Ben aslında ithalat ihracat istiyorum ama istediğim gibi iş bulana kadar idare edeyim diyorum ne diyorsunuz?
Böyle bir iş teklifi aldım, sizce gitmeli miyim?
Görüş Yaz
30 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
Bi’Bot Seçimi
En İyi Görüş
Gizli Üye
(45 üstü)
1 ay
Karsan çok büyük bir firma yurt dışına ihracatları var sizi düşündüğünüz departmanda görevlendireceğini tahmin ediyorum parayı düşünmeyin şimdiden hayırlı olsun
0
7 Yorumla
Soran
1 ay
Aslında sekreter olarak biraz yetiştikden sora acaba ihracata alırlar mı beni🙄
Şimdi 12 bin tl yazıyor. Kimse bu kadar durup, dururken yüksek fiyat yazmaz. O işin altında başka işlerde var bence. Yani sırf yazdıkları ile kalmıyor. Farklı işler bile eklenebilir. Özellikle deneyim, deneyimsiz kişi yazmışlar. Deneyimsiz birine pat bir anda 12 bin tl vermek biraz düşündürür beni. Ama kabul et bakalım bir dene en azından. İş ortamını gör, çalış bir hafta. Baktın yazdıkları ile kalmıyor. İşin içinden, başka işler de çıkıyor. O zaman çıkarsın. Memnunsanda kalırsın tabi..
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
İkna kabilyeti yüksek yazdıklarına göre satış işine de bakcak ola bilirim🥲🥲🥲
Bence de çünkü net 12 bin maaş kimse kimseye pat vermez. Sen yine bir bak dene olmuyorsa ertesi gün gelmezsin haber verip. Zorla seni tutacak değiller. Denemeden zarar gelmez.
Açıkça "metres arıyoruz" yazsalar daha inandırıcı olurmuş.
0
3 Yorumla
Soran
1 ay
Aslında ben de sekteterlik ilanlarına gitmem normalde ama bu firma ihracat ödüllü ünlü bi firma bi sorun çıkcagnı zanetmem ama en azından gidip bi görüşmekte fayda var
İthalat ihracat sektöründeyim diyebilirim, temsilcilik işi mi arıyorsun normalde?
0
6 Yorumla
Soran
1 ay
İhracatta çalışan arkadaşım var, yapı malzemeleri ihracatı yapıyor, Duayen yapı diye bir firma, ayda bazen maaşdan ilave 3000-4000 euro kazandıgı oluyor prim, bunlar gerçek mi🥲🥲🥲
Maaştan ilave 3-4 bin euro öyle mi, baya iyi sallamış, normal zamanda o parayı kazanamaz bide ekstra, bana hiç ama hiç gerçekçi gelmedi, biz dış ticaret yazılımları yapıyoruz, ithalat ihracat vs.
En İyi Görüş