Yaşım 25 daha önce a101 de çalıştım ama sorunlar oldu ve 1 hafta sonra bıraktım
(Benden ve öteki saf çalışandan çeşitli bahanelerle para kesiyolardı)
Sonra üniversite sınavina hazırlandım kazandim felan seneye mezun olucam finaller bittikten sonra bu yaz çalışmak istiyorum ama korkuyorum
Dikkat eksikligi odaklanma sorunum var ve özgüvenim yok
İnsanlar her ay iş degiştiriyor bi magazada gördügüm çalışanı 2 ay sonra başka mağazada görüyorum özellikle avm çalışanları avm deki her magazada sırasıyla çalışıyo valla hayret ediyorum nasıl yapıyolar
Korkumu kırmak için ne yapmalıyım
(Benden ve öteki saf çalışandan çeşitli bahanelerle para kesiyolardı)
Sonra üniversite sınavina hazırlandım kazandim felan seneye mezun olucam finaller bittikten sonra bu yaz çalışmak istiyorum ama korkuyorum
Dikkat eksikligi odaklanma sorunum var ve özgüvenim yok
İnsanlar her ay iş degiştiriyor bi magazada gördügüm çalışanı 2 ay sonra başka mağazada görüyorum özellikle avm çalışanları avm deki her magazada sırasıyla çalışıyo valla hayret ediyorum nasıl yapıyolar
Korkumu kırmak için ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
DEHB sana engel oluyor bence ilaç al sonra öz güvenin yerine gelir. Odaklanırsın.
İşte sorun şu; 4 senedir ilaç alıyorum gitmedigim doktor kullanmadıgım ilaç kalmadı
Ritalin concerta hep kullandım ama işe yaramayınca doktorda bıraktırdı şimdi sadece antidepresan kullanıyorum çünkü depresyonda var
Ritalin devamlı kullanıcak bir ilaç değil mi? Antidepresanlar öz güvenini toparlarmaz ki.
A101 berbat bir yer. Işci haklarını zerre gözetmiyorlar.
Tabi ben bunu bilmiyordum iş görüşmesine gittigimde bölge sorumlusu olan adam bana a101 i mükemmel bi yer gibi anlattı zaten sorun bu adamda degildi
Biliyosun a101 in magaza yetkilisi ve yetkili yardımcısı vardır
Bizim magazadaki yetkili ve yetkili yardımcısı olan 2 kadın kankaydı sürekli iş birligi yapıyolardı
Benim ilk işimdi ve saf bir kızım onlarda bunu bildikleri için saçma sapan şeylerden para kesiyorlardı benim gibi saf bi çalışan daha vardı onada aynısını yapıyolardı
Ben dayanamadım artık bölge müdürü olan adama ulaşıp bunları anlattım ve istifa ettim
Bölge müdürü bunları fırçalamış
Beni magazaya çağırıp benden haksız yere aldıkları paraları bana geri iade ettiler ama çok sinirlilerdi zaten daha fazla kalamadım depoda 2 kadının bana bişey yapmasından korktum
korkunu kırmak için korkularının üzerine gitmen lazım
Evet başka yolu yok ama ya başaramazsam diyorum
başarana kadar korkuların üzerine gitmeyi dene
Korkunun düşünerek kıramazsın. Düşünmeden gidip başlamanı tavsiye ederim
A101 deki magaza müdürü ve yardımcısı o kadar mobing yaptılarki aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Anladım ama mobbing çoğu sektörde var. Bunu aşmak için kitaplar var onları okuyabilirsin
Ne tür kitaplar kişisel gelişimmi
Bide bende aşırı unutkanlık var
Çok fazla kitap var bunun için aslında ama buraya yazmam uzun sürer. Unutkanlık için de gidip kan değerlerine baktırabilirsin belki b12 vitamin eksikliğin vardır
Baktırdım hepsi iyi çıktı zaten unutkanlıgı senelerdir yaşıyorum yeni bişey degil
O zaman başka bir şey vardır. A101de çalışan birini tanıyorum istersen bilgi alabilirim, eğer korkuna yardımcı olacaksa
Ben a101 de çalışmak istemiyorum
Bende çalıştım orada mobing yaptılar bi daha orada çalışmam sürekli paramı kesiyolardı
Bilgisayar kullanmayı biliyorsan daha iyi işler bulabilirsin aslında internet üzerinden
Word
Excel
Photoshop
Ama benim gibi çok insan var bana sıra gelmez
İstanbul Ankara gibi büyük bir şehirde yaşıyorsan daha kolay bulursun, çok insan olsa da büyük şehirde imkan çok
üniyi bitirince çalış
Bitti sayılır
Öyle vasıflı iş istemiyorum
Garson komi satış danışmanı falan hatta tuvalet bile temizlerim çünkü egom yok helaliyle para kazanmak istiyorum
Calisma
Ne demek çalişma ev hanımımı oluyim
Evhanimiol kocabulkocana hizmetetyemekyap
Sen napıcaksın peki
Kocayahesapverilmsz bengelinceyemegimiyiyecem sonra gece muhabbetederjz
Zavallıyım diyosun yani