Ben üniversite okuyorum. Önceden işi varmış ama koronadan dolayı çıkmış. Sanırım iş ayırt ediyor. Ekmeğimizi taştan çıkartırız diyor ama nereye kadar yani. Bu sizce sorun mu benim okuyup onun düzenli bir işi olmaması. Annem laf ediyor çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOkuduğun zaman da iş bulacağının garantisi yok ki artık. Sadece diploman oluyor ve işsiz dediğin sevgilin ile aynı konuma düşüyorsun. Sen de iş bulmak için çok emek harcayacaksın. Ha dersen ki o iş bulmak için emek harcamıyor, o zaman haklısın. Tembel adamdan hayır gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim işim olucak iyi bir eğitim alıyorum. Belge alicakmis başvuru yapmış bakalım
En İyi Cevaplar
+1 yılSorgulama yapmadan ayrıl diyenlere kulak asma, onlar belli ki erkek parası yemeye alışmışlar.. Burada sorulması gereken sevgilin çalışmak istemediği için mi iş bulmuyor yoksa çalışmak istediği, iş aradığı halde mi iş bulamıyor. Eğer ikinci durum gibiyse ayrılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, hatta destek olmalısın elinden geldiğince eğer seviyorsan ve güveniyorsan, sonuçta hepimiz hayatın bir döneminde işsizlik sorunu yaşayabiliyoruz kaldı ki ülkemizde ekonomik tablo da iyi değil, hastalık da olunca iş bulmak zaman alıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni çıktı işten başvuru beoge vs alıyor. Yanında oluyorum elimden geldikçe rabi insan korkuyor ilerisi için
+1 yılO kazığı sana bağlayacaktır çalışmazsa sen çalışıp ona bakacaksın ama gerçekten hayallerin varsa önce okulunu bitir ayaklarının üstünde dur sonra istersen sevgili de yaparsın istersende evlenirsin ben öyle yaptım okul bitene kadar sevgili yapmadım okul bitti bir kaç firmada satış pazarlama işi yaptım şimdi kendi şirketim olduğu halde başkasının yanında satış pazarlama işini yapmaya devam ediyorum okul bitince sana çalışma derse ne olacak peki
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. Evet sorun. Kız okusun okumasın erkek azimli iradeli olmalı. O ekmeğini taştan çıkarma eskilerde kaldı. Ekmeğini çıkaracağın taş kalmadı artık. Bu zamanda geçinmenin tek yolu stratejik ekonomi planları yapmaktan geçiyor.
Bence sevgilin sana güveniyor bu konuda. Nasıl olsa kız iyi yerlere gelir geçiniriz diyor olabilir içinden. Bu zamandan çoğu erkeğin tatlı hayalidir kariyerli bir kadın ile evlenmek01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum o da Belge falan çıkartma çalışıyor. Form falan doldurmuş genelde çalışıyor yani
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
35Cevap
+1 yılBen cinsiyet eşitliğine inanmam. Bir erkek işsiz olmak yerine kanser olmayı tercih etmelidir. Tahsili ne olursa olsun kadını için hamallık da yapmalıdır. Şimdi bu feminizmin eşitleyip, yumuşattığı erkeğimsilerde gurur, onır, şeref kalmadı. "Biz de karı parası yeriz, biz de ağlarız" modundalar. Biraz daha çağdaşlaşırsak avrupadaki gibi kadınlar evlenmek için erkeklere paralar saçacak.
Alanya, Manavgat'ta Alman karılar, Kaş, Kalkan' da İngiliz karılar bizim işsiz erkekleri tutup nikah dairesine götürüyorlar vallahi.14 Yorumla
Soran+1 yılAevgilim Belge ve başvuru yapıyor zaten yeni çıktı işten sürekli bu durumda degil
- +1 yıl
Sanki iş beğenmiyor çalışmak istemiyor gibi anlattın ya da ben öyle anladım.
Soran+1 yılHer işe girmiyor tabii ki kriteri var. Ama, sertifika falan aliyoe
- +1 yıl
Sertifika veren iş garantisi vermiyorsa boş iş. Ya önce adamı gömüyorsun, şikayet ediyorsun, sonra savunuyorsun. Dün gece ne değişti. Hı? Hııııııııı?😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic kimse acından ölmemiş sende ölmezsin merak etme hersey para mı bu hayatta sen üniversite okuyacaksin diye iş bulmak tamamen nasip işi binlerce üniversite okuyan var bimde çalışıyor belki sende çalışmayacaksın olmayacak boşuna bence üniversite beğenmiyorsan hakir görüyorsan hiç olmasın zaten insanlık okumakla kazanılmaz anlaşmakla olur... hayallerinde nasiptir hersey nasip ama bir insanı çok görerek gerçekleşmez.. Düzenli işi olmasıyla insan sevilir demek ki sen sevmiyorsun onu gerçekten boşuna oyalama bence oda iyisini bulsun kurtulsun senden ailenden
126 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğru söz ama hayallerinin peşinden koşsun o zman hersey para mı bu hayatta annesi bile sert çıkmış madem parayla insanın değeri ölçülüyor hiç olmasın daha iyi haksız miyim
Cevap sahibi+1 yılBir insan seviyorsa onu her haliyle kabul eder tamam mi? Asla ezmez onu ne olursa olsun konuşturmaz kimseye
Cevap sahibi+1 yılKavga ettim biraz laf kavgası canım sıkıldı
Cevap sahibi+1 yılAma şuanda bomba gibiyim
Cevap sahibi+1 yılNeyse kimse beni ilgilendirmiyor herkesin kendi tercihi ama seven sevdiğine eziyet ermez
Cevap sahibi+1 yılEtmez kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun arkasında durur
Cevap sahibi+1 yılİnsanın nefsi yüksek kisileri tercih eder ama gerçekten seviyorsa onu her haliyle kabul eder... gerçekten sevmemiş demek ki
Cevap sahibi+1 yılNeyse uzatmanın mantığı yok olmayınca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKimsenin kalbini bilemeyiz bir insan seviyorum diyorsa seviyordur ama bahane ediyorsa sevmiyordur bu kadar basit seven insan her haliyle sever
Cevap sahibi+1 yılHerseyde hep Bi çıkar vardır bunu unutma kişi kendini düşünür sadece
Cevap sahibi+1 yılBir insanın sevdiğini anlaman için seni sevmesi lazım gerçekten bunu bilemezsin
Soran+1 yılBunu eminim her gün farklı kıyafet giyen biri yazmıştır. Bu ülkede her şey çok pahalı ve herkes iyi bir gelecek ister. İyi bit bölümde okuyorum ve çalışmam garanti? Sen de öl o zaman bi boş konusandan kurtulalım
Soran+1 yılEzmez derken ezdigimj kim uydurdu aayyy sictin sviyin
Cevap sahibi+1 yılNasip... tamamen
Cevap sahibi+1 yılSöylemekle olmuyor
- +1 yıl
Nikah da keramet vardır. 😎
Cevap sahibi+1 yılAllah bilir herseyi biz bilemeyiz
+1 yılaskerden önce çalıstım askerden geldim millet 2 ay gezip iş aramaya basladı ben 4 cu gun sonunda iş buldum basladım bos gezemiyorum belirli yası aşmıs genc erkek annesinin babasının eline para ver diye bakmamalı hem okumuyor hem calısmıyor ne güzel İstanbul
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin eline bakticjnj kim söyledi off. Yeni çıktı zaten
- +1 yıl
sana yorum atanda kabahat ben sadece olması gerekeni anlattım sen anlamak istediğin gibi anlamaya devam et iyi günler
Soran+1 yılHehew
+1 yılTabiki sorun kim ne derse desin ilerde evlencek olursaniz erkegin isi evin bel kemigi olcak ayril gitsin sorumsuzla yasanmaz uni okudun icin kulturel anlayiisin sosyal hayatin farkli olcak uyumassiniz birbiirinize hayallerde yasamayin burasi turkiye 😁gercekler ve yasam mucadelesine hoş geldin canim
04 Yorumla
Soran+1 yılBiri bana saçma saçma konuşmuş sanki ezdim. Sevgilime en büyük desteği ben veriyorum ayrılmadık ayrıca bir suru laf yememe rağmen. Bu ülkede her şey çok pahalı. şu an başvuru yapmış cart curt ama korkuyorum
- +1 yıl
Çocun kesin saglam bir isi olmadikca evlenme ciddi degiliz zaten ayrilirim deme belli olmaz kendi başını kendin yakma erkek dediğin düzgun saglam bir isi olcak evi bakcak gecindircek ayril gitsin inceldi yerden koparmak gerek baglaninca ayrilamassin isler ciddiye binerse sorun olur kimle cikarsan cik sorumsuz hayatta tutujcagi biseyi olmayan birine sirtini yaslama
- +1 yıl
Ve para gercekten onemlidir sen okulu bitirir is bulursun belki evlenirsiniz sen paranla gezmek tozmak istersin ama onun isi maasi iyi olmadi icin yapamassin bunlari gibi gibi
Soran+1 yılşu an ayrılmam umarım iyi bir iş bulur
Ayrıl demiycem ama bu sorun bitene kadar evlenmeyin bence. Ama bekle bekle nereye kadar allah kerim ama. Bekle bekle düzelmiyor hiç bişey el atmakta gerekiyor belkide. Ne kadar seviyorsun işte ozaman belli olur. Ama sevgi herşeye yetmiyor. Bazen sevgi sadece sevgi olarak kalıyor. Ötesi olmuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBelge sertifika almaya uğraşıyordu. Başvuru yapmış zaten. Yeni çıktı çok sayılmaz öncesinde de çalışıyordu. Sadece böyle devam etmesi korkum. Herkes iyi bir yaşantı ister ben de çalışırım o da çalışır hallederiz gibi ama bilmiyorum
Soran+1 yılSeviyorum katlanicaz
- Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle onu seviyorsan, tutku, heyecan, aşk, güven uyum varsa ve kendisinde ışık görüyorsan geleceğe dair böyle zor zamanlarda pes etmemeni, başka arayışlara girmemeni öneririm.
Para bir şekilde bulunur ilerleyrn süreçte ama paradan öncekiler bulunmaz ve ileride üzülebilirsin.
Yine de karar senin..00 Yorumla Ekmeği taştan çıkarma devri falan bunlar geride kaldı artık. Ya elinde sağlam bir meslek olacak, ya sermaye olacak ticaret falan yapacak ya da sosyal becerileri yüksek olacak influencer tarzı şeyler ile para kazanıcak, bu üçü de yoksa büyük sıkıntı hayatı boyunca para sıkıntısı yaşar.
00 Yorumla
+1 yılTembelliğini geçtim aile'nin ağzına laf vermesi bile kötü.. Evlilik sorumluluk gerektirir, hayatta pahalı biliyorsun emek vermeden geçinmek çook zor. Nereye kadar ailesinin eline bakacak.. Bu konu da asla aceleci olma, sevgi kurtarmıyor herşeyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeye daha var. Çalışıyordu yeni çıktı ki ailesine bakmıyor yani eline
+1 yılEvet bir evlilikte bu çok büyük bir sorun. Is sorunu çözülmeden ciddi düşünme.. sebatsız biri belli ki.
Erkeğin işi ve maaşı her zaman kadından bir tık iyi olmalı. Uzun vadede inanılmaz olumsuz sonuçlar doğurur.01 Yorumla
Soran+1 yılPnunki benden yüksek olamaz gibi bakalım. Belge falan alıyordu. Başvuru yapmış. Onumude yil çok zaten iyi bir iş bulut umarım
+1 yılİki tarafı da dinle, anneni çok dinle dersem manita elden gideyah olacak, manitayi dinle dersem senin ailevi problemlerin artacak ortasını bul.. bol şanslar umarım anlayışla karşılanır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim güzellik 😊
+1 yılEvlilik yolunda bir erkeğin düzenli bir işi olmalı. Bu illa üniversite okumak değil. Yoksa sıkıntı yaşarsınız. Ciddi bir konuşma yapılmalı eğer sen beceremezsen aile büyükleri devreye girebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe daha var yeni çıktı işten çabalıyor bakalım
+1 yılAyrıl be nasıl iş mi yok adam rahatına düşkün sen okudun çalışırsın o evde keyif yok öyle ayrıl
13 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor ama çıktı yani seviyorum onu ki ileride de ikimiz çalışırız zaten
- +1 yıl
Pişman olacaksın
Soran+1 yılNiye ki cslisiyor ama normal olarak
Sorun. Sen etmesen bile ailen sorun edip başının etini yerler. Bin pişman olursun. İyi düşün karar ver ona göre..
00 Yorumla
+1 yılSorun etmişsiniz ki sorusu çıkmış gelmiş buraya kadar. Zaten ayrılacaksınız merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılHe ayrılacaz bak şu an ayrildik
- +1 yıl
Ayrılınca beni uyandırırsın. Bugünü not al
Soran+1 yılHehe çok beklersin
+1 yılKısmen sorun ama sevginiz daimse çözüm bulunur elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sorun olsun gerçekten seviyorsan değil ama tabii ki bir bahaneyle kurtulmak istiyorsan sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem sorun ediyor herkes ister iyi bi gelecek
Adam olsun her türlü yolunu bulur. Para istiyorsan genelde adam çıkmaz. Bu da dipnot
02 Yorumla
Soran+1 yılCalissin sağlam bir iş olsun yeter
+1 yılcok istiyorsaniz ona cok iyi bir is teklifinde bulunabilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok merak ettik söyle bakalım
- +1 yıl
merak ettiniz diye mi soyleyeyim?
Soran+1 yılSöyle bekliyoruz işi merak ettik çok iyi isi
- +1 yıl
bana da bir iş teklifinde bulunabilir misin
Mesleği var mi
Ne kadar süredir boşta
Yaşı kaç
Bunları bilmek lazim önce00 YorumlaOnun karakterine bagli, kendisi caliskan ambitious degilse sorun olabilir, ama simdilik isi yoksa ve ariyorsa is tabiki oyle periods herkeste oluyor hayatta. Sen onu destekle akisina birak , ilerde zaten gorursun sorun mu degil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman geçtikçe böyle devam ederse ayrılamam saçma olur işte. şu an da ayrılmam gerçi
Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Düzenli iş düzenli ilişki Düzenli evlilik Düzenli hayat ve huzuru en önemli parçasıdır. Her şey ekonomi oluyor bir süre sonra, para yoksa huzur yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli bir işi yok evet. Ben okuyorum düzenli bir isim olabilir ki olucak
Soran+1 yılBu sebepten bitirmek bana yakışmaz ama. Ki düzelir belki. şu an başvuru yapti bisey için belge falan alıyordu
+1 yılBence büyük sorun hala ekmeğimi taştan çıkartırım açlıktan kimse ölmez kafası tipik sorumsuzluk örneği bi ömür çekersin bunu
25 Yorumla
Soran+1 yılYasi senden küçük baya hemde. İleride böyle olmaz bence ya
- +1 yıl
Kafa değişmez inan bana şimdi o yaşlarda size iş para falan pek önemli gelmez ama hayata atılınca ne demek istediğimi anlarsın
Soran+1 yılYa normalde çalışıyor. Şimdilik çıkmış bir şeyler için belge alıyor iş başvurusu da yapmış ama bilmiyorum
- +1 yıl
Yani işin detayını bilemem
Soran+1 yılİşin detayi bu uğraşıyor aslında yeni çıktı zaten
+1 yılÖncelikle şunu belirtmeliyim ki aşk evliliği yapmayın mutsuz olursunuz tabiki hoşlandığınız olsun ve uyumlu olun karakterleriniz uysun geri kalanı boş ekmek soğan yersiniz yine de karnınız doyar
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk evliliği yapma diyip soğan ekmeğe cevirdin
- +1 yıl
Aşk evliliği soğan ekmek yedirmez merak etme aşk geçicidir ama hayata bakış açılarınız aynıysa karekterleriniz uyumluysa o evlilik candır
Hayatta hep kendini merkez de tutman gerekiyor. Yani onun için değil kendin için yaşa. Sana ayak bağı oluyorsa 2 tarafıda zorlamanın pek bi anlamı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBana olmuyor şu an. İş bulmaya da çalışıyor zaten
+1 yılİş olsun iyi kötü vasıftir daha iyi şartlarda iş bulana kadar
00 YorumlaEskidendi o dedikleri şu an imkansızın ötesinde. Yol yakınken uzak yolu seçme
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
aynı durumu yaşadım. başlarda sorun olmayacakmış gibi görünüyor ama bir zaman sonra bıkıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen ful mu çalışmadin
Soran+1 yılAhahah ben para yemem o da yemiyor. Hesapları falan çoğunluk o ödüyor ben de küçük şeyleri ödüyorum
+1 yılEvet olur, erkek hiç bir zaman bir kadının altında kalmamalı maaş bağlamında.
08 Yorumla
Soran+1 yılO bunu sorun etmiyor
- +1 yıl
Sorun etmiyorsa daha büyük saçmalık ben bile sorun ettim.
Soran+1 yılO okumamış ben okuyorum ne yapalım pmu mu okutalım
- +1 yıl
Davul bile dengi dengine ayrıl gitsin
Soran+1 yılSeni böyle sebepten bıraksalar ne olur acaba
- +1 yıl
Umrumda bile olmaz ciddiyim
Soran+1 yılBüyük konuşmaya devam et
- +1 yıl
Haklısın biraz büyük konuştum, Büyük konuşunca insanın başına gelir derler. Ama düşüncemi söyledim sadece. Aman banane siİn ilişkinizde xperimi aldım gidiyorum beddua almadan :)
Bitirince seninde işin olmayacak ne var bunda
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen türkiye de yaşamak hiç stresli değil jalxöwğdöwğdle
Soran+1 yılİsim olacak iyi bir bölümdeyim? Erasmus yapıyorum dil de biliyorum 2 tane. Yeterli bu
+1 yılErkek dediğin çalışkan olur çok çekersin valla
17 Yorumla
Soran+1 yılBelge alıyor Şu an bisey için başvuru falan da yapmış ama bilmiyorum bakalım
- +1 yıl
Çabalıyorsa ona da yazık ya
- +1 yıl
Hemen iş bulunmuyor
- +1 yıl
İş bulmak için çabalıyorsa üstüne gitme
Soran+1 yılİşte belge falan çıkartıyor hazırlanıyormuş. Başvuru yapiyor evet ben bisey söylemiyorum ona ama ben de korkuyorum
- +1 yıl
Bulur bulur bi iş
Soran+1 yılUmarım çok teşekkür ederim
+1 yılHep boş gezerek değil ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gecinemezswk
- +1 yıl
Biraz zaman..
Soran+1 yılNe kadar zaman ama
- +1 yıl
Biraz baskı olacak onada.. Çok darlarsa ugrasma
Herkes dengi dengine.
02 Yorumla
Soran+1 yılDengim o benim belki
Hyallerini gerçekleştir ve ona sen bak…
01 Yorumla
Soran+1 yılBakarım tamam
+1 yılEvet sorun benim için en azından öyle seni bilemem
10 Yorumla
+1 yılSabırlı ol. Adam olmaz ise by by dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyemem gibi
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. annen haklı sizin iş baştan yanlış bi kere
01 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe zaman var. Yeni çıktı işten
+1 yılYok canım olma aşk önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşündün
+1 yılBüyük hayallerin zamanla geçecek merak etme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş o sen öylesin diye ben öyle olucam diye bisey yok. İyi bir okulda okuyorum ise başlamam kolay olucak
- +1 yıl
Okulun bir anlamı var mı acaba onu sorayım öncelikle.. Ne arkadaşlarım harcandı benim bu ülke şartları nedeniyle.. Dip Not: benim hayallerimle ilgili sorunum yok :)
Soran+1 yılÇok önemli senin hayallerin benim için. Boş boş konusma
+1 yılCebine harçlık koyarsan sıkıntı olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYaparım
- +1 yıl
Ya 🤣 senin gibi fedakar biride bana lazım ablan falan var mı bekar 💗
Soran+1 yılYok ben tekim beni de kaçırdın
- +1 yıl
🤣Hadi ya
- +1 yıl
Üniversite nerde okuyorsun
Soran+1 yılEskisehir
- +1 yıl
Eskişehir çok güzel şehirdir yeni venedik
+1 yılEvet sorun, ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBelge falan alıyor başvuru ve. Çalışıyor normalde ama bu sefer çıkmış ileride ikimiz çalışınca bisey olmaz umarım
+1 yıle senin de işin yok?
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi bi bölümde okuyorum
+1 yılSen çocuğun iyiliği için ayrıl.
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş o annem laf ediyor ben değil
- +1 yıl
😄
Soran+1 yılKomik mi
- +1 yıl
Evet.
- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük sorun
00 Yorumla
+1 yılOlurr
00 Yorumlasorun
00 Yorumla
+1 yılEvet sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEver yeterince sorun
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela
Cevap sahibi+1 yılKısa vadede aşk sevgi kurtarır ama bu adamla gelecek kuracaksan, iş bulma konusunda azimli olmayan hatta buna üşenen adamlar evlilikte de düzenli olamıyorlar. Seni kısıtlaması da olası. Herkes dengini bulmalı bence. Çevremde gördüklerim bunu kanıtlıyor :(
Soran+1 yılÇalışıyor yeni çıktı. Belge ve js arıyor zaten ama bilmiyorum
+1 yılolmaması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olmiycak
+1 yılilerde sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılBulur is ya
+1 yılOlurr 👍😠
01 Yorumla
Soran+1 yılSen niye kızdın ahahshx
+1 yılSorun
00 YorumlaSorun
00 YorumlaSorundur
00 Yorumla
+1 yılElbette sorun
00 YorumlaSorun sorumsuzlugu
00 Yorumla
+1 yılSorun tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmayabilir normal
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ben üniversite okuyorum, büyük hayallerim var ama sevgilimin düzenli işi bile yok. Sizce bu sorun mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler