Çok yanlız ve çaresiz hissediyorum?

19 yaşındayım ve mezun dershanesine gidiyorum. bu yaşıma kadar düzgün arkadaşlık ilişkileri kurduğum pek söylenemez. ortaokulumun devamındaki liseye gittim ve ortamın ortaokulda içinde kaldığım ve bir türlü ilişkilerimi geliştiremediğim insanlarda 2 yıl daha okudum. sonra başka bir şehirde devlet okulunda okumaya başladım. ortam gayet iyi olmasına rağmen ilk başka şehirde bir düzen kurmada, sonra eski yaşadıklarımdan dolayı insan ilişkilerimde gerçekten sıkıntı yaşadım. ailem bu şehire taşındı ve araya korona girince babam iyi bir eğitim almam adına beni bu okuldan aldı başka bir okula verdi. 11. sınıftan da arkadaşım kalmadı dolayısıyla. 12. sınıfta gittiğim okul eğitim olanakları açısından gayet başarılıydı. sadece son yılı bile iyi değerlendirsem gayet iyi bir okula giderdim. son senemde istediğim gibi biriyle arkadaş oldum onunla da mezun yılında bozuldu. geldiğimiz noktada düzgün bir arkadaşım yok sadece şu an mezun dershanesinde olan ve sınavdan sonra beni aramayacak arkadaşlarım var aktif olarak, derslerde de başarılı değilim. çon kiloluyum, kısayım ve sivilcelerim var. bana verilen tüm fırsatları erteledim ve çok pişmanım. ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum.
Çok yanlız ve çaresiz hissediyorum?