Durduk yere lisede birinin çelme takması dışında kimseyle sorunum olmadı. Onda da kavga etmeden hallettik konuyu diyebilirim. Sizin sicil nasıl, sıkıntılı mı?
8. Sınıfta sevgili yapmıştım çoçukluk aklıyla dört gün sonra abim öğrendi diye ayrıldım ve face sine adımla akrostiş yazıp intihar edicem felan diyor du canım. Sonra aradan bir ay felan geçti parkta otururken eski sevgilim kız kardeşi ve iki arkadaşı oradalarmış bizi gördüler kız kardeşi yanıma gelip çağırdı konuşmak istedi niye terk ettin kardeşimi felan diye konuşmak istemedim oda gitti sonra eve yol aldık yolda bizi kovalamasınlar mı biz tabi olayın şakasındayız kaçıyoruz gülüyoruz felan bizi yol kenarında yakaladılar biri videoya almaya başladı ben hiç beklemiyorum böyle bir şey tabi diyorum abim öğrendi ondan ayrıldım felan kız arkamdan saçımı asılmasınmı yere düştüm bide saçımdan tutup yüzümü dizine vura vura dövmesin mi marketteki abiler kurtarmıştı hayatımın şokunu yaşadım ve ilk dayağımı yedim eve dizlerim titreyerek dudağım patlamış burnum sızlayarak gittim meğer ben iki psikopata çatmışım şu yaşıma geldim karşıma çıksada bi dalsam diye düşünüyorum hala burnumdaki eğrilik de anısı olarak kaldı ahahaıan
Geçmiş olsun çok kötü olmuş gerçekten üzüldüm. Ama sen de bunu görüp de şimdi çatacak birini arama yani. Onlarla da uğraşma olan olmuş, geçmiş olsun :/
Kavga etmek cidden çok saçma bana göre yani ne gerek var ki kendini rezil etmeye. Ben kavga eden insanlar görünce onlar yerine utanıyorum valla kötü bir görüntü. Genelde çok kişinin benimle sorunu var. Bakışlardan anlaşıldığı kadarıyla. Yani beni tanıyıp sevmeyen ve tanımayıp seven birilerini hiç görmwdim. Sadwce ortaokulda birkaç kez çıkışa çağırıldım ergenliğe bak fğwöxpw onlarda da hep gittim ama gelmediler. ay ne boş uzattım böyle sorryy
Anneme laf eden bir çocuk vardı adı gökhandı laf ettiği gibi gözüm dönmüştü tekmeleyip yerde bir güzel dövmüştüm bir tek o var ama öyle bir dövmüştüm ki ağzı burnu kanamıştı sen misn anneme küfreden böyle yani 😏😏😏😏
Kanka şimdi şöyle, başta ettiğini düşünüyorsun ya, sonra aradan zaman geçince yani boşlukları kavrayınca, sessiz sedasiz ortamda falan düşün, birden bunu söyleyince gülüyorlar genelde sende işlemedi hayret akjslhlkdsajkljsa
Evet lise yıllarımda etmiştim. Düz lise okurken kavga yüzünden atılmıştım lisemi değiştirdim bu sefer meslek lisesine gittim orada da öğretmenle kavga ettim bu sefer ikinci şutlanmamı yaşayınca liseye kayıt olma hakkım bitmişti hiç bir devlet lisesi almamıştı bende açıktan bitirmiştim lisemi jsjjsjs
Okulun yarısını dövmğşlüğüm vardı ilk okulda orta okulda her gün kavga ediyordum allahtan atmadılar beni okulun içinde ederdim bide sonra boksa başladım lisansım çıktı lise 1,2 de tek tük kavga ettim sonra lisanstan dolayı alttan aldım felan şimdi Walter boy dayım😌🙃😉
Ooooo bizim lisede her hafta kavga cikiyodu. Ben de çok kavga ettim dayak yemisligim de var dayak atmisligim da. Öğretmenlerden mudurlerden müdür yardimcisindan okulun guvenliginden bütün makamlardan dayak yemisligim var. İnsan o günleri bile ozluyomus be😂
Okula 5 gün giderdim 3ü müdür odasında dayak yemekle geçti oda kavga veya başka sebep değil sürekli sınıfta gürültü yapmaktan. 4 kişi aboneydik dayağa bir kere iyi bir şey değil bir kere kavga ettim ama sağlam kavgaydı
Diklendiği halde dövmediğim dingiller çok oldu. Keşke bana bulaştıklarında girseymişim diyorum ama şimdi de aynısı olsa yine iletişimi tercih edeceğim kesin :))
Ettim ortaokul ve ilkokulda. Ortaokuldakilerle kadın koğuşundakiler gibi kavga ediyorduk neyse ki koleje geçtim kurtuldum kolejde de dışlandım ne çektim beeee.