Staj yaparken çektiğiniz zorluklar nelerdir?

evet arkadaşlar, gerek lisede gerek üniversitede okuduğunuz bölüme göre aranızda staj yapmış ya da şu an stajyer olanlar vardır elbet.
Staj yaparken çektiğiniz zorluklar nelerdir? ya da stajyerken başınıza gelen en ilginç/komik olaylar nelerdir?
Bugün bizim iş yerine stajyer gelecekti gelmedi sanırım önümüzdeki haftaya gelecek. Acaba dedim vaz mı geçti derken aklıma bu soru geldi :)
Güncellemeler
+1 yıl
mesela ben üniversitede staj yaptığımda sahaya çıkıyorduk ustamla beraber, Avea'nın baz istasyonlarına bakıyorduk. sabah saatim genelde aynıydı evden alırdı beni ama akşam işin kaçta biteceği belli olmuyordu, tam mesai bitecekken pat bir istasyondan acil iş çıkardı mecbur gider halleder öyle dönerdik eve. neyse bir akşam yine mesai bitimine az bir süre var, Karaman'daki istasyonun akü değişimi yapılacakmış! (Konya'da yapmıştım stajı bu arada)
Güncellemeler
+1 yıl
ee usta beni eve bırak sen git? olmaz o iş tek başına hallolmaz sen de geleceksin dedi. iyi bakalım gittik Karaman'a (1-1,5 saatlik yoldu sanırım) işi halletmemiz dönmemiz derken ben gece sabaha karşı 4te eve gelebildim. Sağolsun sabah da geç aldı beni uyu sen dedi. ben bu şekilde staj yapmış çalışmışken (ki stajyerlik hayatım boyunca hiç maaş da vermedi kimse) sonraki dönem dersler başladığında meğer herkes naylon staj yapmış! deli olmuştum deli!! onlar da geçti stajdan ben de!!! :/
Staj yaparken çektiğiniz zorluklar nelerdir?