Bana bi kısmet cıktı ☺ tam 8 ay 15 gün önce evlendim 😊 zamanında burada atama yok, iş yok diye az yakınmadım 😅 neyse artık bu günler geride kaldı. Kocamın ailesi baya varlıklı olduğu için çalışmama gerek kalmadı.
Geçen ay kocamla çalışma mevzusu üzerine biraz tartışma yaşadık sonra kayın babam araya girdi 😅 sağolsun ne iş yapmak istiyorsun dedi. Bende öğretmenlik olsa çok iyi olur dedim. Kocamda öğretmenlik amelelik gel şirkette sana uygun bir çok pozisyon bulurum dedi. Sonra kayın babam bana özel okul hediye etti 😍 bi okulun %51 hissesi benim Şu an da ☺ müdür yardımcısı olarak çalışıyorum ve türkçe derslerine gireceğim 😊 bakın nereden nereye. Içimdeki öğretmenlik tutkusu yeniden alevlendi 😊😊😊
Sonradan görme biri zenginliğe adapte olabilir mi?
Rüyadan uyanıp yazmış gibisin. Bi su iç tekrar uyu. Öğretmen olan insan;Parayı görünce öğretmenliği bırakıp kocanın eline bakmaz. Demek sende meslek aşkı yoktu. Hele özel okul hediye etmiş falan gece gece fojfkdk
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence sen anlayamadın ve kıskandın 😄 olur böyle şeyler...😅
Meslek aşkım olmasa neden calisim? Yediğim önümde yemediğim ardımda. Istediğim kadar harcayabiliyorum. Aldığım ürününün fiyatına bile bakmıyorum! Sence bu duruma karşın çalışan birinde meslek askı yok mudur?
Öyle bir şey yok. Çoğu erkek zaten en başta karı parası yemeyi gururuna yediremez. Erkek güçlü görünmek zorundadır yoksa eziklenir ve gururu zedelenir. Zengin kız fakir oğlan hikayeleri hiçbir zaman iyi değildir ve ezikçedir. Sizden farkımız bu.
Herkes öyle değil! Mesela arkadaşımın ablası yakışıklı birini bulmuş. Adam evlenmeden önce sadece esnaftı şu an bebekte oturuyorlar! Bebekte kendi evlerinde! Istanbullu bilmiyorsan şöyle bir dipnot bırakmak istiyorum bebekte en düşük kira 20000tlden başlıyor...