yazabilirm
Staj yapmanın katkıları nelerdir?
yazabilirm
Merhaba, her şeyden önce deneyim kazanıyorsunuz yani girdiğiniz yerde orada çalışan tecrübeli personellerden tecrübe kazanıp kendinizi geliştiriyorsunuz. Buna kendimi donanımlı hale getirmek istiyorum ve kurumuma maksimum faydayı sağlayabilmeyi amaçladığım için sizin firmanızın da hedeflerime ulaşabileceğim bir kurum olduğuna inandığımdan dolayı sizinle çalışmak istiyorum diyebilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
5Cevap
Ben bir hata yaptin. Turkiyenin en kaliteli, islerinden birinde staj yaptim. Beni kadrolu yapmak istediler kalmadim aklimi s... m.. faydası mi oradan bonservis aldim. O bonservis sayesinde cok kolay islere girdim.
Sizin cok iyi bir firma oldugunuzu. İs hayatimda , sizden cok seyler ogrenicegim.
İş yeri ortamını görmüş oluyorsun nasıl yapıldığını öğrenmiş oluyorsun baya etkisi var meslek açısından ileri de bir yere girince gördüğün bir şeyle karşılaşınca yabancı kalmıyorsun.
İlerde iş hayatında ciddi fayda görürsün
Nasıl faydaları olabilir
Adapte olmakta zorlanmazsın
Başka faydası olur mu
İlerde referas olarak gösterilebilir..
Isyeri calisma hayati hakkinda fikir verir
Çevre çevre çevre
Onlara şunu de. İyi bir yerde olup bu konuda tecrübeli bilgili insanlardan oluşturacağım bir çevre hem kişisel hem mesleki eğitimim için beni ve yaptığım işi en doğru şekilde etkileyecektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?