Çevremde ve bu sitedeki "kankilerimin" görüyorum ki askeri üniforma hayranlığı çok ilgimi çekti. Ben böyle bir şey yoktur diyorum ama sizin ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Kariyeri bu yönde şekillenenler sizle şanslı mı bu konuda?
Bir meslek söylemek yanlış olur ama şöyle söyleyim mesleğini kötüye kullanan giydiği üniformanın hakkını veremeyen çok insan tanıdım bu yüzden artık zerre ilgimi çekmiyor. Saygı duyduğum tek meslek doktorlardır, bir hayat kurtarıyorlar onların kalbinde kötülük olamaz ve bu durumu kullanıyor olamazlar (umarım) 🙏
Askeriye de poliste üst ası ezer... Şöyle bir gerçek var en alt kademe haricinde eze eze gittiği için hepsinde ben bilirim ben yaparım edası en iyisiyim edası vardır çünkü asını ezebilir canı sıkılınca 🤣 Askerlik yapmış biri olarak çok komik şeylere şahit oldum. Adam karısıyla tartıştı sonra alt kademe birini görünce şu iş vardı niye yapılmadı diye kaydı azarladı sövdü saydı ama bilerek ego kasmak rahatlamak amaçlı. Çünkü üst asta hesap sorabilir ama ast üste soramaz. Zaten görürsün ego tavan sanki bana stinger füzesiyle düşman uçağı indirdi pezvnk. Burunları havada ve kalça dik ve kabartarak gezerler tavus kuşu mübarek 😱🤣
Kızların eriyip solduğu şey bu yüyüş egonun varlığı onları eriten çeken şey. Çoğu çirkin kendini Top Gun Maverick sanıyor abrahim amca gibi tipleri olsa da ego tipi önemsiz kılıyor. Ego sanki bir domuza ejderhalı cırtlak kırmızı ceket giydirmiş gibi dikkat çekici kılıyor.
Var ya var nasıl olmaz. Belki yeşil üniforma değil ama siyah veya koyu üniforma, ayakta bot, boy pos işin içine girince insana bir çekici geliyorlar. Kıvırmıyorum bakın, insanın hoşuna gidiyor, bir etkileniyorsun, hele bide yakışıklıysa. Fakat durumu aşırı abartan akrabalarım vardı. Evlenmeden önce 20 tane sevgilisi olduysa hepsi asker, polis, polis adayı, babası karakol müdürü, flndı yani ki sonunda yine bir polisle evlendi. Bu fetiştir artık yani, okadarda değil. Bakar, hoş çocuk, Allah sahibine bağışlasın der geçersin, hepsinide sahiplenemezsin ya knk.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim arkadaşlarımda var ciddi manada. Birisi sırf üniforma , rütbe tutkusundan Şu an biriyle evlilik yolunda diğeri de harbiyeden alamıyor kendimi 😂 Ben denedim de bir asker adam dengesiz oluyor , üniforma gurur verici bişey ama bir fetiş değil benim için
Türk askeri elbette başımızın üzerinde yeri var. Her zaman göklerde! Fakat merak ettiğim bir durum var. Başka bir üniforma içerisinde başka bir ülkeden birisi olsaydı yine aynı hisleri beslemeyecek miydiniz?
Olması gereken bu bence. Şehit haberi veya operasyon haberlerini takip ederim. Instagramda şehit eş ve ailelerini takip ederim youtubeda "tabuta sığmayanlar" kanalı var. Onu hem izler hem tavsiye ederim. Başka ülkenin askerî o ülkenin kızlarına güzeldir, bize düşman @sulupilav
Genel olarak kızlarda bu hayranlık var ama askeriye ve polis üniformasına benim ilgim yok. Bu iki mesleği yapan kişileri gözü dışarıda olarak buluyorum. Onlar da haklılar. Dışarıda üniforma delisi bu kadar kız varken ben olsaydım ben de bir taraflarım kalkar.
Yıllardır bu üniformayı giyiyor olmam bir yana ben bile aşığım gerçekten çünkü şereftir onu giymek ve taşıyabilmek ama doğrusu bir kere bile kızları tavlamak veya hava atmak için giymedim sosyal medyada bile tek üniforma li fotoğraf atmadım atmamda atarsam da sevdiğim olursa yüzük ya da düğünde iken çeker atarım.
Bir sağlıkta bir de askerlikte böyle. Ben de bir sağlıkçı sayılırım. Sağlıkçı olmadan önce ben de formalara bakıp imrenirdim ama gereği yok sanki. Askeri üniforma giymediğim için bana havalı geliyor ya. Bir askeri üniforma giyen bebek suratlı biri karşıma çıksa bakakalırım yani. :d çoğu kız da böyle bence.
Bence de çok saçma ama altında başka şeyler yatıyor gibi o kişilerin eğer sadece direkt olarak formaya ilgi varsa. Ye kürküm ye! Nasreddin hoca fıkrası...
Eğitim seviyesi iyi ve zihin olarak olgun olanların pek yöneldiği bir tarz değil. Ne kadar üniforma düşkünü gördüysem ya ergen ya eğitim ve kültür seviyesi düşük kişilerdi
Şimdi kimseye dokunsun istemediğim için kibar yazıyorum ben de eğitimlisi de istiyor olabilir ama ben daha çok sadece bu isteği çok mantıklı bulmuyorum çünkü genelde eğitim ile bir yere gelmeyen tek çaresi uzman çavuşluk olan kişiler oluyor asker falan onu çok sıcak bakmıyorum xd
Ben tamamen gözlemimi ve bilimsel çıkarımıma dayanarak söyledim. Kadınlar iç güdüsel olarak güçlü erkeği seçmeye meğilli ama sorun gücün tanımının göreceli olması. Eğitim seviyesi düşük olanlar genelde silah ve parayı güç olarak tanımlıyor. Bu yüzden bu çıkarımı yaptım
Teşekkür ederim ben sevdiğim zaman gerçekten gerekeni yapabilirim diye düşünüyorum mesele bedel ödemekse öderiz de bakalım bilimsel olarak kimleri alacağız şu an aklımda evlilik fikri yok gibi daha erken biraz daha zaman geçsin diyorum buna ne dersin :D
Genel olarak şöyle bir söylemeliyim. Çok yerinde bir noktaya değinmiş, unutmamalıyız ki bu şekilde düşünen kızların bir çoğu ayaklarının üzerinde durabilecek seviyededir. Konu üniforma felan değil aslında rant ama anlatamıyorsun :(
O hayranlık bende de var cocukluktan beri giderek artiyor bu tutku inşallah ilerde nasip olursa bende üniformali bir asker ya da polis olmak istiyorum inşallah olurum
Hepsinde degil hastalık derecesinde olan bazı kızlar gördüm illa üniforma lı ya vermek istiyor. Birde asker ile evlilik diger sebebi onu anşatmıycam biraz rahat olmaj6içğn gibi özgür
Kızların da erkeklerin de üniforma tutkusu vardır illaki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok saçma bulduğum bir şeydir formayı değilde onu giydiren vatan aşkını sevmek önemli vatan emanet edilene gönülde emanet edilir denilmeli bu kadar küçük düşürmek utanç verici 😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evet bende bazen asker ya da polis olmak istiyorum:D asker ve polis kıyafetleri çok havalı geliyor sokakta asker ya da polis görsem hiç gözümü ayrılmadan bakarım kıyafetleri çok hoş doktor kıyafetleride bazen havalı geliyor ama asker ve polis kadar değil
Başka bir ülkenin askeri üniforma giyse dünyanın en yakışıklı erkeği olsa umurumda olmaz o yüzden sadece üniforma değil galiba içindeki bizi hayran bırakan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle bir şeyin olduğunu asker olarak onaylıyorum. Yaşadım, gördüm ve biliyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani fiziği güzelse dikkat çekiyor tabi ama benim öyle bir tutkum yok ama olan kız çok
Üniforma seven kızlar genelde özguvensiz ve biri tarafından korunmaya ihtiyac duyan kızlardır bence bunun dışa vurumunu seks fantezisi diyerek gizliyorlar 😀
Onlar beni istiyormu sanki 😂😂😂 Benim ki özellikle öyle biri olsun hayatımda gibisinden değil. hayranlık işte görünce gözümü alamam kalp atışımin hızını durduramam isterim benim olsun tabi ama 😂
yaani sen insanlıgın vermiş olduğu o güdüden dolayı sana çekici geliyor :d uzun vadeli çekicilik değil diyorum. D göz doyumu seninki gönül doyumundan ziyade :D
profil fotoğrafından belli sen tamamıyla görsel bir show olarak görüyorsun bunları ama evlenirsen falan kocan bu hevesin geçmezse çok memnun kalmaz bak :D