Zengin sevgilim kocam olmadığı için kendimi gerizek*lı gibi hissediyorum, napacağım?

Kapalıyım zengin sevgili bulmam zor. Tek sorun bu da değil Antalya’da okuyorum ve yurtta okulda arkadaşım yok. Pazar günü Antalya’ya okula geri döneceğim ve nefret ediyorum çünkü arkadaşım yok ve ben bunu hep yaşadım.21 yaşıma kadar değişmeyen hayatım şimdi değişir mi? Bi çocuk geldi flörtümdü onu 4 ay önce engelledim. O iş adamıydı. Bugün remingtonun saç kurutmalı saç şekillendiricisini almak istedim 1500 lira onun için 6 ay taksite girecektim. Oysa ben bir kızım ve güzel de biriyim boşuna mı elim ayağım var bana bunu erkek arkadaşım alsa peşin alırdı ona zor olmazdı. Altı üstü 1500 lira ama benim onun için 6 ay takside girmem gerek ya da bana küfreden hayatımı mahveden manyak anne babamdan istemem gerek. Hayatımdan nefret ediyorum.. Ben nasıl yaşıyorum böyle hiç kimsesiz
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar derdin arasında sadece paraya takılan erkeklerim yarası olan gocunur lafını hatırlattıklarını görüyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
*erkeklerin
Zengin sevgilim kocam olmadığı için kendimi gerizek*lı gibi hissediyorum, napacağım?