KPSS çalışıyorum ama çok güzel bir yerden iş teklifi aldım, ne yapmalıyım sizce?

Daha öncede bir kaç yerden teklif almıştım ama kpss için teklifi aileme bile söylemeden reddettim.. şimdi de daha önce staj yaptığım yerden iş teklifi geldi kpss çalışmaya başlamadan önce orada çalışmayı çok istiyordum ama şimdi kpss ye inanılmaz derecede asıldım yani baya yol katettim evde kendi kendime. ama hala bitmeyen konularım falan var tam kendi kendime bir sene böyle geçsin sonra hazır çalışmışken bütün sınavlara girerim dedim kpss DGS yks falan... ben zaten stajda öğrendiklerimi de unuttum ki hiç becerim de yok ama annem illa git dedi tecrübe kazanırsın e böyle olunca sınava nasıl çalışcam. kafam karşık kalbim karışık duygularım darmadağın... bana kalsa hiç başlamak istemiyorum şu an bir işe falan ama önüme gelipte geri teptigim kaçıncı iş olucak bu... vereceği ücret asgari ama yeri iyi insanları iyi bilmiyorum kalbim kpss diyor aklım çalışıp para kazaniyim...
KPSS çalışıyorum ama çok güzel bir yerden iş teklifi aldım, ne yapmalıyım sizce?