Eğitim & Kariyer Üniversite sınavında kaçıncı oldunuz? MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bakalım en iyi derece kimde? 😀 Güncellemeler+1 yıl Güncell Üniversite sınavında kaçıncı oldunuz? Cevapla Üniversite Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 559 cevap paylaştı. Türkiye 89'ncusu idim zamanında. Bakalım 2'nic üniversite için sonucum ne olacak 0 1 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Tebrikler beni geçmişsin 👏🏻
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl İlk 40 bin yapmıştım ama bu sene tekrar girmeyi düşünüyorum. 0 7 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Hedef ne? Yorumla Berk666 +1 yıl Özel eğitim öğretmenliği. Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Kaç binle geliyor o? Yorumla Berk666 +1 yıl En kötü 30 binden başlıyor. İyi bir derece istiyor. Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Bu sene olur umarım Yorumla Berk666 +1 yıl İnşallah teşekkür ederim. Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sayısal 16 bin bir şeyler. 0 7 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl İyiymiş bayağı. Ne okuyorsun peki yavsa okudun? Yorumla Acılıkoala +1 yıl Tıp okuyorum da yavsa okudun ne demek anlamadım varsa okulun mu? Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Ya da yazacaktım yanlış olmuş. Kaçıncı sınıfsın? Yorumla Acılıkoala +1 yıl 3 bitiyor Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Asıl aksiyon seneye başlıyor o zaman. Stajlar daha eğlenceli Yorumla Acılıkoala +1 yıl Bizimki zaten pandemiye denk geldiği için okuduğumuzdan bir şey anlamadık. Anatomi pratik sınavına bile giremedik 😂 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Kötü olmuş ama çok şey kaybetmediniz ya teorikler unutuluyor zaten 😀 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hırs yapmaktan yorulmadın mı Yay? 😞 0 8 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Bir yay yorulmak bilmez 🤷 Yorumla EnginBeniÜzdübaya +1 yıl Sordugun soru ile alakasız ama merak ettim bizden iyi arkadaş olmaz dedin neden? Ve sizden sence nolur en iyi? Şimdiden teşekkürler Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Anlatması uzun sürer ama kısaca çabuk sıkılıyoruz diyeyim Yorumla EnginBeniÜzdübaya +1 yıl Tamam da sevgili manasında değil norma. manada arkadaşlık demiştim Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Normal arkadaşlık olabilir ya hareketli eğlenceli insanlar oluyor yaylar Yorumla EnginBeniÜzdübaya +1 yıl şükür anlatabildim hallelujah Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Bulursun iyi bi yay arkadaş umarım 😀 Yorumla EnginBeniÜzdübaya +1 yıl Burada sanmam ama gerçek hayatta ancak fakat o da zor. Seni en azından takip ediyim bari.. hiç yoktan iyidir 😄 Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Temmuzda göreceğiz 😂😂😂 korkuyorum ay :( 0 4 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl İlk 20 bine giremezsen gözüme gözükme 😂 Yorumla zpldz216 +1 yıl Peki abi 😂😂😂😂😂 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Yaparsın sen 💪 Yorumla zpldz216 +1 yıl Tişikkürleer😊😊 Yorumla
gece_mavisi13 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O zaman 650.000 falan 0 1 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Çokmuş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 90.000 e girmiştim ya. Ama çalışmamıştım. 0 5 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Fena değilmiş çalılmadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen? Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Benim çok iyiydi ilk 200 e girdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo, ne okudun? Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Tıp mezunuyum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1. milyoncu olmştm 😃 5. Kez tekrar gircem sınava 0 11 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl En kötüyü bulduk sıra en iyide 😂 Yorumla xerdi +1 yıl Tıp istiyorsun herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xerdi 😃 nerden bildin sağlıkçıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okudum üniversite ama, 😃 Tekrar okucam Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Ne okudun tekrar ne okumak istiyorsun? Yorumla xerdi +1 yıl Çok güzel yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık kurumları işletmeciliği okudum. Onu dgsyle sağlık yönetimine yükselticem. Sonra diğer 2. Olarak da üniversite sınavına tekrar sağlık alanıyla alakalı bişiler okucam bakalım djdhd puana bağlı Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Güzel azmini beğendim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃 Aynen her sene sınava giriyorum bakalım Yorumla xerdi +1 yıl Ben dgs den bölümümü uzattım açılın Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl 👍🏻 Yorumla
hmsrnur Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 172 😂😂 0 3 Yorumla hmsrnur +1 yıl 172 k Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl 👏🏻 Yorumla hmsrnur +1 yıl 😂😂 Yorumla
Bosluktaaçılmışhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 7 bin 0 1 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Hiç fena değil Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 572 cevap paylaştı. 22,5 k sözel 0 6 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Bu girişte hedefin kaç Yorumla Vffffg +1 yıl Eşit ağırlıktan hazırlaniyordum mat olmayinca bu sıralama geldi Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Anladım sözeli pek bilmiyorum ben ya Yorumla Vffffg +1 yıl Sozelin benden iyidir Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Sıralama olarak bilmiyorum yoksa net olarak iyi yaparım Yorumla Vffffg +1 yıl Yaparsın sozelde derece kolay çünkü rakip yok fazla Yorumla
BaşkomutanMka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 362,195 0 2 Yorumla BaşkomutanMka +1 yıl Bu arada 2018 yılında girmiştim. Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Orta Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İlk 20 bin. 0 7 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl İyiymiş ne okudun peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edebiyat okuyorum. Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Güzel bölüm severim edebiyatı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz kaç yaptınız? Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Ben ilk 200 deydim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmiş. Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 143k 😓😓 0 23 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Fena değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sadece matematik çözmüştüm gerçi Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Ne okudun pekii? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl matematik Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Ne güzel atandın mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl matematik öğretmenliği değil matematik benim okuduğum Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl He formasyon yok e bitirince ne iş yapcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ona henüz yön veremedim ama en kötü ihtimalle öğretmen olurum Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Oluyor mu o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oluyor Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl İyi bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir göz doktoru kadar iyi sıralama yapamadım ama ilerde iyi işler çıkaracağıma inancım tam Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl İyi işler çıkarabilirsin tabi alanın güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alanla değil alanını ne kadar sevdiğin ve ne kadar iddialı olduğunla alakalı Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Orası da öyle tabii umarım istediklerini gerçekleştirirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umarım Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Niye gizlisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keyfim öyle istedi Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Daha önce konuştuk mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşmasak göz doktoru olduğunu bilebilir miydim Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Ondan sordum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl e herhalde Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Neyse artık 🤷 Yorumla
asya_xxx Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Sınava az kaldı 😬😬 0 6 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl İlk kez mi gircen Yorumla asya_xxx +1 yıl Evet Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Hadi bkalım iyi geçer inşallah Yorumla asya_xxx +1 yıl Avicenna ibni sinanın diğer adı Yorumla asya_xxx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Evet md de medical doktor demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkiye 89'ncusu idim zamanında. Bakalım 2'nic üniversite için sonucum ne olacak
Tebrikler beni geçmişsin 👏🏻
İlk 40 bin yapmıştım ama bu sene tekrar girmeyi düşünüyorum.
Hedef ne?
Özel eğitim öğretmenliği.
Kaç binle geliyor o?
En kötü 30 binden başlıyor. İyi bir derece istiyor.
Bu sene olur umarım
İnşallah teşekkür ederim.
Rica ederim
Sayısal 16 bin bir şeyler.
İyiymiş bayağı. Ne okuyorsun peki yavsa okudun?
Tıp okuyorum da yavsa okudun ne demek anlamadım varsa okulun mu?
Ya da yazacaktım yanlış olmuş. Kaçıncı sınıfsın?
3 bitiyor
Asıl aksiyon seneye başlıyor o zaman. Stajlar daha eğlenceli
Bizimki zaten pandemiye denk geldiği için okuduğumuzdan bir şey anlamadık. Anatomi pratik sınavına bile giremedik 😂
Kötü olmuş ama çok şey kaybetmediniz ya teorikler unutuluyor zaten 😀
Hırs yapmaktan yorulmadın mı Yay? 😞
Bir yay yorulmak bilmez 🤷
Sordugun soru ile alakasız ama merak ettim bizden iyi arkadaş olmaz dedin neden? Ve sizden sence nolur en iyi? Şimdiden teşekkürler
Anlatması uzun sürer ama kısaca çabuk sıkılıyoruz diyeyim
Tamam da sevgili manasında değil norma. manada arkadaşlık demiştim
Normal arkadaşlık olabilir ya hareketli eğlenceli insanlar oluyor yaylar
şükür anlatabildim hallelujah
Bulursun iyi bi yay arkadaş umarım 😀
Burada sanmam ama gerçek hayatta ancak fakat o da zor. Seni en azından takip ediyim bari.. hiç yoktan iyidir 😄
Temmuzda göreceğiz 😂😂😂 korkuyorum ay :(
İlk 20 bine giremezsen gözüme gözükme 😂
Peki abi 😂😂😂😂😂
Yaparsın sen 💪
Tişikkürleer😊😊
O zaman 650.000 falan
Çokmuş
90.000 e girmiştim ya. Ama çalışmamıştım.
Fena değilmiş çalılmadan
Sen?
Benim çok iyiydi ilk 200 e girdim
Ooo, ne okudun?
Tıp mezunuyum
1. milyoncu olmştm 😃 5. Kez tekrar gircem sınava
En kötüyü bulduk sıra en iyide 😂
Tıp istiyorsun herhalde
@xerdi 😃 nerden bildin sağlıkçıyım
Okudum üniversite ama, 😃 Tekrar okucam
Ne okudun tekrar ne okumak istiyorsun?
Çok güzel yaş kaç
Sağlık kurumları işletmeciliği okudum. Onu dgsyle sağlık yönetimine yükselticem. Sonra diğer 2. Olarak da üniversite sınavına tekrar sağlık alanıyla alakalı bişiler okucam bakalım djdhd puana bağlı
Güzel azmini beğendim 😀
😃 Aynen her sene sınava giriyorum bakalım
Ben dgs den bölümümü uzattım açılın
👍🏻
172 😂😂
172 k
👏🏻
😂😂
7 bin
Hiç fena değil
22,5 k sözel
Bu girişte hedefin kaç
Eşit ağırlıktan hazırlaniyordum mat olmayinca bu sıralama geldi
Anladım sözeli pek bilmiyorum ben ya
Sozelin benden iyidir
Sıralama olarak bilmiyorum yoksa net olarak iyi yaparım
Yaparsın sozelde derece kolay çünkü rakip yok fazla
362,195
Bu arada 2018 yılında girmiştim.
Orta
İlk 20 bin.
İyiymiş ne okudun peki?
Edebiyat okuyorum.
Güzel bölüm severim edebiyatı
Siz kaç yaptınız?
Ben ilk 200 deydim
Güzelmiş.
Teşekkür ederim
143k 😓😓
Fena değil
sadece matematik çözmüştüm gerçi
Ne okudun pekii?
matematik
Ne güzel atandın mı peki
matematik öğretmenliği değil matematik benim okuduğum
He formasyon yok e bitirince ne iş yapcan
ona henüz yön veremedim ama en kötü ihtimalle öğretmen olurum
Oluyor mu o
oluyor
İyi bakalım
bir göz doktoru kadar iyi sıralama yapamadım ama ilerde iyi işler çıkaracağıma inancım tam
İyi işler çıkarabilirsin tabi alanın güzel
alanla değil alanını ne kadar sevdiğin ve ne kadar iddialı olduğunla alakalı
Orası da öyle tabii umarım istediklerini gerçekleştirirsin
umarım
Niye gizlisin?
keyfim öyle istedi
Daha önce konuştuk mu?
konuşmasak göz doktoru olduğunu bilebilir miydim
Ondan sordum zaten
e herhalde
Neyse artık 🤷
Sınava az kaldı 😬😬