Çoğu üniversitede olan tıp fakültesi öğrencilerinin ağzından çıkacak tanışma kelimelerini duymak için can atan kızlar hakkında görüşleriniz nedir
KIZLAR HAKLI
KIZLAR HAKSIZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tıp Fakültesi havalılığı? Ne bön insanlarsınız, sevgilim de Tıp okuyor hiç öyle bir derdi olmadı. Ben de Hukuk öğrencisiyim. Hiç bu tarz şeylerle hava atacak kadar alçalmadım. İnsan, zekası ile, konuştukları ve davranışları ile takdir toplamalı. Geleceğin doktoruna bakınız, okuma sen bu beyinle. Boş-beleş kişilik lan.
bir tıp fakültesinin hastanesine gitmiştim, çocukları görsen nasıl havalılar. Tipsizlerinde bile bir hava, hatta biri çok sinirime dokunmuştu öyle bir havası vardıki dersin ki dünyayı o kurtarmış. En sonunda bir olay oldu çocuğa dedim ki herkesin içinde, sende tıp var ama tip yok. Güldüm birde üstüne havası da söndü.
O kadar da değil ama elbette tıp fk. okuyan ya da bitirmiş birinin çekiciliği söz konusu.
Cevap
5Cevap
2000 yıllık vampirim daha bir tıp öğrencisinden hoşlandığım olmadı
Bana göre cok ukala oluyolar bu da son derece itici
inek gibi ders calismaktan beyinlerini yakiyorlar. mezuniyete kadar kel olabilme ihtimalleri yuksek. :) size vakit zor ayiriyorlar.
tıp okuyan 3 kişiden çıkma teklifi aldım ama hiç biri umrumda olmadı. ne kadar iğrenç bir genelleme bu
How ı meet you mother izleyp burayamı geldin gundi.
ilk defa böyle bir şey duyuyorum ilginç :/
Öyle bi'şey mi varmış?
Genellemene tüküreyim.
kimsenin ağzının içine düşmem
Alayı amelyus kanks paso ders calısıolar
Beyin yoksunları.
Değerleri nerelerde arıyorlar
zavallı kızlar
yoktur bence
başta adam olsun ;)
bkardo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?