4 yıllık üni bölümü 2 yılda biter mi sistemsel olarak? 4 farklı bölüm okudum biraz acelem var açıkçası hızlıca bu bölümü de bitirme fikrindeyim sistemsel olarak 2 yılda biter mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda genetik mutasyonu evden oturduğu koltuktan çözmüş biri var okurken beyaz yakanızı ilikleyip öyle okumanızı tavsiye ederim :D
4 yıllık üni bölümü 2 yılda biter mi sistemsel olarak?
O kadar IQ seviyesi yüksek biri olsan bu soruyu sormazdın diye düşünüyorum 🤣
0
28 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazıları sistemsel olarak mümkün yaz okulunda da alirsin iki buçuk yılda biter dediler o yüzden sordum. 4 bölüm bitirdim diye 160 IQ var bende demedim.
üniversiteye doymadın şimdi ye makale yazıp yayınlaman gerekirdi. Uzmn. Doçent, profesör olmalıydın 🤣 ama tabi ki de zor normal biri için cidden de zor denemen gerek
Yemin ederim 4 bölüm okudum aynı anda okumak nedir biliyor musun? Fikrin yoksa eğitimle alakalı susarsın yorum yapmazsın cahilsen sus önce ögren fikir sahibi ol sonra konuş :)
Boş bölum mü? Bilişim okudum. Grafikerlik okudum web kodlama okudum eger sıkılırsam devlette takılırım diye tıbbı sekreterlik okudum ayrıca yağlı boya tabloları yapıyorum ve roman yazarıyım romanım editleniyor. 5. Ünime başlıyorum aynı zaman da yüksek lisans egitimi alma planım var. Ben 24 yaşında bunları yaptım sen 29 yaşındasın sen ne yaptın cahil olmayan insan? :)
Grafik tasarım onları okumaya gerek yok ki sertifika ve kursu var basıyorsun para yı alıyorsun 🤣 Ben de evrenin sırrını çözdüm 😂daha ne yapayım. Genetik mutasyonu çözdüm, mitoloji yi, felsefe, tarih vs uzayıp gidiyor. Amma da cahılmışm tühh iki kursa gideydim şimdi ye pilot ol duydum amma okumak boş İnsan işi 🤣
Hayır asalak baba parası yiyen okumuş ama üstün teknoloji akıl edememiş anca hava atıp kendini ancak Bir fabrika da beyaz yakalı olarak görecek olan vizyonsuz biri için ayıracak zamanım yok diyorum 😱🥺😭
Freelancer grafikerlik yapıyorum paramı kazanıyorum :) Faydasız insanların çabalayan insanlara asalak demesi komik :) üstün teknoloji dediğin şeyleri kodlayan insanlar biziz bu arada :) ben aşağılamadım bu arada sen beni faydasız halinle aşağılamaya çabaladın komik duruma düştün neyse yazıları okuyanlar anlayacaktır 😂
Doğa daki her canlının bir faydası ve bir amacı vardır. Kendini üstün tür görmeni anlıyorum asalak sın öğretilmiş bir şey bu aslında koca bir hiçsin okumuş ama öğrenememiş benim de değim gibi beyaz yakalı bir asalak sın sadece o kadar.
Evet, her canlının faydası var senin yok 😕 kendimi üstün görmedim ısrarla üstün olduğumu söyleyen sensin benlik bir durum yok. Asalak demen de komik geliyor ben okuyorum çabalıyorum sende evden bana "beyaz yakalı" yok "asalak" diyorsun ama evet haklısın ben ilerleyeceğim sende 30 yaşında öyle evde klavyeden yaza yaza okuyanlara asalak diyip egonu ve tamamlanmamış olan benliğini tatmin etmeye çalışacaksın. Rahat ol biz çabalayanlar alışkınız meyve veren ağaç taşlanırmış zaten :)
👏👏👏 Bravo bilinç altın da yarattığın karakter senin aslın da bir yansıman. Ben çalışan, genç bir kızı üniversite de okutan aynı zamanda genç yeğenlerine maddi ve manevi destek veren faydasız ve boş biriyim iyi akşamlar kardeşm işim çok yoğun good by
Sen de beslendiğini sanan bir mikro bakteriyel asalaksın 😂 O zaman konu uzadı ve senin Çook vaktin var benim ise artık sana ayıracak vaktim yok iyi akşamlar hayırlı günler kardeşim.
Beni kimse beslemiyo kendim kazanıyorum paramı muhtaç değilim çok şükür 🙃 benim de yok vaktim komik geldi konuşman ondan dinledim çok eğlendim hayırli akşamlar size 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üsten ders alma yöntemiyle 8 dönemi 5 döneme kadar indirebiliyorsun diye biliyorum en fazla.
O kadar IQ seviyesi yüksek biri olsan bu soruyu sormazdın diye düşünüyorum 🤣
Bazıları sistemsel olarak mümkün yaz okulunda da alirsin iki buçuk yılda biter dediler o yüzden sordum. 4 bölüm bitirdim diye 160 IQ var bende demedim.
Okudugumuz bölüm sayısından IQ seviyesi çıkarıyorsanız sizde hiç IQ aramayalım zaten keşke boş yorum yapmasaydınız.
üniversiteye doymadın şimdi ye makale yazıp yayınlaman gerekirdi.
Uzmn. Doçent, profesör olmalıydın 🤣 ama tabi ki de zor normal biri için cidden de zor denemen gerek
24 yaşında prof olmayan da ne bileyim haklısın nasıl da olamadım ya tüh :) en azından ben normalim ya sen :D
Sen 29 olmuşsun ne yaptın peki bir tane makaleni gönder bir diplomanı görelim :D
Olur başka emrin var mı,
Makam aracı da göndereyim mi?
4 bölüm okodum yorsun 24 yaşın da sın baştan yalan ile yaşıyon MK.
Yemin ederim 4 bölüm okudum aynı anda okumak nedir biliyor musun? Fikrin yoksa eğitimle alakalı susarsın yorum yapmazsın cahilsen sus önce ögren fikir sahibi ol sonra konuş :)
Anadolu üniversitesi sağ olsun diyorsun yani 🤣 say hangi bölümleri okudun
Önce sen say bölümlerini ben sayarım zaten rahat ol 🤣
Atışma var okumaya geldim 😅
Tabi canım başka bir emrin var mıydı 😂 nerede boş beleş bölüm varsa okudum demiyor da 🤣 neyse Cahil ile muhabbet tez ayrılık getirir demiş atalarımız🥱
Boş bölum mü? Bilişim okudum. Grafikerlik okudum web kodlama okudum eger sıkılırsam devlette takılırım diye tıbbı sekreterlik okudum ayrıca yağlı boya tabloları yapıyorum ve roman yazarıyım romanım editleniyor. 5. Ünime başlıyorum aynı zaman da yüksek lisans egitimi alma planım var. Ben 24 yaşında bunları yaptım sen 29 yaşındasın sen ne yaptın cahil olmayan insan? :)
Grafik tasarım onları okumaya gerek yok ki sertifika ve kursu var basıyorsun para yı alıyorsun 🤣
Ben de evrenin sırrını çözdüm 😂daha ne yapayım.
Genetik mutasyonu çözdüm, mitoloji yi, felsefe, tarih vs uzayıp gidiyor. Amma da cahılmışm tühh iki kursa gideydim şimdi ye pilot ol duydum amma okumak boş İnsan işi 🤣
Okumak boş insan işi yazan bir insanla konuştuğum için kendi şahşiyetimden özür diliyorum. Boş başaksın bir gün seni dolu görmek ümidiyle... :)
Yazmış olmam çalışmadığım anlamına gelmiyor. Neyse afferim sana evlat hadi good by
Boş insanım ama belli etmem mi diyorsun :)
Hayır asalak baba parası yiyen okumuş ama üstün teknoloji akıl edememiş anca hava atıp kendini ancak Bir fabrika da beyaz yakalı olarak görecek olan vizyonsuz biri için ayıracak zamanım yok diyorum 😱🥺😭
Freelancer grafikerlik yapıyorum paramı kazanıyorum :) Faydasız insanların çabalayan insanlara asalak demesi komik :) üstün teknoloji dediğin şeyleri kodlayan insanlar biziz bu arada :) ben aşağılamadım bu arada sen beni faydasız halinle aşağılamaya çabaladın komik duruma düştün neyse yazıları okuyanlar anlayacaktır 😂
Doğa daki her canlının bir faydası ve bir amacı vardır. Kendini üstün tür görmeni anlıyorum asalak sın öğretilmiş bir şey bu aslında koca bir hiçsin okumuş ama öğrenememiş benim de değim gibi beyaz yakalı bir asalak sın sadece o kadar.
Evet, her canlının faydası var senin yok 😕 kendimi üstün görmedim ısrarla üstün olduğumu söyleyen sensin benlik bir durum yok. Asalak demen de komik geliyor ben okuyorum çabalıyorum sende evden bana "beyaz yakalı" yok "asalak" diyorsun ama evet haklısın ben ilerleyeceğim sende 30 yaşında öyle evde klavyeden yaza yaza okuyanlara asalak diyip egonu ve tamamlanmamış olan benliğini tatmin etmeye çalışacaksın. Rahat ol biz çabalayanlar alışkınız meyve veren ağaç taşlanırmış zaten :)
👏👏👏 Bravo bilinç altın da yarattığın karakter senin aslın da bir yansıman. Ben çalışan, genç bir kızı üniversite de okutan aynı zamanda genç yeğenlerine maddi ve manevi destek veren faydasız ve boş biriyim iyi akşamlar kardeşm işim çok yoğun good by
Yani asalak insanlara beyaz yakalı olacak insalara destek mi veriyorsunuz hmmm iyi bakalım :D
Ee yani mühendislik işleri o aslak tayfası da bir can netice hepimiz bir mekanizmanın parçalarıyız netice, 🤣
Sizde okumamış asalak tayfasından oluyorsunuz o halde 🤣
O mevki ye eremedim daha.
Ben asalakları besleyen tarafım
Hayır sen besledigini sanan bir asalaksın :)
Sen de beslendiğini sanan bir mikro bakteriyel asalaksın 😂
O zaman konu uzadı ve senin Çook vaktin var benim ise artık sana ayıracak vaktim yok iyi akşamlar hayırlı günler kardeşim.
Beni kimse beslemiyo kendim kazanıyorum paramı muhtaç değilim çok şükür 🙃 benim de yok vaktim komik geldi konuşman ondan dinledim çok eğlendim hayırli akşamlar size 😄
En fazla 3 ders alırsın üstten ki böyle anca 3 senede biter.
En az 3 yılda biterebilirsin
2 olmuyor yani
Yok ders alamazsin
Teşekkürler
Rica ederim
Hayir tum dersleri alamazsin
En az 3 yıl
Bana bazı insanlar 2 olabiliyor dediler o yüzden sordum çok teşekkürler
Daha önce başka bölüm okumuşlarsa saydirdiklari dersleri düşünce 2 2.5 yılda da mezun olabilirsin
Yani mümkün olabilir mi? Benim çok muaf olacağım ders olacak gibi görünüyor
Ne bitirdin ve de ne okuyorsun
Grafik, web kodlama, bilişim, tıbbi sekreterlik okudum
Şu an ne okuyorsun
Daha başlamadım ama tasarım üzerine okuycam öyle planlıyorum
2 yıla biter inşallah
İnşallah