Sene kaç hatırlamıyorum sınıf mevcudu 45 öğretmeniniz sordu büyütünce ne olmak istiyorsunuz... sıradan başladılar arkadaşlar... pilot avukat hostes öğretmen doktor... sıra bana geldi ben tüp çü olacam sedim herkes güldü... aradan yıllar geçti ben istediğim zaman tüpçü olabiliyorum... önemli olan idealist gerçekçi olmak...
Küçükken ambulans şoförü olmak isterdim. Gerçi hâlâ aklım ambulansta valla. 😊Şimdi ise inşaat teknikeri oldum. Ek olarak İş sağlığı ve güvenliği okuyorum. Bakalım onda bir şey olabilecek miyim? 🙄
Doktor olmak istiyordum ama nasıl doktorsa. Kan görmeye korkan bir doktor😂😂ama okulum olmadı zaten 1. Sınıfı 2 defa kayıt oldum ama hic tam okuyamadim ve 2. Sınıfı da tam okumadim bida okula gidemedim:(
Asker olmak istiyodum, küçüklüğümden beridir silah tarihini, savaş tarihini araştırdım ama heykeltraş oldum. Şimdi silahşör bir sanatçıyım ahbdsbdbnsnd
Küçükken yani ilkokul öğretmenim hep haber spikeri ol derdi rahmetli babam gazeteciliği yakıştırırdı rahmetli annem ve başkaları da öğretmenliği yakıştırırdı çocuk gelişimi siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum ve şu an işsizim😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ne olacaksin doye aorduklqrinda doktor dermisim... ama hatirlamiyorum... simdi akademik doktor oldum en azindan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mühendis oak istiyordum , şimdi mühendis olup para ve iş yok diye asker olduk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Pilot şimdi tekel bayi artık insanları uçuruyorum diyen abiye selamlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Doktor, polis, hemşire, şarkıcı bunlardan birini Şimdi ise ev hanımı 👍🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşçı veya oyuncu olmak isterdim😅 Turizmci oldum ♥️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Küçükken doktor olmak isterdim şimdi hasta oldum deli
Küçükken beyin cerrahı olmak istiyordum, şimdi evime 1 saatlik uzunlukta bir fabrika da çalışıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herşeyi olmak istiyordum doktor olmak istiyordum polis olmak istiyordum oyuncu olmak istiyordum şarkıcı olmak istiyordum Şu an hala bi meslegim yok çalışmıyorum sadece geziyorum