Küçükken hayalini kurduğunuz meslek neydi? Şimdi ne oldunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılAsker olmak istiyordum spor spikeriyim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Veteriner olmak istemiştim ilkokuldayken hayvanları seviyorum diye sonra fark ettimki hayvanları bana seveyim diye değil tedavi edeyim diye getirecekler vazgeçtim sonra bir ara psikolog olmak istedim baktım birçok insanın psikolojik tedaviye ihtiyacı var bende seviyorum konuşmayı onlarla ilgileneyim dedim hatta bana niye psikolog olmak istiyorsun diye soran milli eğitim müdürüne 'Herkesin gideceği yer orasıda ondan' diyecekken son anda 'Herkesin sorunlarına beraber çözüm bulabilmek için' dediğim gün baktım o iş benlik değil resmi yerlerde ezik oluyorum :D:D En sonunda Hukuk okumaya karar verdim şimdi tercihleri bekliyorum avukat falan oluruz bir şeyler bunu hala okuyorsan helal olsun :D:D
07 Yorumla- +1 yıl
Az ilerdede milleti boşamak bana yakışmaz deyipde başka mesleğe geçersin :D :D
- +1 yıl
Ben dövüş filmlerinde oynamak istiyordum model oldum ama oda şimdilik daha iyi bi mesleğe geçiş yapmam lazım :D
- +1 yıl
Kaportacı tuttum bunu :)
- +1 yıl
Tamamdır ;)
Hemşire olmak istiyordum
Estesiyen oldum10 Yorumla
Şaka değil, gerçekten korsan cd satıcısı olmak istiyordum, ne kadar kendi içimde bastırsam da liseye kadar sürdü bu. Ailemde oğlum sen mühendis ol ondan sonra ne bok yaparsan yap dedi, tabi salaklık dönemim geçince vazgeçeceğimi biliyorlardı. şu an yazılım mühendisliği okuyorum, bölümümü de seviyorum, korsan işinden vazgeçmemin nedeni de torrent oldu.
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
194
Cevap
187Cevap
İlkokulda iken avukat olmak istiyordum. Ortaokulda ise nereden çıktıysa "savaş muhabiri olacağım" diyerek saftirik saftirik ortalıklarda geziniyordum. Lisede iken ise mimarlık ve ilköğretim matematik öğretmenliği arasında gidip geldim. Ve sonuç olarak hiçbir zaman aklımın bir ucundan bile geçmeyen bir meslek olan hemşire olacağım 😄
11 YorumlaHemşire olmak istiyordum.
Sağlık alanında ilerleyeceğim İnşAllah.11 Yorumla- +1 yıl
İnş’Allah🙏🏼
küçükken ölmek istiyordum
ölemedim bende yürüyen ölü oldum40 Yorumla
+1 yılPilot olmak istiyordum ama olmadı :)
Şu an kalıp tasarımcısiyim...
400-5000 bin TLem olsa pilot olabilirim halaen ahh ulen garibanlik :)20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok küçükken doktor daha sonraları edebiyat öğretmeni veya beden eğitimi öğretmeni olmak istiyordum. Şimdi mali müşavirim.
40 Yorumla
+1 yılHer zamana kendim olmak istiyordum hepsi bu şimdi de aynı
20 Yorumla
+1 yılRessam olmak istermişim 5 6 yaşlarındayken. Şimdi hemşire oldum 😂
21 YorumlaBirinci sınıfta hoca sordu ne olacaksınız diye.. Ben de asker olacam dedim.. Peki ya asker olamazsan dedi, ben de gazeteci olurum diye cevap verdim.. Askeri okul sınavını kazanamadım. Şimdi 12 yıllık gazeteciyim:)
21 Yorumla- +1 yıl
başarılar :)
Astronot olmak isterdim ama görünüşe bakılırsa hukuk okıcam
21 Yorumla
+1 yılFutbolcu olmak istiyordum, bı markette asgari ücretle çalışıyorum.🤣🤣🤣
10 YorumlaRessam olsam istiyordum hsjd ama muhasebeci olcam galiba 😂
10 YorumlaPilot olmak istedim , tekel bayii oldum hkciyyoyooc
10 Yorumla
+1 yılKüçükken aşçı olmak isterdim, şimdi yönetici pozisyonundayım.
10 Yorumla
+1 yılBende asker olurum diyordum, şimdi pastane işletiıyorum ☺️☺️
10 Yorumla
+1 yıl1. Sınıfta ögretmen olmaya karar verdim.
6. Sınıfta tıp fakültesi okumaya karar verdim
Liseye geçince polis olmak istedim.
Şu an diyetisyenlik okuyorum
Ama diş hekimi olmak istiyorum😅15 Yorumla- +1 yıl
Baya hayal kurarım ben ya
- +1 yıl
Hayal kurmanın zararı yok ki. Mutlu oluyorum iste😊
+1 yılGüzel sanatlar okumak isterdim ve okuyorum :) çizimle ilgili bir şeyler yani :)
10 YorumlaBüyük bir şirket yöneticisi olmak istiyordum, şimdiyse hayallerime doğru gidiyorum.
10 Yorumla
+1 yılAşçı olmak istiordum, aşçı oldum. Motorcu olmak istiyordum, motor aldım. Lanet olsun dedim, lanet bir herif oldum. Tuttuğum altın olsun demeye korkuyorum bro 😂
12 Yorumlaküçükken veteriner olmak istiyorum şimdi çocuk gelişimi uzmanlığı okuyorum neden veteriner olmadım çünkü puanım yetmedi ve büyüdükçe düşüncelerim de gelişmeye başladı
11 YorumlaKüçükken Astronot olmak istiyordum, olacaktım da, sonra Türkiyeye geldik.. 3'ün 1'ini gördüm... Ama şimdi çok iyi bir konumda çok zevk alarak işimi yapıyrum..
10 Yorumla
+1 yılküçükken öğretmen olmak isterdim şimdi doktor oldum
10 YorumlaPilot olmak istiyordum. Hala istiyorum. O yolda ilerliyorum.
10 YorumlaPolis olmak isterdim sonra pilot olmak istedim sonra turizmci sonra oyuncu en son kendi cafemde müzik yapma hayalim var değişeceğini sanmıyorum artık ama şu an okuduğum bölüm bankacılık :D :D
00 Yorumla
+1 yılküçükken arkeolog olmak istiyordum sonra mimar bankacı derken bilgisayarla başladım elektriğe geçtim panocu oldum kontrol ve otomasyon ve sosyal bilimler okuyorum 2 side 2 yıllık sosyal bilimler daha çekici kontrol otomasyonu bırakcağım
10 Yorumla
+1 yılküçükken çöpçü olmak istiyordum, şimdi işletmeci oldum..
20 Yorumla
+1 yılDoktor, mimar hostes, muhasebeci kisac her meslegi istedim sanirim
En sonunda cocuklar beni cagirdi
Ana okul ögretmeni olarak devam ediyorum17 Yorumla- +1 yıl
Evet öyleyim😂😜
- +1 yıl
Hahaha birakda cocuklarin yaninda artist olim😁
- +1 yıl
Evet yakisiyor😂😜
Tesekkür ederim
Özel harekat, Celik kuvet
Veya olay yeri inceleme. Olaysız günüm gecmesin keskin nişancı olmak istiyordum.10 Yorumla
+1 yılBilgisayar mühendisi olmayı istiyordum. Hayat farklı yönlenmeme sebep oldu. Şu bir şirkette bölüm sorumlusuyum.
10 YorumlaTüccar olmak istemiştir hep ama berber oldum ama arada ticaret yapıyorum güzel oluyor ama en çok istediğim meslek subaylık ve savcı olmaktı
13 Yorumla- +1 yıl
Dükkan nerede 😂
+1 yılİlk önce astronot olmak isterdim.. sonra balerin.. sonra pilot.. sonra psikiyatri uzmanı olmak istedim.. sonra sağlık sektörün den çıkmayıp eczacı oldum😶🙄💊💊💊💊
12 Yorumla- +1 yıl
Coooook hemde 💊💊
+1 yılSınıf öğretmeni olmak en en en büyük hayalimdi gider okul bahçesindeki çocukları falan izlerdim lise dönemlerimde şu an denizcilik fakültesindeyim :D
10 Yorumla
+1 yıl:D
bende bunu dusunup sormustum pisti olduk hdjwjjwwjjw10 Yorumladoktor olmayı istiyordum hemşirelik mezunuyum
çok küçükken tayyip olacam diyormusum şimdi oyumu vereceğim son parti10 Yorumla
+1 yılher gün meslek degistiriyordum işte hatta öğretmenime söylemeye utanıp ona mektup yazmıştım ben Türkçe öğretmeni olacam vazgeçtim özür dilerim çok utanıyorum diye 🤦🤦🤦
11 YorumlaKüçükken birşey olmak istemezdim, şimdi de birşey olamadım
Hayallerim doğrultusunda ilerliyorum sanırım11 Yorumla- +1 yıl
Bu yoldan gitmeye devam tebrikler 😂
ilkokulda iken büyüyünce ne olacaksın diye soran öğretmenlerime ben büyüyünce polat alemdar olcam derdim. ne oldum hiç bir şey yüksek okul terk asosyal mühendisim. ne olacağım meçhul.
THE END...10 Yorumla
+1 yılBenden bir şey olmadı halaa, kitap çevirmek istiyordum şu an da öyle istiyorum.
21 Yorumla
+1 yılKüçükken şarkıcı olucam diye gezinirdim Büyüyünce sesimin kötü olduğunun farkına vardım 😂😂 Ve şuanda gelişim psikolojisi okuyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Gelişim psikolojisi nasıl bişey?
- +1 yıl
Şöyle anlatayım Bireyin kronolojik yaşıyla davranışlarının arasındaki ilişkiyi incelemeye denir
- +1 yıl
Hangi üniversite
- +1 yıl
İnönü
+1 yılressam olmak istiyodum olcamda guzel sanatlarda son senemm
21 Yorumla
+1 yılküçükken manken olcam diyodum :) okula başlayınca bu hemşire oldu :) şimdide grafikerim :D çelişki içinde çelişki :)
12 Yorumla- +1 yıl
her zaman öyle karışık :) olsun :))
- +1 yıl
hayatın akışı işte :)
+1 yılPilot olmak istiyordum
Şu ana kadar pilot olabilmenin imkanı varsa giderim
Şimdi biyomedikal mühendisiyim 😬00 Yorumla
+1 yılİşte güzel bir soru ( polis olmak istiyordum karakola emniyet karargâhti hayalim. Sabıkalı bir suç makinesi oldum ) 🤣
00 Yorumla
+1 yılAnnemlere çok küçükken 3 4 yaşlarında felan çöpçü demişim aıdskjskdd tabi küçükken sonradan ilkokulda felan öğretmen olmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılgazeteci olmak istiyodum ziraat mühendisi oldum hala gazeteci olmak istiyorum kara bahtım kör talihim
00 YorumlaKüçükken her şeyi olmak istiyordum. Doktor mühendis hakim avukat farmakolog mimar en sonunda diş hekimi oldum :)
00 Yorumlaprofesyonel bir dövüşçü olamk istiyordum bu yolla para kazanmak istiyordum olmadı mühendis oldum profesyonel oldum ama para kazanamadım :D
07 Yorumla- +1 yıl
Hangisinde profesyonelsin şuan :D
- +1 yıl
Sanırım dövüşte çok ilerleyince adını duyurmaya baslayınca para kazanmaya baslıyorsun
- +1 yıl
yok ben hep çocuklara öğretebileceğimi hayal etmiştim aynı bana öğreten hocama duyduğum saygıyı onun bana duyduğu sevgiyi yaşayacağımı çekirgelerime :) terbiye aşılayacağımı sanmıştım hem çok film izliyordum hemde zor bir olasılığın kendisini yaşıyordum ondan biraz toz pembe görüyordum dünyayı bakma şuan türkiyedeki ünlülerden biri benim hocamdır bende sikletimin en iyilerindenim ama bunlar yetmiyormuş ünlü derken kendi mecrasında ünlü federasyonun en iyisi tvlere çıkanlardan değil :D
- +1 yıl
Vay be sende daha ne bilgiler vardır hissediyorum :D
- +1 yıl
geç dalganı yahu ben çocukken spora başlamıştım hayalim buydu onu yazdım etkilendiğim şeyleri nedenleri yazdım farkındayım çocukça zaten çocukken düşünüyordum şimdi dövüş makinesi bir mühendis olacağım yukarda oldum derken okuyorum anlamında yazmıştım hayallerim anlamsıız kalacak ama yaşanılanlar hoştu ondan öyle yazmışım zaten birşey öğreten bir tavır içerisindede değilim farkındaysan hoşuma gittiği için anlatıyordum o kadar
- +1 yıl
Estağfurullah ben gerçek anlamda söyledim hemen hemen her konu hakkında bilgin var demek istedim bence hiç çocukça değil içinden geldiği gibi olmak her zaman insanı üstün tutar tam tersi bu gerçekçi olduğunun işareti
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğretmen veya veteriner olmak isterdim, okuduğum ise tıbbi görüntüleme teknikleri
20 Yorumla
+1 yılDoktor olmak istiyordum sonra beni kan tutuyormuş meğerse iktisat okudum
22 Yorumla- +1 yıl
Kazanamayınca ben sjsjsjjsj
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok küçükken doktor, lisedeyken diyetisyen şimdi diyetisyenim çok şükür 🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolis olmak istedim hep.
Nasip oldu Allah'a şükür10 Yorumla
+1 yılküçükken bir şey olcam demiyordum. şimdi de henüz karar vermiş değilim.
10 Yorumla
+1 yılÜnlü bir sanatçı, asla oldum demem, sonuna kadar devam.
10 Yorumla
+1 yılHemşire ua da ana sınıfı öğretmeni olmak istiyordum şu an paramediğim
10 Yorumla
+1 yılküçükkende bilimci yazılımcı şimdi yazılım okuyorum
10 YorumlaKüçük iken Play Boy olmak isterdim. Hacı Sakallı Bir babadan gelince mecbur vazgeçtim.
10 Yorumla
+1 yılpilot olmak istiyordum. Kıyısından geçtim olamadım :)
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
sınavları gecemedim.
- Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken astronot olmak istiyordum şimdi öğretmen adayıyım 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ne öğretmeni?
- +1 yıl
Sınıf öğretmenliği yani ilkokullara okuma yazma falan öğreten öğretmen olacağım 1. Sınıftan 4. Sınıfa kadar
- +1 yıl
Ay çok zor yavv
+1 yılKüçükken öğretmen olmak isterdim. Simdi ise Aşçılık okuyorum. Aşçı olma yönündeyim.
12 Yorumla- +1 yıl
Hangisi daha iyi peki?
- +1 yıl
Şuanlık mutluyum.
Valla ben her sene bişey oluyodum şuanda meslek kalmadı olucak.. Ygs kurbanıyız biz!
10 Yorumla
+1 yılModa tasarimcısı ya da balerin olmak istiyordum balerin oldum mutluyum :)))
10 Yorumla- Devamını Gör (321)
Devamını Gör(366)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem