Bu sitede görüyorum ki, uzmanlar, bilmem polis adamlar, güvenlik güçleri maşallah pek aktif çalışıyorlar xd Site kızlarımızın da ilgisi yoğun geldi bana. Üniforma ve meslek bu kadar etkili miymiş vay be :D
Aslinda buradaki polsi askerlere verilecek tek cevabım var kamuyu koruyum derken kamunun namusunda gözü olan bu kardeşim teskileta devlete en büyük tokatti artıran bunlar karakollarda kızlardan numara almaya çalışmak kızlara sokaklarda laf atmalar hepsine şahit oldum ama iç işleri bakanlığı ve savunma bakanlığı bunlara bir kontrol getirmesi şart yoksa emin olun milletin askere ve polise olan güveni bitecek
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi benim sevgilim rütbeli askerdi yabancı kendisi Vuruldum o formalı haline🤤😍çok yakışıyodu ya...😢sonra istifa etti askerlikten 😢 ama onlar yılda bir askere gider 3 günlüğüne silah eğitimi yaparlar kısaca askerliği gözden geçirirler anlıycan o zaman zarfında forma giymek zorunda kendi nefret eder o günlerden ama ben bayılırım o günlereee.. Ne biliyim çok tatlı oluyo ya..
Üniformalıları güçlü goruyorlar ve türk geni baskın çıkıyor hani askerler polisler kahramımiz olarak büyütüldük ya ondan sanırim . Eskiden askerler polisler esini aldatmaz sanıyordum ama aldatıyormuş hem evli yaziyor profillerinde hem baska kizlarla vay maşallah neler neler üzüldüm
Kadınların üniforma tutkusuna değil, üniformanın erkeğin çekiciliğe çekicilik kattığına inanıyorum daha çok. Valla var öyle bir şey. Tek başına yetmez ama güzel de bir yüzü varsa taçlandırır.
Yine içine kapandın matador. Ve bu beni üzdü. Seni yanlış anlamıyorum, sana kızmıyorum, seni anlamaya çalışıyorum sadece. Ve bu sefer seni çok daha iyi anlıyorum.
Kesinlikle evet çünkü üniforma en tipsiz insana bile karizma katıyor. Bizimkilerin de dibi düşüyor. Üniformanın kutsallığı kalmayacak dereceye getirdiler artık.
Hiç inanmam bana itici de geliyor bu tip insanlar parası ile, mevkisi ile görseli ile çekmeye çalışanlar hadi çektin diyelim nereye kadar elinde tutcan bunlar gelip geçici şeyler…
Ben bunu senelerce anlattım bu arada asker polis düşmanı biri değilim ama üzerindeki üniforma ve bulunduğu teşkilatı kurumu kullanan babam dahi olsa affetmem zaten bu tür insanları gördüğüm yerde cimere bildiriyorum. Heleki sivil hayyatta bir baltaya sahip olamamış insanların teşkilata bu tür leke surmelerini asla kaldıramıyorum
İnanmıyorum ya bence hepsi şakacı gibi geliyor çünkü mesela ben de bir kadınım ama bana çekici gelmiyor hatta tam tersine böyle birazcık mesafeli duruyorum
İnanırım. Üniforma zaten etkiliyor bir de buna kişinin fiziği ve tipi de girerse bayağı çekici geliyor. Mesela beni sadece dış görünüş etkiliyor fazlası olmuyor ama sırf bunun için sevgili olanlar veya evlenenler var, onları anlamak çok güç😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Burada site görevlisi polisim, er teğmenim diyor, bekçisi, komiserim diyor.
Estetik görünüme sahip olan, vücudu iyi olanlarda güzel ve etkileyici duruyor. Üniforma da öyle, smokin de öyle. Ama sadece bu görünümden dolayı birinden etkilenip bu kişiye kapılmanız gülünç olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Normal erler bu gruba dahil değil diye biliyorum ben ama.