Hiç unutmuyorum. Ya bir ya ikinci sınıfa gidiyordum. Ve 23 Nisan için bir kaç sınıfla foklör yapıcaktım. Herkes bilir işte sizi alırlar dansı öğretirler 23 nisanda yaparsınız. Herneyse o senede 23 nisana katılmıştım. Ve en öndeydim çünkü biraz kısaydım ve aylarca çalışırken öyle sıra yapmıştık düzen o şekildeydi. Fakat 23 Nisan sabahı çok güzel böyle hazırlanıyorum annem saçımı yapıyor falan ben en önde olcam çekerler gü ya. Okula gittik biz tam gösteri yapıcağımız sırada bizim sınıf öğretmeniyle yan sınıfın öğetmeni bir olup beni ve bir kaç arkadaşımı son dakika taa en arkaya atmıştı. Ne birini görüyordum ne mutluydum ne hevesim kalmıştı. O zamandan beri 23 nisana karşı bir şeyim var. Kendi sınıfını bizim sınıfın önüne koyan hocaylada bizim hocaylada ahirette görüşcem. Ksksks
Ben ortaokuldayken 23 Nisan kutlamaları stadlarda yapılıyordu. Ve beni dans ekibine almışlardı 🙄 hiç de dans edemem ha zorla aldılar, neymiş uzunmuşum ne manaysaa😅 hangi şarkıda dans ettiğimizi şu an hatırlayamadım ama tango gibi bir şey yaptırmışlardı. Benim için en unutulmazı oydu 😅
Yani tabiki orası öyle, güzel bir anı oldu bana :). Ben biraz mükemmeliyetçi, biraz da utangaç bir insanım, o yüzden güzel performans sergilemek benim için önemliydi 😅 neyse ki güzel performans göstermeyi başardım