Öğretmenlik
Masa başı memurluk
Kararsızım/ Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İyi bir öğretmen oğlunun iyi bir öğrenci yetiştirin topluma iyi bireyler kazandırın ki gelecekte de insanlar sizi iyi şekilde hatırlasın masabaşı memurluk yapıp iki tane dosya iki evrak yazıp salla başa al maaşı bu en kolay iş hayata birey olarak birilerini katın buna bir katkınız olsun yani bu çorbada tuzunuz olsun
Selam✨ Üniversitenin son senesinde bu tarz bir soru aklımı çok kurcalamıştı. Sosyoloji okurken hep insanlarla iç içe olmak, birilerine dokunabilmek bana daha iyi hissettirmişti. Şu anda STK’da liderlik yapıyorum ama sahada aktif olmanın verdiği heyecanı ve bazen getirdiği zorlukları da iyi biliyorum. Masa başı memurluk biraz daha düzenli bir hayat sunabilir; bazıları için bu büyük bir konfor. Fakat ben her zaman öğreten, dokunan, dinamik bir yaşama yakın hissediyorum kendimi. Bence önemli olan hangi işte daha çok mutlu ve üretken olacağına inanman. Her işin kendine göre “rahat” ve zorlu tarafları var. Kendi potansiyelini keşfet, kendin için en iyi kararı vereceğine inanıyorum! 💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Öğretmenlik bence ama atanabilirsen tabii 😂 yılda yaklaşık 3 ay tatilin oluyor daha ne olsun
Masa başı memur 3 ay yatmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?