Uluslararası İlişkiler 2. sınıftayımm. Benim kocadan başka zenginle çarem yok mu?

Okuduğum üni çok ahım şahım bir yer değil Akdeniz. Bölümümü seviyorum ama iyi bi yerde okumayınca çıkınca asgarinin bi tık üstü maaş alma ihtimali var. Daha doğrusu ben maaşla çalışan olmak istemiyorum. Yönetici olmaya uygunum. Bölümümden ateşe olabirim ama sizce seçerler mi Akdenizden? O maaşlı çalışan gibi olmaz elçilik apayrı bi şey ve geliri 150kdan fazla aylık. Ama daha 2. sınıfım, yol belirsiz Allah en iyiye hayra çıkarsın. İşte çok daralıyorum yurtta kalıyorum banyo yapmak bile benim için zor çünkü hem küçük alan hem de ona yetecek kadar çook iç giyimim yok. Aylık bin lirayla yaşıyorum burada bugün mesela ilk defa 2 kilot 2 sütyen aldım en uygunundan 140 lira tuttu. Böyle işte her ay bi ihtiyaç çıkıyor ve o bin liradan geldiği gin sadece ihtiyaca 200 gidiyor. Hiç mi elbise alamayacağım? Otobüse binmeyi kendime yakıştıramıyorum ya elimde değil eziklik geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
*Zenginlik çarem.
Yazıyodu başlıkta
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?🔑🧸
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?🔑🧸
Uluslararası İlişkiler 2. sınıftayımm. Benim kocadan başka zenginle çarem yok mu?