Gerçekten öyleydi yani baraj falan kalkmış eyvallah da sorular kazıktı. Ben okurken böyle idrak edemedim bildiğimi de unuttum kafa karıştırıcıydı. Sen de canını sıkma ölüm değil ya nasibimizde vardır bir yerler)) o zaman benim puanım 186 :D çok komik ya ekran alacağım çerçevelettireceğim
@Hsjsös valla 1 buçuk saatimi Türkçeye verdim keşke daha fazla. verseymisim diyorum aoxnsoc ama yapacak pek bir şey yok keşke şu keyfine girenler olmasaydı da adam akıllı sıralama gelseydi
Yemin ediyorum onlara ben de deli oldum 😁 dün hatta birisi var iş arkadaşım şey diyor soruları abcd yaptım yaptım çıktım ulan dedim dangalak hem boşuna para yatırıyorsunuz hem de hakkımıza giriyorsunuz eh keyfi girdim yaptı sinir oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Girmedim ama umarım girenlerin iyi geçmiştir
Herkes sıralama diyor ya benim de puan 220 ama sıralama 2 milyon küsür ek yerlestirme 1 milyon anca hic bir yer almazmi bilmiyorum
Sıralama önemli mi
Evet sıralama önemli
Berbat berbat berbat 309 ne ya kendimi aptal gibi hissediyorum
309 fazla ben 212 aldım
Benim için berbat
Benim. İçinde öyle
Ben üni okuyom ama yine girdim ve sayısalda 425 bin yaptım. İyi ki mezuna kalmamışım dkjdksjd
2 yıllığa bile zor girersin
Neden ama
Puanından olabilir mi 😅
Nasıl yani 2 senelik rahat giderim diye düşünüyorum
Zor değil 2 senelik kolay gitmem lazım puan 2 senelik puan
Doğru dürüst puan aldım daha
Peki öyle diyorsan öyledir 😃
Öyle olması lazım zaten mk. 40 puan da lise mezunu oldum için veriyorlar. Yeni sistemde öyle oluyor 252 puan oluyor o zaman
Üniversite sınavına girmedim ben
İnanmıyorum tde de nasıl 1 doğru 23 yanlış yaptın, bence bu puanla bir yere gitme
Oluyor işte bana bir şey olmasın goy popon sınavın
Sen boş insansın sen bu kafa ile intihar et bence @dicleronahi düşüncesiz maluk
Ne saçmalıyorsun canım
kanka
Zor biraz
Ne zor
Bilgisayari kazanman diyorum zor
Sen kaç puan aldın @TYTDÜŞMANI
245
E sende düşük almışsın ons bakarsan
2 yıllık üniversite puanı 180 üstü değil mi 180 ve üstü diye biliyorum
İstediğim bölüme gidebiliyorum
Ben hangi bölüme gidiyorum kendi puanla @TYTDÜŞMANI
Puanımla
Dediğim gibi puan tutsa sıralama tutmaz çok zor
Hangi üniversite ye gidiyorum puans göre bilgi verir misin
Düşük puanlı bölümler diye yazıp araştırabilirsin
@TYTDÜŞMANI ben de düşük almışım ama zordu ve ilk defa girmiştim… benim de bayağı yanlış var neye göre alınacağız ben hala çözemedim
@Hsjsös sıralama puan kac
Yerleştirmeye mi bakacağım sınav mı?
@Hsjsös evet
Y-TYT 186 puan. Başarı 2838
Y-SAY 160 puan. Başarı 1424
Y-SÖZ 199 puan. Başarı 1346
Y-EA 166 puan. Başarı 1773 ((
@Hsjsös yerinde olsam mezuna kalır çalışırdım geçen sene ben de aynı böyle aldım bölüm tutmayacagi için mezuna kaldım.
Evet zaten mezuna kalıp sıkı çalışacağım hoca falan tutacağım olsun ilkti deneyimledik en azından )) ne yapalım zordu ama ya valla
@Hsjsös aslında Türkçe fazla zor soruldu oradan eleyici oldular canını sıkma ama çok sıkı çalışman gerekiyor seneye bir çok mezun var başarılar
Gerçekten öyleydi yani baraj falan kalkmış eyvallah da sorular kazıktı. Ben okurken böyle idrak edemedim bildiğimi de unuttum kafa karıştırıcıydı. Sen de canını sıkma ölüm değil ya nasibimizde vardır bir yerler)) o zaman benim puanım 186 :D çok komik ya ekran alacağım çerçevelettireceğim
@Hsjsös valla 1 buçuk saatimi Türkçeye verdim keşke daha fazla. verseymisim diyorum aoxnsoc ama yapacak pek bir şey yok keşke şu keyfine girenler olmasaydı da adam akıllı sıralama gelseydi
Yemin ediyorum onlara ben de deli oldum 😁 dün hatta birisi var iş arkadaşım şey diyor soruları abcd yaptım yaptım çıktım ulan dedim dangalak hem boşuna para yatırıyorsunuz hem de hakkımıza giriyorsunuz eh keyfi girdim yaptı sinir oldum
Sen link atar mısın @TYTDÜŞMANI baktım benim puana göre bölüm çıkmadı