Çalışma hayatında her zaman aynı heyecan ve motivasyonla çalışamıyoruz, modumuzun düştüğü zamanlar olabiliyor. İşte böyle anlarda işimize dört elle sarılmamızı sağlayan motivasyonlar devreye giriyor.
Bu motivasyon kimi için finansal kazançken kimi için ise kariyer yolunda başarı elde etme olabiliyor. Peki sizin için hangisi daha büyük motivasyon kaynağı?
İş hayatımda beni motive eden; para ya da kariyer yolunda başarı elde etmek değil.
Para ya da kariyer yolunda başarı, sadece beni mutlu eder. Oysa ki ben başkasının işini hızlıca halledip, onlardan bir teşekkür aldığımda ya da sadece bir gülümsediklerinde; motive oluyorum. Gün boyu tüm enerjimi, karşımda gülen yüzlerden alıyorum. Karşımdakinin mutluluğu eşittir motivasyon kaynağım diyebilirim.
Bazen küçük bir çocuk, bazen de yaşlı bir teyze... Öyle içten dua ediyorlar, öyle içten gülüyorlar ki; her sabah koşar adımlarla gidiyorum. Onlar gülüyor, ben gülüyorum. Günün nasıl geçtiğini anlamadan, maaş da zaten geliyor. Bir işi severek yapınca, başarı da beraberinde geliyor.
Motivasyon kaynağınız para olursa, onu bazen bulamayabilirsiniz. Motivasyon kaynağınız bir gülümseme olursa, işte onu her zaman bulabilirsiniz. 🤗🤗🤗
Başarı ve kariyer konusunda evet güzel olabilir ama sadece bunlar motivasyonu yükseltmeye yetmeyebilir. Çalıştığım yerin ortamı benim için önemli, insanlarla ne kadar uyum sağlarsam çalışma potansiyelim yüksek olur. Ama iş yerinde insanlardan uzak olunca pek fazla iyi çalışamıyorum
Merhaba, normalde en iyi görüşü, çok süper görüşü seçilmiş soruya yazmayı pek tercih etmem ama kahraman fenomen sayfasında önüme çıktığı ve güzel bir soru olduğu için görüş paylaşmak istedim. Şu anda herhangi bir meslek sahibi değilim ama eğer iş hayatında olsaydım mutlaka sevdiğim bir işi yapacağım için motivasyon kaynağım o işin kendisi olurdu çünkü bana hobi gibi gelirdi. Dolayısıyla maaşı çok yüksek olmasa da eğer bana kariyer anlamında olumlu gelişme sağlayacaksa ve bu işi yapmaktan da keyif alıyorsam hiçbir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İş hayatım yok henüz okuyorum motivasyonum da şu yapmak zorundayım başka çarem yok ilerde gerçekten güzel bir hayat yaşamak istiyorsan şu anda bu okula gelmek zorundayım yani zorunda olduğum için yapıyorum herhangi bir motivasyon elimde değil yapamam
Kariyer tamam ama ortam ve kurulan dostluklar, iş çıkışında arada bir de olsa toplanıp hep birlikte bişeyler yapabiliyor olmanın o aradaki samimiyeti daha önemli ve güzel geliyor bana. Her şey para da değil, iş de, kariyer de. Samimiyeti daha çok seviyorum bilmiyorum :)
Tabii ki kariyer ve başarı. Bunu yaptığın zaman para zaten arkasından gelecektir. Ama sadece paraya odaklanırsan kısmi bir kazancın ardından felaket de gelebilir.
Hayır düz lise sonradan Anadolu lisesi oldu meslek lisesi öğrencilerinden pek farkı yok normalde Anadolu Liseleri çalışkan olur benim öğrencilerim tembel
bacım*pununnnn kusmugu insan gibi konuşmayı beceremeyen sütü bozuk mundar... Ben sana kötü bir şey mi dedim şimdi de anayı babayı karıştırıyorsun... Kanının xiktigimin mundari