Yeni işe girdim ama herkes çok ters herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor ama ben sessizim çekingenim ve pasifim. Bugün 2 kişi dedi çok pasifsin böyle ögrenemezsin filan dediler ters şekilde. Mezun olalı 5 sene olmuştu sırf böyle sıkıntıları yaşamamak için hiçbir yere başvuru yapmıyordum ama evdekiler özellikle babam sorun çıkarıyordu işe girmem için bende en son dayanamadım başvurdum alındım ama şimdi o korktugum sıkıntıların içindeyim ya napıcam bilmiyorum hiç kafa dengi biriside yokki bir şey gösteriyorlar hemen anında ögreniyim istiyorlar napıcam ben çıksam ayrı dert kalsam ayrı dert. Stajdada böyleydim topluma ayak uyduramıyorum ordakilerde anladılar benim yapamıcagımı aglamak istiyorum bapıcam ben.. (saglık sektöründeyim)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onlar atana kadar çalış ilerde seversin ortamın olur sabır
Nasıl atana kadar hem ilkten sevmediysem hiç sevmem
Yapamıyorsan anlamıyorsan onlar çıkarır seni işten saten
Sorumlu soduyor her gün nasıl gidiyor diye ama çıksam çıkarımda ailem akrabalar filan ne dicem sınra önümüzde bayram sorup durucaklar
Kim ne diyecek diye yaşama sevmiyorsan yapacak bir şey yok kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz
Öyle tabi evet ama evde duranada işte napıyorsun işe girdin mi üniversiteye git vs böyle şeyler dicekler evde oturan 23 yaşında ki bi kız hakkında ne düşünürsün
Ben normal karşılarım herkes çalışacak diye bir kanun yok
Mesleğin nedir sakıncası yoksa aynı durum bende de var bende laborantim evdekiler ya kpss çalış ya da bir iş bul diyor ben ne mesleği Seviyorum ne de kpss çalışmak başka bir bölüm okumak istiyorum
Hemşireyim...
Sevmediğin bir şeyi yapmak sadece tahammülümsuzlugunu artırır. Ve insanlara karşıda on yargılı olma arkadaşlar edin
Arkadaş edinmek benim için kolay degil ki yapım böyle benim napıyım
Ortak zevkler ve huylar insanlarla yakinlasmani kolaylaştırır ve ön yargın varsa insanlara karşı öncelikleri onu kır
Ben mesleğimi sevmiyorum ama insanlarla iletişim iyi ve en iyisi de kendimi seviyorum canım sıkıldı mi tek başıma yürüyüş yapıyorum tek başıma cafe de oturup kitap okuyorum vs. Kendinle de arani iyi tut
Önyargı degil de bana iyi yumuşak davrananı severim her zaman. Çalıştıgım yerde bi kızla birlikte çalışıyoruz beraber o ögretiyor yani Allahım böule bir şey olamaz. Sürekli emir kipiyle konuşuyor o kadar sert ki sesi hemen hemen aynı yaştayız. Misal başka bi arkadaşa yardım editorum diyor ki önce kendi işlerini bitir sonra git başkasına yardım etmeye bunuda ters ters bakarak söylüyor. Ben nasıl ögreniyim şimdi Allah aşkına ya. Herkesin içinde böyle konuşmalar kalabalık bide orası rezil oluyorum işten çıksam ayrı dert çıkmasam aurı dert sabır ediyorum belkide çıkıcam dicem yapamıcam
Bence kişisel algılama o onun kişiliğiyle alakali hem aynı iş yerinde çalışıyorsun politik ol ara sıra ve gerçekten tanımaya çalış belki seveceksin ilerde
Evet kişiligi öyle ama brn hiç sevmem öyle insanları 1 tane düzgün anlaştıgım kişi yok pek hepsi arkadaşlar zaten birbirleriyle geldim ne hoş geldin diyen var ne bir şey
Bak sen kendin diyorsun kişiliği öyle. Kişisel algılama o yüzden hem birde hoş geldin demedilerse sen merhaba de belki onlarda senin için ön yargılıdir. Biraz Güleryüz her şeyi değiştirir biliyorum zor ama imkansız değil bu arada seninle aynı yerde çalışmış olsaydım ben seninle arkadaş olurdum tüm samimiyetimle söylüyorum biraz çekingen bir yapın ve duygusal yanın var onlar bunu görememiş sadece
Üstelik işten çıkmayı da düşünme mücadele etmeyi öğren ilerde seni anlayan seven insanlarda belki işe girecek belki sonra onlarla çok iyi anlasacaksin. Sana öğreten kıza söyle güzel bir dille sen böyle kızınca veya sert bir dille söyleyince ben işime odaklanamiyorum veya enerjim düşüyor falan de onu suçlamadan kendi hissettiklerini güzel dille söylemeyi basar. Keşke benimde bir işim olsaydı benim ailem de çalışmamı istiyor ve ben iş de bulamıyorum tecrübem yok diye o yüzden çok kasma kendini şükret 🤗
Ya bugün Allahtan başka bi kız geldi ve ben onunla çalışmaya başladım çok iyi dünkü kız gibi degil ya bunun için mutluyum şuanlık ama bu kız olmayınca digeriyle yine çalışıcam mecbur ve ne yapıcam bilmiyorumm... ben 5 seneden sonra girdim işe adamakıllı en son babam çok laf edince artık bide çok dua ettim misal ya fettah esması ya da ya fettah ya rezzak esmalarını birlikte sayısız çekince karşına hayırlı gizel şeyler çıkıyor yani niyetin neyse ona göre çıkıyor sende oku. Birde fein tevellev.. duası var onunda anlamı çok güzel ona da bak oku
Teşekkür ederim 🤗 bana da dua edin hayırlı bir iş bulayım senin adına çok sevindim ve ne olursa olsun hiç bir zaman umutsuz olma...
İnşallah sagoll 🌿 ederim tabikii o esamalrı kesin ya fettah ya rezzak diye birlikte niyetini et istersen zikirmatik al daha kolay olur ben binşerce kez olurdum fein tevellev duasınıda her gün okurum o da çok güzel inşallah hayırlı bir yere girersin 🌸
İnşallah deneyecem
Bende senin gibiyim işten soğutuyorlar bir türlü olmuyor çok beceriksizim
Evet yaa çok kötü bir şey:(((((
cafede bugün başlayıp bırakmak zorunda kaldım resmen kovdular çık git dedi hiç bir yerde çalışamassın dedi nalet olsun böyle insanlara😟😟😟
Off bende dayanamıcam kesin ama çıksam evdekiler rahatsız çalışmamamdan napıcam bilmiyorum yaa.. cafede filan bende hayatta yapamam insanlarla iletişimim iyi degill
Bugün o kadar moralim bozuldu ki artık gidip bir yerden atıyımda kurtulayım dedim içimden
Benimde dizlerim titriyor resnen yarını düşünüyorum kim bilir nolucak:(( sana orada naptılar ne cafesiydi bu
Bildiğin cafe tost türü şeyler vardı mutfak çok karışıktı musluğun üzerine tabak tezgahı koymuşlar bulaşıkları elde yıkamaya çalışırken boynum tutuldu tezgahın altına girmekten bulaşık makineleri bozuktu ikide bir bana laf sokup durdular çok yavaşssın hiç bir yerde çalışamassın halbuki daha önce cafede çalışmıştım onlarda söylüyorlardı da bu kadar ezilmemiştim ilk günden
Boyum 1.80 olduğu için bazı işlerde böyle zorluk çekebiliyor insan
Of ne canım insanlar var ya ben bir yerde yönetici vasıflı biri olsam hayatta insanlara karşı böyle davranamam
Keşke insanlar senin gibi iyi olsalardı empati yapabilselerdi
Aynen cazgır insan dolu ortalık sen napıcan peki başka bir yer arıcan mı işe girmek için
Mecbur aramak zorundayım borçlarım var iş bulamamaktan kafayı yicem bu gidişle ne yapacak bilmiyorum
Ne yapacam bilmiyorum yazacaktım
Dogru kuryelikte iyi şimdi diyorlar ona bak istersen
Ben bisiklet bile kullanmadım 😂
😂 alırısn moto. ehliyeti dicemde o da uzun iş
Ne bilim bişeyi kullanmak falan benlik değil gibi ben daha çok ofis içinde bir iş arıyorum daha önce 2 yıl şirkette çalışmıştım pandemiden çıkardılar yoksa öğrenmek istiyordum
Kariyer. nete filan bak ordan ilanlar baya çıkıyor bide çok dua et ben mesela en son babam filan baya laf edince "ya fettah" esması var onu sayısız zikrettim bide "ya fettah ya rezzak" var bunuda gün içinde okuyumca baya rızık iş ne varsa çıkıyor. Sende çek her gün. Ben girdimde ne kadar dayanabilicem bilmiyorum
Bakmadığım yer yok hergün bakıyorum nasibimizde ne varsa o olur ama umudum daralıyor
Olur inşallah ya çalışmak zorunda olmasak keşke :((
İnş öyle mecburuz başka yolu yok hem çalışsanda ekonomik olarak artık istediğin birşeyide alamıyoruz eskiden o vardı şimdi oda yok
Aynen öyle valla
Senin DNA bozuk kodun bozuk yapacak bişey yok spagetti 🧠
Sorun sende öğrenmek için atik ol sürekli sor
Yapım böyle napıyım
Ama insanlar hep böyleyim derse sorun büyür seninde çabalaman gerek
Çabalasam nolıcak 1 ay geçse bile soracagım şeyler illa ki olucak ögrenmedin mi hala diye kısıcaklar
Sabredeceksin öyle her şey kolay olmuyor. Herşeyi öğrenene kadar dayanacaksın
Düzgün anlatsalar ögrenirim ters ters sert şekilde konuşuyorlar benimde hiç sorasım gelmiyor..
Ya bazen bazı öğretenler sert davranırlar ki işinde gevşek olmasın diye
Bilmiyorum yq
Bizde bu yoldan geçtik yapacak bişey yok
Zamanla açılırsın
Alisirsan zamanla ya
zorla kendini