Hiç sevmiyorum çalışmayı. Okulda ders görmek bi iş olsa kariyer yapardım🥲 evlenip koca parası yesem eziklenir miyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oku o zaman en azından masa başı bir iş yaparsın
Endüstri mühendisiyim çalışıyore
Ohoo daha ne istiyosun
Asalak olayım parazit gibi yaşayayım paranın nerden geldiğini nereye gittiğini bilmeyeyim 😂
😂😂herşeyin bir bedeli var
Hayatım bunu hisseden tek sen değilsin ama hepimiz yine de sabah erkenden kalkıp o işe gidiypruz
hepimiz mi böyleydik ya🥹 hiç de belli etmiyoruz he😂
Sabah uyanır uyanmaz tarkan açıyorum kendime bile çaktırmayayım diye
Ahahhsh çok iyi 😂
Sen yine de kendini de hazırla sonuçta evrenin nimetleri sınırsız neden kendini sınırlayasın.
Neye hazırlayayım
Anlamadım ben hem çalışmak istemiyorsun hem de kariyer yapardım diyorsun bu ne demek 🤣🤣
Öğrenci olmak bir meslek olsaydı skpsmxcn ömür boyu okula gidebilirim ama çalışmak nayır
Ahsgs 🤣🤣🤣 öğrenci kadar ahmak bir şey yok be ben tarih öğretmeniyim haftada sadece 17 derse giriyorum 55.000 para alıyorum🤣🤣 öğrenciler 40 saat derse giriyor bir kuruş almıyor yorumu sana bırakıyorum
Vow ben endüstri mühendisiyim şu an maaşım 47k 🥲
🤣🤣
Varsa öyle parası bol enayi ayy pardon ultra zeki bir koca adayı beni bulsun çünkü bende çalışmak istemiyorum full time kocama hizmet
Sşağlscng bende hizmet de yok ben kendime bakayım o bana 🤣
Kız sen zengin birine evlatlık git bence sadfgbfdcsa
calisma olayi bitti beybisu. yapay zeka bitirdi artik. senin zengn koca bulman lazim.
ben de istemiyom o yüzden yazılım işi yapıyom. basit eticaret işleri yapmayı dene veya zengin koca bul
Ticaretten zerre anlamıyorum ya
koca arıyon mu
İşten sıkılınca
kriterlerin var mı.
Var parasını benden esirgemeyecek
burcun ne. yaş sınırın var mı
Burcum yengeç yaşım 25 32ye kadar okeyim
yaştan kaybettim. tüh.
göz rengin ne
Apldnxk sen kaç yaşındasın
biraz büyüğüm yav. ama genç ruhluyum enerjik bi adamım bilmiyom yine de görmen lazım ben kendimi anlatsam da boş
Bide burcun ne neden evlenmedin
burcum balık yüskelenim akrep. bazı sıkıntılar bunalım vs yaşadım o yüzden ihmal ettim evliliği. hayatıma kimse girmedi yalnız takılıyom
Hayatında birisi olsa konsere festivallere falan gider misin sosyalleşir misin yani yoksa il dışında evde mi vakit geçirirsin
ben yalnızlıgı seviyom. kendi halimde biriyim öyle gezme tozma vs yok bende.. biraz maneviyata düşkünüm. eğlence işleri vs benlik değil. öyle bi koca mı arıyon ki
sana ses atıyım
https://vocaroo.com/1fTx92enNy4Z
İş dışında* Benim de bitane sevgilim oldu benden 5 yaş büyük. Uzun süreliydi. Onunla bile aynı değildik yaştan dolayı mı bilmiyorum ama ne bileyim yani aramızda kuşak farkı da yoktu. Hiç böyle şeylere hevesi yoktu ndbd biraz önyargılıyım o yüzden benden çok büyük birini istemem. Ben de yengeç burcuyum çoğunlukla iş dışında evdeyim ama bazen dışarı çıkıp eğlenmek de istiyorum 🥲
Güzelmiş sesin he
anlıyorum sanırım uyumsuzuz. bence yaşla ilgisi yok kuşak farkıyla falan alakası yok ben çok fazla yaş farkı olan birini de tanıdım aşırı uyumluyduk hayat amacı fikirler vs ama kızla aramda çok yaş farkı oldugu için ailesi karşı çıktı bırakmak zorunda kaldım. onda yakaladıgım uyumu yaşıtım veya 30 yaş üstü biriyle asla yakalayamadım. ayrıca iltifatın için teşekkürler
Kendine denk birini bulmak aşırı zor bişey ya aileler her şeye burnunu sokmasa keşke. Hayırlısı olsun
evet denk birini bulmak aşırı zor. maalesef bu toplumda aileler herşeye maydanoz oluyor. aynen hayırlısı diyelim
Olabilir, iyi geliri olan biriyle evlenmek gerekir.
zengin koca adaylarından birine okey de ev işi çocuk takıl ömür boyu
Çocuk da istemesin parazit gibi yaşayayım
tr %80 kızların hayatı böyle oluyor zaten.
Çoğunluğu kocanın getirdiğine razı. Ben istiyorum ki avm mağaza gezeyim güzellik salonundan çıkmayayım son model arabamla gezeyim tatile gideyim ahshgh
Yoo, birçok kadının tercih ettiği rol bu.
Onlar da aldatılıp itilip kakılıyor gibi
Duruma göre değişir. Kiminle evlendiğine bağlı.
O da şans işi 🥲
Çok iyi
Ne çalışmak istememek mi
Evet otur evde kocanla seviş
Ben alışveriş yapmak güzellik salonlarında saatlerimi geçirmek istiyorum ahhahhd
Sonrada kocana verirsin
Aklın fikrinçük
Dünya penis üstünde dönüyor
Aynisis xjdjidjdjdjd
Nerde öyle enayi 🥲
Bende sevmiyorum
Zengin karii
Sence erkek dediğin sünnet olmalı mı
Ee yani. Olmalı
Sünnetsiz erkek ile sevgili olur musun sen
Neden olmalı dedin
Yazsana bana sohbet edelim