Eğitim & Kariyer Başkasıyla ders çalışmak mı daha verimli, tek çalışmak mı? 07Uclu-kalem Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Başkasıyla ders çalışmak mı daha verimli, tek çalışmak mı? Hangisinden daha çok verim alıyorsunuz? Başkasıyla ders çalışmak mı daha verimli, tek çalışmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tek çalışmak ama kutuphane gibi yerlerde güzel oluyor 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Evde tam odaklanamıyor insan :D Yorumla
kantitatif Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Önce tek çalışıp sonra başkalarına anlatarak pekiştirmeyi sevmişimdir hep 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl :) güzel Yorumla
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İki taytlı kızla derse başladıysan zaten orada ders kalmaz taytıda orada unutur gider o 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Başkası ile istişare yaparak daha çok verim alınır bence. Kafa dengi birisi olması şart. 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 583 cevap paylaştı. Başkası olunca ders çalışmak yerine konuşmak istiyorum 0 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Şahsen arkadaşlarımla ders çalışmak daha verimli ve keyifli oluyor. 0 0 Yorumla
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Sınava 10 dk kala ders çalışanlara kulak misafiri olup vizelere girmek 👌 ort; 3,00 😎😂 0 0 Yorumla
Deryaozr1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kiminle çalıştığınla alakalı çalışma esnasında sürekli dersten bağımsız sorular sorup dikkat dağıtıyorsa gerek yok. Ama dersle alakalı soru soran Dikkat dağıtmayan vs biriyle verimli geçiyor bence. 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Kesinlikle Yorumla
bukizdabikezgulsun Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Arkadaş ortamından verim alıyorum. Birbirimizi gazlayıp motive ediyoruz falan.. Bireysel çalışınca konsantrasyonum yerlerde oluyor genellikle. 0 0 Yorumla
sesigüzelbirimi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tek çalışıp, öğrendiklerini başkalarına veya duvara aktarmak verimli oluyor. 0 4 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Evet o şekilde iyi olur Yorumla Ben_arıza +1 yıl @sesiguzelbirimi beraber çalışalım kanka 😀 Yorumla sesigüzelbirimi +1 yıl @Ben_arıza sana anlatırım knk jdjdjx Yorumla Ben_arıza +1 yıl Sorular bilirsem öpücük isterim 😁 Yorumla
Hayalperest312 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Başkasıyla daha verimli bence yani o çalışıyor bende çalışıyım hırs yapma vs açısından 0 2 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Ben hiç verim alamıyorum nedense :D Yorumla Hayalperest312 +1 yıl Herkes kendine göre farklı yapısı vardır mesela bende gece ders çalışmayı sevenelerden oldum hep gündüzleri çalışamıyorum Yorumla
KasvetSarhosu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tek çalışmak daha iyi ama bazen başkasıyla da soru cevap iyi oluyordu 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Tek her zaman en iyisi. Kendi açımdan öyle yani. 1 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Benim için de öyle Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tek çalışmak çok daha iyi bence 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Bence de ya Yorumla
brokenmind Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kütüphane gibi ortamlarda ama tek çalışmak 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Tek çalışmak verimlidir 0 0 Yorumla
cicikızınızzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tabikide odaklanıp kendin çalışmak 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Katılıyorum Yorumla
kumsalnhr Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl tek çalişmak bnce 0 2 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl bence de Yorumla kumsalnhr +1 yıl ama cok abartıyorsun Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tek bence 0 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 404 cevap paylaştı. Başkası ile bence 0 0 Yorumla
imparatorkr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiç çalışmamak 😅 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl :D :D kesin verimli olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tek çalışmak ama kutuphane gibi yerlerde güzel oluyor
Evde tam odaklanamıyor insan :D
Önce tek çalışıp sonra başkalarına anlatarak pekiştirmeyi sevmişimdir hep
:) güzel
İki taytlı kızla derse başladıysan zaten orada ders kalmaz taytıda orada unutur gider o
Başkası ile istişare yaparak daha çok verim alınır bence.
Kafa dengi birisi olması şart.
Başkası olunca ders çalışmak yerine konuşmak istiyorum
Şahsen arkadaşlarımla ders çalışmak daha verimli ve keyifli oluyor.
Sınava 10 dk kala ders çalışanlara kulak misafiri olup vizelere girmek 👌 ort; 3,00 😎😂
Kiminle çalıştığınla alakalı çalışma esnasında sürekli dersten bağımsız sorular sorup dikkat dağıtıyorsa gerek yok. Ama dersle alakalı soru soran Dikkat dağıtmayan vs biriyle verimli geçiyor bence.
Kesinlikle
Arkadaş ortamından verim alıyorum. Birbirimizi gazlayıp motive ediyoruz falan..
Bireysel çalışınca konsantrasyonum yerlerde oluyor genellikle.
Tek çalışıp, öğrendiklerini başkalarına veya duvara aktarmak verimli oluyor.
Evet o şekilde iyi olur
@sesiguzelbirimi beraber çalışalım kanka 😀
@Ben_arıza sana anlatırım knk jdjdjx
Sorular bilirsem öpücük isterim 😁
Başkasıyla daha verimli bence yani o çalışıyor bende çalışıyım hırs yapma vs açısından
Ben hiç verim alamıyorum nedense :D
Herkes kendine göre farklı yapısı vardır mesela bende gece ders çalışmayı sevenelerden oldum hep gündüzleri çalışamıyorum
Tek çalışmak daha iyi ama bazen başkasıyla da soru cevap iyi oluyordu
Tek her zaman en iyisi. Kendi açımdan öyle yani.
Benim için de öyle
Tek çalışmak çok daha iyi bence
Bence de ya
kütüphane gibi ortamlarda ama tek çalışmak
Tek çalışmak daha verimli
Ben tek çalışmayı severim.
Tek çalışmak daha verimli
her zaman tek çalışmak daha iyidir bence..
Tek çalışmak verimlidir
Tabikide odaklanıp kendin çalışmak
Katılıyorum
tek çalişmak bnce
bence de
ama cok abartıyorsun
Tek daha iyi
Tek çalışmak
Tek bence
Tek çalışmak
Başkasıyla çalışmak
Tek çalışmak daha verimli olur.