Arkadaslar iyi gunler almanya da 6 ay calisip para biriktirip dilimi gelistirebilir miyim? Tecrubesi olan var mi?
Güncellemeler:
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
310Bebeğim 6 ayda almancayi öğrenebilen varsa buyursun alkışlarım alnından öperim ki yok. Bir tane atasözü var almanlarin "Deutsche Sprache schwierige Sprache" diye. Burada kendileri bile dilin zor olduğunu dile getiriyor, imkansız 6 ayda. Ben Avusturya'da doğmuş ve büyümüş biri olarak söylüyorum hiç kolay değil.
Almanca icin degil ya ingilizce icin
Bir dakika anlamadım. Sen şimdi ne İngilizce ne de almanca bilmeden mi çalışmak istiyorsun iş vermezler 😄bunlardan birini bilmek şart. Almanca bilip İngilizce öğreneceksen olur tabi.
Yok ingilizcem var onu gelistirmek icin
Ya Türkiye'de bunlara kimler nasil gaz veriyorsa, almanya'ya avusturya neyse, ülkeye giriyor, oturma müsadesi aliyor, calisma müsadesi aliyor, ev buluyor is buluyor, parada biriktiriyor ve 6 ayda dil ögreniyor. 😂
@Berkan26?
Bunlari Türkiyede kim gaza getiriyorsa, Türkiyeden ancak kacak avrupaya gelebilir, nereye calisoyr is buluyor para biriktiriyor, almanca ögreniyor.
Almanya'ya nasil gideceksin, nasil oturma ve calisma müsadesini alacaksin, asnil ev ve is bulacaksin? Birde calisip para biriktireceksin ve 6 ayda almanca ögreneceksin, nasil bir hayal dünyaniz var, sizlere almanya'yi nasil anlatiyorlar.
Ayyy sana oturup dil dokerdim ama cevremdekilerden hic bi farkin yok sorumu terket
Sorunu terket, sebep? dogrular moralinimi bozdu simarik? terketsemde olacagi bu? nerede is buluyorsun, varsa bir tanidigin türk marketi sana ancak gizli kacak bir is verir, aldigin para harcligina yetmez. Bu zeka ile birde 6 ayda almanca ögreneceksin.
Sen bu zekayla bu yaşa gelebildiysen bende biseyler yaparim sıkma canini
Almanyada yasiyorum, burada calisip para biriktirmen zor cünkü kalacagin yerin kirasini ödemek zorundasin ve kiralari görünce zaten sok olursun, iki almanca bilmeden sadece temizlikci olarak calisabilirsin oda kesin degil. Yani anlican cok zor
Kalicagim yer var akrabalarimin yanina yerlesicem amacim dil ogrenmek farkli bir deneyim kazanmak bunun yaninda ev giderim olmadigi icin para biriktirebilirsem cok iyi olur
Akraban seni kabul ediyorsa kira ödeme derdin olmaz ama dil bilmeden nasil caliscaksin o zor cünkü burada yillarca yasayanlar var almanca bilmeyenler onlar baya zorlaniyorlar herneyse, ben TR de biraz almanca ögren sonra gel 😇
Bence*
Ingilizceyle idare ederim sanmistim
..
Ingilizcen iyiyse olur ozaman
Tesekkur ederim
En fazla bulursan kacak iste calisirsin, oda bulursan sömürü seklinde ücret verirler ve yaklanirsan, ceza yersin ve ülkeyi san aninda terkettirirler
Öğrenemezsin diye bir şey yok. Konuşma dilini öğrenirsin ama yazma da sıkıntı olabilir. Çok kişi 6 ayda dil öğreniyor. Bizim burada Türkçe'yi konuşamayan kişi şimdi Fince biliyor.
6 ay da almanca öğrenemezdin başka dil hiç öğrenemezsin almanlar kendi diline bağlı insanlar çok zorlanırsın iş bakımından da dil bakımından da
Tecrübem yok ama 6 ayda dilini hemen geliştirmen pek mümkün değil gibi. Ama bir seviyeye gelirsin tabii ki de senin için de güzel bir tecrübe olur.
Evet parada biriktirip dilinide geliştirebilirsin rahatlıkla. benide kaçırsana 😂
Gek askom
Almanya’da taşıyorum 6 ayda öğrenilecek bi dil değil ama dil kursu alıp öğrenebilirsin
Almanyaya tatil icinmi geleceksin, kalmakmı istiyorsunuz yani almanyada oturum izni almak çok zor nasıl kalacaksın?
Asil amc tatil ama degerlendirmek istiyorhm
6 ay bence gayet yeterli
Almanya bizi kıskanıyor boş ver gitsin 😂
Evet geliştirebilirsin
Eğer çalışma izni alabilirsen tabiki mümkün