Sevmediğiniz bir işi yapmak mı yoksa sevdiğiniz bir işi yapmak mı?

Meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim makine bölümü kalıp dalı görüyorum benim severek okuduğum bir bölüm değil sırf lise bitsin diye öylesine okuduğum bir bölüm aslında. Yaklaşık 7 8 aydır staj görüyorum işi yapabiliyorum CNC tezgahı kullanabiliyorum ama severek yaptığım bir iş değil açıkçası malum yaz ayı geldi ve işe girip çalışmam lazım ancak ailem çevremin bana verdiği tavsiyeler "bölümüne devam et o işi iyice öğren başka işe bakma parası çok iyi" staj gördüğüm süre içinde bende fark ettim işin içinde ne 4 5 ne 7 8 bin bir usta belki 15 17 bin civarı alıyordur diye tahmin ediyorum anlayacağınız işin önü açık ve devam edersem parası da çok iyi bir bölüm ancak dediğim gibi işi severek yapmıyorum bitsin de kurtulayım düşüncesindeyim eğerki burada devam etmez isem pazarlama sektörüne girmeyi düşünüyorum eniştemin yanına onun aldığı maaş da yaklaşık 13 bin civarında 1 ay sonra bütün hayatımı etkileyecek bir karar vermem lazım ya sevmediğim işi yapıp 8 10 yıl içinde 15 bin civarı kazanıcam ( normalde fiziğim de işe uygun değil çok zayıf ve uzun birisi değilim 168 170 boyundayım ) ya da seveceğimi düşündüğüm pazarlama sektörüne girip orada biraz daha az para alarak işe devam edicem size sorum benim yerimde siz olsanız ne yapardınız
Sevmediğiniz bir işi yapmak mı yoksa sevdiğiniz bir işi yapmak mı?