En sevdiğimiz renk veya hobiler zamanla değişikliğe uğrar mı?

En sevdiğimiz renk veya hobiler zamanla değişikliğe uğrar mı?

Değişikliği oluyor tabii ki son kez zaman geçiyor tecrübeler yaşıyoruz bazı yollardan geçiyoruz. Aslında Siyahın o kadar da güzel bir renk olmadığına ve bize o kadar da iyi gelmediğine inanıyoruz. Ya da çok severek yaptığımız bir hobinin asıl o kadar da severek yapmadığımızı fark ediyoruz. Her yerini tecrübe hayatımızda olan her şeyin üstünü örtüyor bir şekilde.
Mutlaka öyledir. Zaman içinde art arda yapa yapa doyum noktasına ulaştığımız zevkler illa ki vardır. Mesela arkadaş ortamında bulunmaktan, bilardo oynamaktan, siyah giyinmekten gibi zevklerden vazgeçmeyen kişiler bir zaman sonra bunları sıkıcı bularak başka zevklere pekala yönelebilir.
Evet zamanla değişiyor tabi ki de.. ama değişmeyen karakter özelliklerim de var. mesela duygusallığım ya da kinci olma gibi özelliklerim her zaman vardı aynıydı. ama bunun dışında dinlediğim şarkılar ya da renkler gibi şeyler değişebilir zaman içinde.
Evet uğruyor gerçekten üniversiteye başladığımdan beridir oraya ilgili odaklıyım arkadaş edinmeye, spordan azıcık uzaklaştım 😂
Eskiden mavi rengi çok severdim şimdi ise siyahı çok seviyorum, mutluyum huzurluyum 😊
Cevap
31Cevap
Hiç değişmeyecek olan şeyler arasında zevklerim yer alıyor
Bazı zevkler değişmez 🤣
Elbette değişiyor gadası
Benim zevklerim pek değişken değildir. Çok nadiren yıllar içerisinde belki bir kaç nüans..
biraz evrim geçiriyor
yaş aldıkça diye düşünüyorum tecrübeyle sabit:)
Belli zevkler değişmez.. Tarz gibi, mizaç gibi...
Zevkler değişebilir zamanla..
Tarzım hep aynı oldu, gıcıklık ve yeme alışkanlıklarim da. Ama makyaj stilim, konuşma tarzım falan değişti hep.
Alışılagelmiş şeylerin tekerrürü bir süre sonra sıkıcı olabiliyor. Yeniliklere açık olmalı insan.
Evet değişiyor. Mesala çok severek dinlediğim bir şarkıdan aniden soğurum. Hiç güzel gelmez bana.
Kesinlikle değişiyor. Birkaç yıl önceki zevklerim ile şu anki zevklerim birbirinden çok farklı, çok alakasız.
Kesinlikle değişir ve değişmelidir de insan değişen gelişen bir varlık olmalı ki var olması anlam kazansın
Sevdiğim renkler halen aynı yerde duruyor ama değişen çok şey oldu bazi düşüncelerim mesela
seks asla değişmez ama kıyafet yemek, gezi, müzik gibi konularda yaş ilerledikçe değişir.
Tadına baktıkça evet. Bir üst seviyeye geçiş yapar insan
Kesinkle buda iyi bisey gelişim ve değisime var olmak iyi bisey
Evet değişir. Yıllar geçtikçe, zaman geçtikçe, bazı şeylerin modası, popülerliği geçince zevkler ve hobiler bazen değişikliğe uğrayabiliyor.
Evt değişir heraklios un dedigi gibi değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
Değişebilir evet
Sadece zevkler değil her şey değişir sen bile
Benım cogu seyım degısıyor
Yemek zevkim bile değişti
Evet değişiyor zamanla
Hayır doğrudan beri sarı severim
Bazıları zamanın süzgecinden geçip değişebiliyor..
degisebilir mesela pırasa seviyorum artık 😀
Henüz değişmedi hala aynı. İlerde belki
Evet değişir bazıları kalır
İnsanlar zamanla değişir… zevklerde öyle…
Değişebilir huy bile değişir..
Yaşa bağlı olarak mümkün
damak tadın bile değişiyor
Bence evet
Olabilir.
Pek sanmıyorum
Değişir.
Evet
Benim değişiyor ya
çoğu konuda evet
Değişir. Genellikle değişir
Olabilir