İkinci bir meslek gibi dusunun,nasil olur?
Hafta sonlari icin boyle bir dusuncem var simdilik sadece dusunme asamasindayim.
Hafta sonlari icin boyle bir dusuncem var simdilik sadece dusunme asamasindayim.
Sabırlı ve kolay parlamayan bir olmalısınız değil, olmak zorundasınız diyeyim.
Memlekette o kadar salak var ki, fevri olursanız iki taraf için de sıkıntı olur.
Haklisiniz... Empati yapmak gerekir bu isi yaparken, sakin ve sabirli olmak temel kural olmali ve hatta ogrenene guven vermek gerek en ufak bir korkuya kapilir ve hayal kirikligina ugrarsa birdaha direksiyona oturmamaya kadar varan kotu sonuclar digurabilir... Yapi ve tecrube olarak bu isin altindan kalkarim diye dusunuyorum. Bir tane bilincli arac kullanicisi yetistirsem ne mutlu bana.
Öğrenmeleri ya da şevklerini kırma durumu değil aslında.
Daha çok yeni jenerasyonun nazı niyazı çekilmiyor. Fazla kaprisli ve her şeyin doğrusunu ben bilirim havasında.
O triplere katlanabilirseniz, işinizi de gerektiği gibi yaparsınız diye düşünmekteyim.
Bol şans.
Yeni jenerasyon durumu aklima hic gelmemisti,hatirlattiniz ki haklisiniz her konuda oyleler burada bile bunu anlayabiliyoruz zaman zaman.
Gerekli kurs icin isimden zaman ayirabilirsem denemek istiyorum.
Tesekkur ederim.
Harika olur, özellikle benim gibi araba kullanmayı seviyorsan tadından yenmez.
Yillardir isim geregi araba kullanirim daha oncesi de var tabii, bazen trafik filan kizsamda sevmesem surekli araba ile calisamazdim diye dusunuyorum. Yeterli tecrubemde var cok arkadasima yardimim dokunmustur. Sanirim dedigin gibi harika olabilir cok tesekkur ederim.
Ben teşekkür ederim:)
Tekrar teşekkürler:)
Rica ederim efendim :)
hani şu direksiyon dersi verilir diye ilanlar var o tarzmı
İlan vererek degil de bir surucu kursuna bagli olarak.
haftasonları ek iş olarak imkanı var mıbilmiyorum bide eğitmen sertifikası falanda gerekir heralde. yapabilirsen bence çok iyi banada para lazım işportaya çıkçam :)
Tabii sertifikasiz olur mu hic.
İsporta da olur,is istir :)
aynen ya girişken olmalı kuru maaşla olmuyo :)
Aynen oyle gerekirse limon bile satilir:)
zannımca önce lisansını almalısın.MEB veriyor olabilir.
Aynen oyle. Acilan kursa gidip sinavi kazanmak gerekiyor.
Cevap
2Cevap
direksiyon eğitmenliği sertifikası vermek için ara ara devlet tarafından kurslar düzenleniyor. yaşadığınız ile göre o kursları takip edebilirsiniz.
Evet oyleymis biraz arastirmistim. İl milli egitim mudurlukleri tarafindan aciliyor zannedersem hemde bu aylarda. Bu konu da tecrubeniz var sanirim?
sanırım bu yıl değişiklik yapılmış artık üiversite direksiyon bölümü lisans ya da önlisans mezunu olmak gerekiyomuş. ama bikaç yıl önce yoktu böle bişey. 3 yıllık ehliyet belgesi sahibi olmak yetiyodu... son değişklik nasıl uygulanır bilmiyorum ama doğruysa üniversite şart atık
En iyisi telefonla bilgi almak belgi tum prosodur degismistir. Vakit bulup sartlari saglarsam cok istiyorum hem zevk icinde hemde yan gelir elde edilebilir.
Cok dogru. Bu aksam iyice arastiricam kurs tarihi ve sartlarini tek korkum kurs icin zamanim olur mu? Hafta sonu kurs imkani var mi? Bunlari iyice ogrenicem. Ehliyet aldigim surucu kursu akrabam hak kazanirsam calismakta problem yasamam. İnsallah sizde edinirsiniz bu belgeyi bir bayan olarak cok guzel olur. Taktir ettim dusuncenizi.
Tesekkur ediyorum. Bu hafta ici bunun ustune dusecegim.
Sakin yapiya sahipsen olabilirsin ben olamam mesela :)
Sakin olmak onemli bir oncelik, bu konuda sakinim ve sanirim sabirli davranabilirim :)
bilemedim pek iç açıcı gelmedi bana
Ben zevk alirim diye dusunuyorum. Kimler yapiyor bu isi ben neden yapamiyim dedim kendime. Sadece bu egitmenlige hak kazanmak icin gerekli kurs isimle zaman olarak cakisabilir. Tek handikap bu.
İnsallah zaman bulup egitmen olursam buradan paylasimda bulunurum :)
direksiyon aldığım ilk gün kurstayım.
Nasil yani?:)
Git seyyar satıcılık yap daha iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar