ÜNiversite okumak mı yoksa ileride kendi alanında başarılı, kendi işinin patronu olmak mı daha iyi?

Bir yandan hayalim sağlık okumakken diğer yandam kuaför için kendimi geliştiriyorum babam bu konuda bana destek vereceğini az biraz işi akraba elinde öğren süründe zorluk gör dedi ama prenses hayatından çıkmak beni bazen zorluyor. Akvaryumdan çıkınca her türlü insan görüyorum zaten konuşma yetisi normal insan gibi değil hatta çoğu zaman içime kapanık olduğumdan dolayı kırıcı şeylere maruz kalıyorum patronum beni koruyor izin vermesede hep böyle olamaz ben bu psikolojiyle bazen yoruluyorum ama ilerisi için hayalim bir yamdan diğer yandan bu diğerinide istiyorum kendi salonumu 3 seneye açarsam 3-4 sene okul okumak yerine yani çalışırsam belki kendi iş yerim kendime ait gelirim olur ama bilmiyorum çok kararısızım daha önce hiç üniversite okumadım zaten hemşirelik 4 yıl örgün. Acaba hangisi daha iyi olur bilemedim. Bu sene seni usta seneye usta öğretici yapacağım dedi patronum ama çok kararsız kaldım
Oku tabiki içinde kalmasın
İşine devam edip kariyer yap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
ÜNiversite okumak mı yoksa ileride kendi alanında başarılı, kendi işinin patronu olmak mı daha iyi?