Eğitim & Kariyer Eğitimde anne mi büyük rol alır baba mı? neymaramos Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu bir münazara sorusudur açıklarsanız güzel olur :) Anne Baba Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eğitimde anne mi büyük rol alır baba mı? Cevapla Eğitim Soruları Babalık Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hangisi ile çok vakit geçiriliyorsa o bence 0 0 Yorumla
AyşeDenizÖzgün Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl hangisinin vizyonu daha genişse o bence :) 0 0 Yorumla
qimselergörmeyecek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Anne büyük rol oynar baba ilham kaynağıdır 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı. Anne çocuklara en yakın annedir 0 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 687 cevap paylaştı. anne kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hangisi ile çok vakit geçiriliyorsa o bence
hangisinin vizyonu daha genişse o bence :)
Ne eğitimi olduğuna bağlı
Anne büyük rol oynar baba ilham kaynağıdır
Anne çocuklara en yakın annedir
anne kesinlikle
Aslında her ikiside
Anne
Anneler
Bence ikisi de..
İkisi de
ikiside