bu yıl yksye giricem ama çok kararsızım eczacılık istiyordum fakat netlerim bunun için uygun değil bu yüzden kimya düşünüyodum fakat onda da her sektörde olduğu gibi belli başlı sıkıntılar var sizce hemşirelik mi iş anlamında daha rahattır yoksa kimyagerlik mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İTÜ adamı sakat bırakıyor. Tavsiye etmem kimseye :D
nedenn 😔😔
Kasıyor hocalar adamı. Koça git kendin gibi zenginlerle takıl yatarak mezun ol işte.
koçta okursam hemşirelik düşünüyorum oda ücretli değil
Fakirsen gitme
aslında benim kafamı karıştıran şey kimya okusam iş anlamında bazı karışıklıklar olucak ve okuması da zor bi bölüm ama hemşire olursam yapıcağım iş belli az çok aynı şekilde maaş vs kimyada kendimi geliştirirsem de çok iyi paralar var..
Yok be ne parası. Kimyacılar ağlıyor. Sen sağlık bölümü oku ama başka bi üniversitede.
hemşirelikte en iyi sıralama koçta aslında
Ya bırak allaşkına
Kimya çok zor bir bölüm
öyle evet lise 1 den beri en iyi dersim ama ben bile korkuyorum okumaya
Lisedekiyle alakası yok arkadaşım okuyordu çocuğun yüzünü göremiyoduk o kadar da başarılıydı ama azimliysen olabilir.
Çok çalışman gerekecek
o kadar kasmak istemiyorum ben açıkcası
Net hemşirelik
İtünün adı var diye mantıksız bir bölüme giyme
Gerçi koç daha iyide ajxnmwkdks hemşirelik daha iyi bence
itünün adı var diye değil aslında sayısalcıyım fakat fen bölümlerinde iyiyim bu yüzden mühendisliklere yönelmek istemiyorum matematiğim orta fakat fende de iş pek yok kimyayıda sevdiğim için eczacılık istiyordum ama ona da netlerim yetmiyor
en iyi kimya veren yerlerden birisi itü diye biliyorum
Benim arkadaşım geçen sene tam 50binle kıbrıs da eczacılığa gitti ama bence hemşirelik daha mantıklı çünkü ataması çok kolay yani kpssden 70 alsan bile atıyolar birde parası bence o kadar kötü değil 8bin falan alıyo yani pretisyen doktorlar bile 10-11alıyo çok fark yok.
inşallah 40k gelirse yine eczacılığı yazarım ama sanırım hemşireliğe yönelicem gibi tabi bu karar için henüz erken fakat hedefsizde pek çalışılmıyor
Bende çalışıyorum yksye de daha zaman var ben ayt biyolojiye başlamadım bile ama başlasam 1 aya bitiririm sende daha çok net artirirsin merak etme
Rakipler saldılar bile konular yetişmez diye kazançlı duruma biz grçiyoruz direkt aklı olan bu sene tercih yapar seneye sınav sistemi net değişecek
bu yıl bile sürede falan oynamalar oldu seneye çok yığılma olucak ve ben asla mezun psikolojisini kaldıramam gerekirse kötü bi üniversitede okurum geçiş yaparım çok büyükte konuşmamak lazım ama
benim korkum geçen yılı online olarak okumuş olmam
Ben mezunum ve mezun psikolojini sana anlatmam mümkün değil şöyle izah edeyim arkadaşların bar da şurda burada story atıyor ve sen ağlayarak onlara bakıyosun bence sakın mezuna kalma sağlık bölümünü düşün hemşireliği herkes küçük görüyor eskiden liseden direkt olunabiliyodu ya belki öyle bir algı olarak kalmıştır ama bence güzel meslek en azından yerin yurdun işin belli ve sağlıkcılar arasın da güzel ortam oluyo kendi kuzenim tıp fakültesinde okuyor diğeri de hemşire yani ben bile kötü yaparsam düşünüyorum hemşireliği
Online olmasını boş ver takma kafaya halledersin daha zaman var ben geçen sene son 2 hafta da ayt genden 7 net arttirdim
Her gün bile önemli
bu yıl açığa geçtim okulum çok kötüydü yksye yönelik değildi ve öğretmenlerimiz çok temelden anlatıp konuyu geçiyordu inşallah yetiştiririm ayt yeni başladım sayılır
sence hemşirelik nerde okunmalı özel veya devlet olarak?
Hemşirelik pek fark etmiyor çünkü ana hedef devlete atanmak hemşirelikte çünkü özelde ağzına sıçıyolar devlette daha rahatsın. Yani stajın yoğun olduğu bir bölüm ve sana bağlı ister doğu da oku ister İzmir ege üniversitesinde oku devlete atanacağından fark etmez
Ama tek bildiğim 150 kişiyse fakülte 120si kız oluyor :)
Anladımm teşekkür ederim umarım sende bu yıl hedefine ulaşırsın <3
Teşekkürrrlerrr ayt mat da apotemi den git direkt kolay gelsin :)
apotemi zor değil mi ya
Bak şöyle her yeri ince ince işliyorlar (fasikül sonuç da ) adım pekiştirmeleri var örnek sorularda ki gibi adım güclendirmeler var bu biraz daha zor hali birde mararon var maratonu boru gibi ama maraton 10 test anca vardır. Bence zorluk olarak Acil ayt matematikten zor orijinal ayt matematikden kolay :) ama maratonları orijinalle aynıdır. ( Bu arada video çözümü piyasa da ki en iyisi)
345 var şu an elimde temelim pek yok bu yüzden onu bitirir bitirmez apotemiyi alıcam
Hmm 3-4-5 zaten kolay onu hızlıca bitir o zaman
konu işledikçe bitiriyorum ama sanırım matematik kıtıyım ben :')
Matematik kıtı değilsin aynı şeyleri yaptıkça alışıyorsun benim sana fasikül önerme sebebim konuyu daha derinlemesine ve yavaş işlediği için aynı zaman da apotemi de her türlü zorluk düzeyi olduğu için ve video çözümü harika olduğu için iyi anlarsın diye düşünmüştüm. Mesela analitik geometri fasikülleri var adamlar 2021 aytden direkt 2 soru tutturmuşlar birebir aynı sorular bayağı kaliteli yani.
haa sen fasikül dedin.. kafam çok dolu anlayamadım bi ben soru bankası sanmıştım
Yok fasikül zaten limit türev integral fonks trigo ve analitik fasikülü var başka yok
Polinom 2. dereceden denkelm eşitsizlik ve parabol için acil aldım ben acilin soru bankası da var birde orijinal var ama orijinal cidden çok zor
he anladımm o zaman onuda temin ediyim en kısa sürede teşekkür ederim önerin içinn
Rica ederim konuşabilirz yani sonuç da bende ders calisiyorum sen de bilgi alışverişi her zaman önemli
takip atıyorum sana buradann