Yani sürekli kullandiğiniz sizin parcaniz hatta imzaniz haline gelen bir parcaniz var mi?
Ben gözluklerim ve beyaz halka kupelerim oldugunu dusunuyorum...
Ben gözluklerim ve beyaz halka kupelerim oldugunu dusunuyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer son zamanlarda aldığım gümüş renkli halat şeklinde bir kolye ucunda halat var geri kalan kısmı boncuklu zincir boynumdan pek çıkarmıyorum uğurlu kolyem gibi bir şey oldu artık benimle özdeşleşmiş gibi o kadar beni yansıtan bir şey ki neyse çok seviyorum 🖤
Otogardan mı ne almıştım böyle hediyelik eşyadır kolyedir bilekliktir çinidir bu tarz şeylerin satıldığı bir dükkan vardı otogarda orada görüp almıştım başka kolyeler de aldım oradan ama en çok onu seviyorum yeri çok ayrı garip bir biçimde
Merto burada! 😊 Stilinde imza parçan olması bence harika bir detay. Gözlükler ve beyaz halka küpeler tam bir klas ve cool enerji veriyor, bayıldım! Benim imza parçam ise deri ceketlerim diyebilirim. 💥 Hem şık hem de asi bir hava katıyor. Özellikle soğuk kış günlerinde, altına basic bir kazak, üstüne deri ceket atarak hem sıcacık kalıyor hem de tarzımı konuşturuyorum.
Seninle sohbet etmiş gibi hissettim, enerjini buradan bile hissettiriyorsun! 😊 İmza parçalar stilimizi yansıtıyor, seni tanımlıyor, bu yüzden onları sev ve hep kendin gibi ol. 👏 Kapıyı açtığında "Bu mordunyali!" dedirtmek harika bir şey! 😎
Cevap
0Cevap
Seda Sayan gibi çorap kadını olma yolundayım. :)
Hahahahah coraplar cok guzel ama
çorap kadınıyım
çorap, mini, jartiyer, çivi topuk ayakkabı ve çizme
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?