Uzun süredir işsizim. Kendime iş buldum, masa başı bir iş. 8 saat çalışıcam, sigortam olacak, yemek onlara ait ama maaş 2.000 TL. Ne yapayım arkadaşlar siz söyleyin?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Git kesinlikle. parasızlıktan iyidir. Seni hatırladım kızdan ayrıldın mı
Yok kardeşim ayrılalım diyorum daha iyisine layıksın diyorum saçmalama diyor
2.000 veremezler ki asgari ücret altına çalıştıramaz.
Hayır hocam bugün görüştüm maaş 2.000 dedi 2 defa sordum.
İşin Olsun, kariyer. net, eleman. net, indeed gibi uygulamalara baktınız mı?
Evet hepsine baktım
Git hic yokdan iyidir durdun kabahat
Parasızlıktan iyidir gece bekçisi olarak çalışıcam gece 12 sabah 8
Sigorta var yemek onlara ait napim kardeşim ya evde bunaldım artık. Normalde engelli bakım ve rehabilitasyon mezunuyum ayrıca adalet okudum ama boşa gitti iş yok
Boş durmaktan iyidir fakat başka işler ara.
Köy gibi bir yerde yaşıyorum küçük bir ilçe. 1 senedir iş bulamıyorum evdeyim. Bu işi buldum bugün maaş 2000 + sigorta. Yemek vs onlardan. Gece bekçisi olarak çalışıcam fabrikadan. Oturucam yani. Gece 12 sabah 8
Asgari bile değil gitme kardeşim
İş bulamıyorum uzun süredir hocam evde oturmak yerine orada oturayım en azından yaz geliyor mesela giyecek biseyim yok bişeyler alırım kendime
Lan içimi yaktın böyle konuştun zaten dertliyim ne diyiöm şimdi git bari hiç değilse sigortası yemek falan var
Teşekkür ederim hocam. Garibanın yüzü gülmüyor işte. Hayat şartları. 2 üniversite okudum boş
Bekçi olacakmışsın bende özel güvenliğim bari biraz para birikim olunca kursa yazıl özel güvenlik kartı al lazım olur iş alanı için
Aynen kardeşim hayat zor biliyorum anlıyorum seni
Depresyon tedavisi gördüm geçen sene bu yüzden alamıyorum hocam özel güvenlik kartı başvurdum vermediler. Depresyon hastası insanlar başbakan oluyor kaymakam oluyor vali oluyor cumhurbaşkanı oluyor ama güvenlik olamıyor
Onun bir süresi var o geçsin alırsın bi de ilaç kullanacaksan reçeteye düşmesin parayla al ama zaten işin komik tarafı polis ve özel güvenliğin çoğunun psikolojisi pek iyi değildir
Süresi var mı gerçekten emin misin
Var 1 yıl sonra yeniden başvur olur büyük ihtimal biraz süre geçsin ve reçeteyle anti depresan ya da sakinleştirici alma parayla al psikoloğa hiç uğrama
Kölelik kalkalı uzun zaman oldu be kardeşim.
İl bulamıyorum uzun süredir hocam evde oturmak yerine orada oturayım en azından yaz geliyor mesela giyecek biseyim yok bişeyler alırım
Bu pahalılıkta 2bin lira maaşa çalışılmaz ama mecbursan yapacak bişey yok ama inşaAllah asgari ücretli bir yer bulursun dostum.
İnşallah teşekkür ederim hocam
o işi bana verebilirsin mesela
Nasıl yani
dalga mi geciyorsun canım
Anlamadım hocam sizi
Uzun süredir. issizzsen git bence
Calismamaktan iyidir herkes aç goz. yorumlafa bak sonra. kendine daha iyi maaşlı bir iş bul
Evde oturunca kimse 5 kuruş vermiyor en azından ihtiyaçlarımı karşılarım. Yaz geliyor adam akıllı kıyafetim yok bişeyler alırım kendime
Git bence
Biyerden başla
En azından bir süre çalışırım gece 12 sabah 8 masa başı
Geecemi caliscan
Başla biyerden daha iyi bir iş bulursun ins ilerde
Normalde engelli bakım ve rehabilitasyon mezunuyum. Ayrıca adalet okudum. Ama ne atamam oldu, ne iş bulabildim. Gece çalışıcam evet 12 de gidicem sabah 8 de gelicem. Oturucam yani maksat hırsız vs gelmesin öyle
😞okumussun ama iş bulamamissin ya ülkenin halı işte
Kardeşimde hukuk mezunu, pazarda çalışıyor 😊
Ay hayır saçmalama
Küçük bir ilçede yaşıyorum köy gibi bir yer iş imkanı sıfır evde oturacağıma orada oturayım diyorum en azından ihtiyaçlarımı karşılarım bir süre
Yani ama aşırı yoğun olucaksan 2 bin liraya değmez. Rahat takılıcaksan bi süre çalışılabilir
Gece bekçisi olarak çalışıcam fabrikada. Oturucam yani öyle sabaha kadar. Gece 12 sabah 8. Haftada 1 gün izin. Sigorta var yemek onlara ait
Bekçiler rahat olur aslında ama benim bildiğim iyi maaş alıyolar. Seninki asgari bile değil. Ailenden destek görmüyosan maddi olarak çalışılabilir aslında yeni bi iş bulana kadar
Annem ben küçükken öldü. Babamda biriyle evlenmiş. Amcam ve yengem büyüttü beni. Onlara yük olmak istemiyorum. Gittiği yere kadar çalışayım. Normalde engelli bakım ve rehabilitasyon mezunuyum ayrıca adalet okudum. Ama bu alanda iş bulamadım atamada yok hiç değilse sigara paramı faturamı vs çıkarayım diyorum
O zaman tabiki gir çalış boşta kalmamış olursun
Teşekkür ederim hocam gidicem başka çare yok
gidilmez
Küçük bir ilçede yaşıyorum hocam. Köy gibi. Evde oturacağıma orada oturayım diyorum. Em azından ihtiyaçlarımı karşılarım
2000 lirayla 1 ay geçinemezsin bu ekonomide.
Çaresizim
O zaman gir çalış ama çalışırken daha iyi bir iş ara. Bulunca da oradan çık. 2bin lira hele ki aile evinde degilsen çok zor.
2019 yılinda filan mı yaşıyorsun sen😄
2000 veremezki
Yok hocam 2000
Hiç yoktan iyidirde parana çökmesinler iyi araştır