitti bilmiyorum bugun eczaneye gittim kafam. orada kalmiş bu arada diyetisyenlik çok guzel insanlar guzelligi için sana gelecekler
Ya şöyle bi durum var ben bu çocuğu seviyorum kaybetmek istemiyorum bsn onu herşehiyle kabul ettim onların durumu iyi değil bizim durumuz iyi ailesi biraz karmaşık benim ailem güzel çekirdek aile ben onun herşeyiyle kabul ettim ama o beni sürekli bi yerlerden vurmaya çalışıyor
Ya sizin aranizda bişi var mi
Flörtleşiyoruz
Kendi eksikligini boyle kapatmaya çalişiyor demekki
Evlilik gördüm heheh
Yani ben kapatırım onun eksiğini kendimden keser yeme yaparım ama böyle yapması beni üzüyor
İnşallah ☺️
Ya başta dedigim gibi direkt konuşman lazim psikolojik olarak kusurlarini bu şekil kapatmaya çalişiyor baska bi sebebi oldugunu duşunmuyorum
Ne bilim beğenmiyorum beni diyorum bazen ki gerçekten güzelim yani o da bunun farkında arkadaşı bana güzelim diye yazmıştı en yakın arkadaşı arları bozuldu ben söyledim
Beğenmiyor mu beni*annem bize uymuyor dedi gerçi çocuk için
Ya işte ustunluk kurarark seni kaybetmemeye çalişiyor gibi geldi hem neden uymuyormuşsunuz...
Durumlarının iyi olmadığını biliyor bizim durumumuz çok iyi cidden yani elhamdulillah annem onun için de iyi olmaz altta kalır dedi ona kızdım ama bişey de diyemedim annem sonuçta ben ısrar ederim verirler genede biricik kızlsrını koyacak değiller
Doktor olacak doktorlar kotu kazanmiyorki birde karakteri iyiyse her şekil her şeyin ustesinden gelirsiniz hayat bu bugun zenginsin yarin fakir ya da tam tersi onemli olan o kişiyle iyi anda kotu anda her aninda sevgiyle vakit geçirebilmen
Öyle tabi ya benim babamda annemi alırken fakirmiş ya dünya malı bizim bile değil Allah’ın kime vereceğini bilebilir vermese bile huzur versin ve sağlık ailem şu düşüncedeler evlenince ailelerde evleniyor sonuçta bize yakın insanlar olsun niyetindeler daha erken evlilik için ki daha sevgili bile değiliz😪
Kiz akişina birak dertsiz başina dert alma sndnkd
Doğru mddmxmxm beyse bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim çok tatlı ve tecrübeli bir insasınız
Teşekkur ederim o senin tatliligin inşallah mutlu olursunuz 🌹
Bende diyetisyenim sevgilim de doktor hiç aşağılama yapmıyor aksine hoşuna gidiyor sizin durum enteresan geldi acaba seni mi kıskanıyor İstanbul'da okuduğun için
Olabilir idolümsün ❤️çocugu seviyorum ama beni aşağılıyor annem de üstün olduğunu anlamış kıskanmış dedi
Bileşenler sorabilirmiym
Bişeyler
Ya basit desene 6 yıl çile çekiceksib
Çok klişe
Tamam
Msskzmzmx başka yokmu abim
niye boyle dusuyorsun
Nasıl düşünüyorum dalga geçenle dalga geçilir abla ağlimmi
Abla beyin fırtınası
tıp alanını diğerleriyle karıştırma cicim iyi üni kötü ünisi yok bu bölümün
Uğraşma gereksiz. Ben de doktorum
Abi yw siz niye bu kadar egolusunuz
Ben değilim adamına göre değişir. Zaten egoluk bir durumu kalmadı doktorların, doktor maaşıyla hastanenin süpürgecisi neredeyse aynı alıyor 🤣