Siz işinizi tanımladınız ama karşı taraf ya anlamak istemiyor ya da artık başka bir problemi var. Böyle durumda saygısı olmadığını düşünür müydünüz?
Ben moda ve tekstil tasarımcısıyım, aynı zamanda illustarörüm. Konuştuğum çoğu kişi, işimi anlatmama rağmen anlamıyor ya da anlamamak için inat ediyor, direk terzi muamelesi yapıyor. Sanat, tasarım hakkında çok sığ düşünüyorlar.
Siz benzer bir durumda öyle biri ile yapabilir miydiniz?
Ben moda ve tekstil tasarımcısıyım, aynı zamanda illustarörüm. Konuştuğum çoğu kişi, işimi anlatmama rağmen anlamıyor ya da anlamamak için inat ediyor, direk terzi muamelesi yapıyor. Sanat, tasarım hakkında çok sığ düşünüyorlar.
Siz benzer bir durumda öyle biri ile yapabilir miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnan bir de beni düşünsen. Yazılımcıyım bir hata var diyorum ne diyor anlat diyor anlatıyorum. Öneri yapıyor siq kırığı
Gel de çıldırma.
Sonra daha teknik konuşup böyle böyle de problemler var diyorum susuyor. Veya bir hataya bakıyorum çözmeye çalışıyorum işin ne zaman biter diye bir soru
Anlamak istemeyen veya küçük gören biriyle yapamazdım. Az çok işgilenip bilgi sahibi olması yeterli. Bilgisi olmasa da küçük görmesin yeter
Bazısı da benim işim hakkında benimle inatlaşıyor. Bana yooo sizin iş aslında bu diyor.
İnsanların bilmedikleri konuda inatlaşması kadar komik ve cahilce bir şey yok. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil ki.
Ben helal olduğu sürece her işe saygı duyan biriyim ve kendi işime de saygı duyulmasını isterim. Sırf bu yüzden şu ana kadar ciddi düşündüğüm biri olmadı. Bir Allah'ın kulu da çıkmaz mı yani?
Neden illa anlatmak zorunda kalayım ki? Bilmesi gerekmiyor illa ki
Biri sorsa ona, "Sevgilin ne ile uğraşıyor?" verecek cevabı bile olamayacak. "Bilmem, yapıyor bir şeyler." mi desin?
Sen dediğini tekrarlıyorsun olup bitiyor.
Yaparım ya bazen birbirine karşı olan insanlar birbirini çeker
Kızım eğitimlisin, belli kültürlüsün. Ne işin var böyle tiplerle? Kendine göre insanlarla takıl.
Sert konuşmuşum gibi olmuş xşşdgmşdfmmdfn
Hayır mantıklı konuştun. Ben özellikle böyle tipleri seçmiyorum. Bana yazanlar böyle tipler çıkıyor hep. En fazla iki gün falan konuşuyorum zaten. Birkaç entelektüel kişiyle de denk gelmişmişim oldu tabi ama onlarla da başka sebeplerle olmadı. Hal böyle olunca canım sıkıldı biraz.
Zor olur
Yapamam 🥲
bende hekimim yapamazdım olmazdı
Yapamam zor