Duygu diye bir kızla etmistik. Sacma sapan bir nedendi. Kız sadece saçımı yolmuştu. Onun dudağını patlatmıştım. 🙄🙄
Yukarı okuldan kızlar gelmisti birde beni dövmeye. Akla baaak. Benim mekanıma gelip beni dövecekler 😂 bide ufak ufaklar. 3 kız gelmislerdi. Çıktım karşılarına. Tabi bütün millet bi hareketime bakıyor. Kız üstüme yürüdü. Kolunu tuttum çevirdim. Dirsegmle eğdirttim. Sakın dedim ve bıraktım. Arkadaki 2 kız çoktaan kaybolmuştu. 😂 Sonra zaten müdürler geldi. Sevilen bir ögrenci olunca birsey demedileer 😊 üstüne evime kadar bırakmışlardı.
Birgünde artık kimin kuyruğuna bastıysam 10 kisi toplanmış beni arıyorlardı. Döveceklermiiis 😂 kaçtım tabi. Ertesi gün haber göndermistim. Tek çıksın karşıma diye. Gelmedi. 🤷
ooo ohhhh ilk kavgam 5 ci sinifda oldu sinifda en havali babasi zemgin cocugu yumrukladim sebeb kizlar sordilar ondan isgenderi dove bilirmisin doye oda evet ne var bunu dovmekte cevabindan sonra yapistirdim yumruklari bisey olmadi amma arkadasi dediyine gore tuvalette ağladi kavgadan sonra. adamin donunu boyle cekrler assagiya😂😂. ikinci kavgam 7 ci sinifda oldu bana kufur etdiyine gore oldu. bana gel gidelim sohbet edelim dedi azerbaycanda bu kavga edelim anlamini geliyor bendedim problem yok gidelim okul cikisi gittik kufurlerden sonra ağzinin ortasina yukrugu yedikten sonra dudagi patladi sonra ikincidefa kavgada yumurtalarimdan birine tekme aldiktan sonra uzerine gittim ayirdilar askerde ameliiyat oldum. sonra 11 ci sinifda hazirlik uni icin bi riyle tartisdik konu din mezhep oldu yumruk atti cenemden savunma amacli arka arkaya yumruklar attim olay benim ustunluyumle gecdi ayirdilar cocuklar seninle isimm bitmedi falan dedi cesaret edip ikinci kavgaya yapmadi benimle sonra askerde ettim gozum sisidi sonra is yerlerinde sozlu oavgalar sonra 1 yil nlbundan oncede is yerinde yine kavga ettim burnum kirilacakti ikimizde yumruk attik ikinci karsilasmadi onun attigi yumrugu karsimda adam oldugu icin gormedim burnumdan isabet etti kanadi tabikide burnum. Hayatim kavgayla gecdi. kendi hakkimi korurum kendimi alcaltmam alay yaptirmam hur bagimsiz yasarim istediyimi yaparim. kiminse kolesi degilim ben her kes iyi davransin benle cunki her kesle saygiliyim ben.
Cingen mahallesinde camii ye teraviye gittiydik 6 arkadas abdest alirken biri gelip hadi la seni mi bekliyecez falan dedi biz neyse Allahin evidir falan dedik bu ibine gelip arkadan vurunca bunu bayilttim kaldirdilar falan soyleniyo goruscez falan bende he la he falan dedim namazi kildik cikisa baktim ilerden ordu gibi bir sey geliyor 😂Dedim bunlar kim namazda bitti falan mahalleyi toplamis pezemenk hepsin de sopa tas sapan kiminde doner bicagi dedim aha yapragi yedik kacmadik guyya 6 kisiydik 2 kisi kaldik bizi saglam bi hasat ettiler Allahtan arkadasin babasi emniyet muduruydu safak operasyonu gibi gelip bizi kurtardilar 😂
Kız küfür etti uyardım gel özür dile dedim dilemedi kızı tuvalette yakaladım kafasını tuvalete soktum 9 sınıfta.
10 sınıfta çocuk altındaki masayı çekti çok fena düştüm sebepsiz yere yaptı bende hem saldırdım hemde küfür ettim çocukta küfür etti kız arkadaşlari çağırdi çıkışa hepsi ayan arkası 100 yakındı ben tek gittim kızlar annesi ölmüş neden küfür ettin dedi meseleyi anlatım , annesinin öldüğünü bilmiyordum oda babama küfür etti benim de hayata değil dedim beni dövmeye gelenler birbirine girdi bende izledim.
Kimseyle etmedimde bi gün yolda grlirken 2 kişi saldırdı biri tuttu diğeri dövdü yüzüm öüzüm hep şişti. O zamana kadar ailem dövüş kursuna göndermiyordu ama o sayede kickboksa yazıldım ama o oz zamandan bu zaman gerek olmadı 😄😄😄 bi kez lazım olacaktı onda da dayak yedim. O saldıranlar başka bi çocupa da saldırmışlar karakolda karşılalmıştık... Memlekette kardeşim. Mu biter böyleleri de var işte...
Benim okuduğum lise de küçük bi ilçe idi ülkü ocaklarının okulda ki sorumlusu mu başkani mi her ne poksa ozamanlar öyle dalgalar var di bu çocuğu dövdüm dövmez olaydım çıkışta artık nereme vuruolar hatirlamiom
Allah kahretsin bir gün bir erkeği dövmüştüm 😑çok utanç vericiydi. Ki ben şiddete karşıyım beni çok sinirlendirmişti tutum boğazını duvara vurdum tabi oda beni dövebilirdi ama dövmedi çok şükür ki. Bir ay derste başımı kaldırmadım😑
Aslında bana sataşan çok kız oluyodu ama ben onlarla muhattap olmuyordum. Çünkü belli bunlar kavga çıkaracak. Ben de okulda tanınan biriyim, babamla falan idare samimi. Ben hiç muhattap olmadım. Sürekli beni kötülemeye çalışıyodu sonra konuşmaya korkuyor musun dedi ben de seninle muhattap olarak seviyemi düşüremem demiştim. Sonra bi daha da bana bulaşmadı
O kadar kavga ettim ki hala da bazen ola biliyor ama sakince anlatmak tatlıya baglamak en iyisi sokakta okuldakı kavgalarla sporda arkadaşlarla olan kavga aynı degil o yüzden kavga iyi bir şey degil hasarı büyük hem kendin darbe ala bilirsin ya da darbe vura bilirsin