Güzel olmuş
Benim için değişen bir şey yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
cok super soru tesekkurler 😊

Eğitimi katledilmesi olayına bir olay daha eklenmiş oldu. O baraj en azından çok düşük puanlı öğrenciyi üniversiteye almıyordu. Ama şimdi baraj kalkınca üniversiteleri ve saçma sapan bölümleri öğrencilerle dolduracaklar. Bu da bölümünü sevmeyen öğrencileri, öğrenciden memnun olmayan hocaları ve öğrenciden beklentisi olan aileleri olumsuz bir şekilde etkileyecektir. Sonrasında ise umutsuz, işsiz ve karanlık günler öğrencileri bekliyor olacaktır.
Kaldirilsa ne olacak?
g*öt zoruyla liseyi bitiren asalaklarin TIP ve Mühendislik hayali kurdugu bir ülkede üniversite baraj puani kaldirilmasi ülke icin cehalet sayisinda artis demektir.
Zaten önlisans ve acik ögretim adi altinda bir sacmalik var, ve mezunlari kedilerini uni mezunu saniyorlar,
Bu ülkede egitimde köklü degisimler olmali. Her isteyen uni okumasin su ülkede, sonra ortalik diplomali cahillerle dolup tasiyor.
Cevap
12Cevap
üni ler boş kalıyor artık okuyunca işsiz kalacağını anladı herkes yakında sınavsız geçilecek üni ye gene de giden olmazsa zorunlu üni okuyacaksın diyecekler
Barajın altında puana sahip bir üniversite mi var yani?
Zaten her bölümün kendi puanı ve sıralaması var baraj olsa ne olmasa ne düşük puan alan üniversiteye gidemez puanı yetmez
Bir faydası yok. Sıralama önemli. Her bölümün ve üniversitenin belli bir sıralama yapanları aldığını unutmamak gerek.
İpini koparan universite okusun sonra vay efendim işsizlik
Heralde diplomalı işsizlerin sayısı az geldi arttırmak istediler kdmdkmdkdmd
Geçen sene barajdan geçemeyen ben 😂😂😂
https://youtu. be/88iwENbfKS4
Zaten burada okusakta bir halta yaramayacak salla gitsin
Barajı geçemeyenler sıralamaya dahil edılmıyodu şimdi eskı sısteme göre barajı geçemeyecek kadar dusuk verilere sahıp olanlar dahıl edılecek; kısacası yapılan her net daha kıymetlı olacak, çalışana avantaj aslında.
Amaç belli içi boşalmış eğitim, bomboş bireyler ve gizlenen genç ve genel işsizlik rakamları
180 puan bile alamayan okumasın bir zahmet :)
Benim için değişen bir şey yok
Yeni bir şey gelecektir
Neden egitim kalitesi inatla katledilmek isteniyor
Maşallah gözler fal Taşı gibi
Pınar gız takip etsene beni 😬
Daha iyi
boş ver be
B şıkkı
harika olmuş
İyi oldu bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?