Okulda saç baş yoldun mu? Kavga ettiysen niçin ettin? Nedeni neydi? Kız meselesi mi yoksa o oğlan benim olacak meselesi yüzünden mi kavga ettin? Çatışmacı bir kişiliğe sahip misin yoksa uysal bir panda mısın?
Okulda hiç kavga ettin mi ve okulun "fight kulüp" ekibine üye miydin?
Kavga ettim bir çocukla başka biri ile olan laf dalasmami videoya alıp hoca içeri girdiği gibi hocaya gösterdi yani canım mal. gibi kelimeler yani zorima giden kısim. video kapandığı gibi karşı taraf bana kötü konuşmaya başladı derken o üçüncü videoya alan kişiyi ne ilgilendiriyorsa hocaya gösterdi ben de Cook sinirlendim canım dedim çocuğa gittim telefonu çektim elinden telefon kırıldı ortadan ikiye yani müdür odasına indik disiplin yedim beş gün uzaklaştırma. drvamsizlik bununla 10 günü geçince sınıfta kaldım 11 sınıfta 12 ye geçişte böyle koti bir olay geçti basimdan
hiç kendim için kavga etmedim genelde hep arkadaşlarım içindi bazende can sıkıntısı bu konuda bende çok fazla anı var 😂😂 ilk aklıma geleni anlatıcam çok sinirli bi insanım zaten normldede bigğn tenefüste bi arkadaşla lavaboya gittik saç baş düzeltiyoruz alt sınıflardan bi kız var bide kızın eteği yok dencek kadar kısa ve hala katlamaya calışıyodu bende dedim daha katlıcan mı öyle olmaz boğazına kadar çekmen lazım buda bana katlıcam dedi ters ters dedipim gibi çok sinirliyim direk gözüm döndü kızın enseden saçı bi tuttum aynaya bi koydum kafasını sonra geri çekip yeri yatırdım lavabonun kapısı açıktı oraya yapıştı yanımdaki arkadaş beni tuttu bırak yeter diye zorla cıkardı öyle
valla o dönem hep diyodum kendime ulan bigün senide yamultcak biri cıkar diye ama allaha şükür hiç dayak yemedim 😂 ben çok hırslıyım cok gururluyum bi kere dersteyiz sınıf arkadaşım vardı savaş diye 4 kişi takılkyoduk genelde 3 kızdık bide savaş bu derste birden yüzüme mi vurdu bişey yaştı gelişine bende çaktım o bana ben ona çocuğun boyu 185 ben 165 kalıplıda istese döver yani ama ben de geri fites yok ölcemi bileyim gene dönemem yani biz bildiğin biribirimizw girdik hoca ağlıyo
ayıramıyoalar bu aban dedi çıkışta bekle deidm tamam kızlarda diyo saçmalama sule falan deidm kesin lan sesinizi bekle diyo madem korkup kaçıcamımı sanıyo bi erkeğin bunu kıza söylemsi çok komik😂 cıkışta gittim böyle dik dik konuşuyorum hala baktı çocuk ben alttan almıyoeum dua et kızssın demeler dedim beni bi erkek gibi düşün o zaman hadi öyle bi dene bakalım ne değişiyo en sonunda artık yalandan gülüp konuyu yumuşattı öyle dagıldık 🤣
Oldu da millete ne karışıyon belki büyük aşk dogacakti. Çocukluk aşkı olacaklardı. Ortaokul lise üniversite birlikte okuyacaklardı🤣🤣 Peki kızlar hiç mi sen bize karışma demedi. Hepsine elini mi öptürdün. Sınıfın sefiri mıydın🤣
Lisede beni dövmeye kalkan bir kac kız oldu fakat dayak yiyip oturdular. Okulun arka merdivenlerinde konuşalım diye çağrıldım, arka merdivenler kapatilmis ve yasakti🤣 bende olur dedim önden ögretmenlere haber gönderip beni bekleyenleri disipline gönderttim, akılları sıra beni orada sıkıştırıp döveceklerdi.
Bizim lisenin önüne hergün zırhlı polis aracı geliyordu. 4 tane özel hareket polisi içinde oluyordu, polis gelmediği günler kan akıyordu. Şaka yapmıyorum.
İnsan bir gider ayırmaya çalışır. Kızlar saçınızı çok yoldunuz kel kalacaksınız sizi ayırırken birazda benim saçımı yolun der. Yok yok insanlık lisede ölmüş 🤣