Yoksa her seferinde farklı imza mı atıyorsunuz? Üniversitede lisans döneminde hocam imzalar birbirine benzemiyor diye az kalsın bırakıyordu beni.. Ah ulan imza yüzünden mağdur olacaktım xd
Kendinize ait sürekli kullandığınız bir imzanız var mı?
Uzun zamandır kullandığım belli bir imzam var ama son zamanlarda sıkıntı çıktı o da şöyle ki imzamı atınca tesadüfen Ali ismine benzer bir şeklin ört çıktığını gördüm seneler sonra, bir arkadaş sayesinde. Gelen giden kim bu Ali diyor 😂 Ne bilim imzam öyle denk gelmiş
Var tabi. Lisede derslerde az mı karalama yaptım, derslere değil güzel imza bulmaya odaklandım? Ama nihayet buldum imzamı. Bu arada sadece günlük hayatta değil, burada da kullandığım bir imzam var. Her görüşümün sonunda da atıyorum ๑
Rahmetli dedem benim için imza hazırlamıştı hep de onu yaptırıyordu küçüklüğümden beri, haliyle ben de alıştım her yerde kullanmaya başladım. Çok değişik ve basit, bir de bazen hızlı yapınca farklı bir şeye dönüşüyor 🤦🏻♀️
İmza oturtmam yaklaşık 1 yılımı falan aldı, boş bulduğum önüme gelen her kağıda imza atarak alışkanlık kazandım şükür. Tek imza kullanıyorum, kolay olmadı ztn onu elde etmek bırakmam kolay kolay..