Direksiyon Eğitmeni?

dün direksiyon dersim vardi ve 15 dk gec geldim diye adamin surati bir karisti. Suc benim degil cünkü bana konumu yanlis göndermislerdi. Her neyse işte ac dedi telefonu videoya cek anlattiklarimi evde dinlersin, dedi. Her seyi cok hizli anlatti hicbir sey de anlamadim ztn. Gec arabaya dedi, hevesi hic yoktu zaten hemen anlatti gecti. ilk defa sürecem dedim hemen trafiğe ciktik. Hata yaptim diye de azarladi "naptin sen kaza yapacaz ilk defa sürdüğünü anladim da bu ne" gibisinden sacma sapan seyler söyledi. Allah belami versin ki dogru düzgün pratik yapmadik arabanin icinde. Arac tanitim toplam 5 dk sürdü ic ve dış. Dersi de 30 dk erken bitirdi, aractan indikten sonra fark ettim. Ya varya o kadar cok hevesliydim ki dershanemi bile bu lanet kurs yüzünden erteledim. Kursa gitmeden önce yanima selpak aldim hava soguk ve burnum akar diye ama meğersem göz yaşlarımı silmek icin almışım yanıma. Ağlaya ağlaya göz yaşlarimi silip gittim. Size ufak bir dert gibi gelebilir ama ağladim. Cok sinirlendim, arabada kendim cok zor tuttum nefret ediyorum kendimden nefret
Direksiyon Eğitmeni?