Arkadaşlar 6 aydr işşizm çarşamba bi iş görüşmesine gidicem ama şöyle bi sorun var pazartesi cumartesi 8-6 pazar günü tatil sadece ama cumartesi günleri diş doktoru diyetisyen ve direksiyon derslerine gittiğim için cumartesi tatil olması gerek çünkü bu yerler pazar günleri kapalı eğer işe kabul edilirsem
İşe başlayım mı yoksa başlamayım mı
İşe başlayım mı yoksa başlamayım mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ihtiyacın varsa çalış tabi. En iyi kararı kendin verebilirsin
Maddi gelire ihtiyacın varsa başla özel dersle akşamları açığı kapatırsın direksiyon
Ehliyet tamam diyetisyene ve diş doktoru önemli olan diş doktoru
Yani para verdiğin şeylerin günü değişmez mi?
Evet değişir hafta içide olur ama zaten pazartesiden cumartesiye kadar 8- 6 çalışma var iş yeriyle o yerler uzak ve 6 dan sonra kapalı cumartesi en azından yarım gün olsa ona tamamım ama bütün gün çalışamam
Yani 8 6 olup da cumartesi iş olmasi saçma zaten de öğle arası uzun demek ki. Diyetisyen demişsin boy kilo nedir?
Evet dimi zaten hafta içi zaten 45 saat oluyo İnternetten baktım çalışma saatleri öyle off 1.60 72 kilo
Öğle arası olabilir günlük 7.5 saat çalışma saati vardır belki molalar uzundur
Öğle arasımda gidip gelemem öyle arabayla bile uzak firma fabrika fabrikalarda şehir dışında ya
Bunu baştan konuşabilirsin, bir süre icin cumartesileri erkrn çikman gerekecegini anlatirsin. Karar onlara kalsin.
başla tabi
Ama ozamanda tedavilerim yarım kalacak doktora gidemicem