Normal bı işte çalışıyorum okuuyup mesleği sahibi olamadım maddiyat yüzüne 8. Sınıfta okulu bıraktım bişey oluyor isim bu isim şöyle diyor kaldramiyorum saçma sapan tavırlarını
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Üst perdeden konuşan insanların ayarlarıyla oynamak benim işim çok severim kendisini bir bik zanneden insanları genelde yanımdan ağlayarak ayrilirlar sende onun eksik taraflarını bul ve suratına suratına vur sakin acıma ne kadar canını yakarsan o kadar mutlu olursun seni ezmeye çalışanın sen üstünden gecmelisin yapamiyorsan sana yazıklar olsun ve egoist adamlardan uzak dur geçenlerde burada birisi yazdı çok üzüldüm hamile kadına köfte ekmek sipariş verdiği için azarlamis sebep ne son model araba almış borcu varmış.. benim için kadın erkek ayrımı yok kim kimi ezmeye çalışırsa küçük düşürmeye çalışırsa ben o insana o olaya takılıyorum bana giren çıkan bir şey olmamasına rağmen sanki bana birşeyler batıyor gibi kendimi rahatsız hissediyorum.. hanımlar ya kendinizi ezdirmeyin ya da ezildiginizi kimseye belli etmeyin ezilenin dostu olmaz ama kullanmak isteyen çok olur..
118 Yorumla- 7 ay
Kadın kompleks yaptıysa sevgilisinin ne suçu var ki? Kadın, sevgilisi için kibirli vs dememiş
- 7 ay
Heee ben bunu okudum ama cümlenin başlangıcı garip gelince atlayarak okumuşum ncbdjddn O zaman yorumu değiştiriyorum. Birebir senin burada yazdıklarını yapıyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. 🌸🌸
- 7 ay
🙂🙂🙂 kız maddiyat yüzünden okuyamamış olabilir çok üzüldüm buna o arkadaş ta sanki bir bk olmuş ben şuyum ben buyum diyormus zaten bugün saçma sapan kasıntı kişiler denk geldi bana.. o zaman git okumuş birisi ile sevgili ol yazık değil mi insanları hassas yerlerinden vuruyorlar. Ben böyle insanları hayatımın her döneminde zorbaladim zorbalayacagim da kadın erkek genç yaşlı fark etmez kimse kimse küçük düşürücü hareketlerde bulunmamalı.. varlık yokluk insanlar için ben iki durumu da yaşadım yokluğun zorluğu ağır taşıması kolay değil insan destek bekliyor bir de köstek olursan zoru zora sokarsin. İyi insan olanın yanındayım kötü olana Gül uzatmam..
- 7 ay
Helal olsun abime
- 7 ay
Yaw sen onu diyorsun... Burada bile var öyle insanlar. Mühendisim, bu yüzden zamanında tarih edebiyatla ilgilenmedim. Birkaç senedir ilgileniyorum. Benden bu konuda bilgili birine denk geldim geçende. Soru soracağım, hatta kendisine övgülü bir şekilde konuştum. Kendini biranda Halil İnalcık ilan etti. Benimle bir konusmasi var anlatamam. Hemen senin taktiği uyguladım. İnsanların bu, ego tatmini için başkalarını ezmeye çalışmasına uyuz oluyorum. Kimsin sen ya kimsin
- 7 ay
Ben affetmiyorum insan olana canım feda ama kendini insandan öte bir varlık gibi görene kim olduğunu hatırlatırım.. kendi kendine yüksekten uçanla da işim olmaz ama birisini ezmeye çalışıyorsa bana bir rahatsızlık geliyor yani batıyor sanki bana bir şeyler görmezden gelemiyorum sessiz kalamıyorum kötü bir huy mu bilmiyorum ama ben bu şekilde yetiştim gördüm sonradan değil yaratılıştan gelen bir durum olcegimi bilsem hakliya haklı haksiza haksız demem lazım
- 7 ay
Al benden de o kadar. Zaten kendini gerçekten geliştirmiş, övülmeye layık, kendini kanıtlamış biri öyle artislikler peşinde olmuyor. Tam aksine mütevazı oluyorlar. Öbür türlü insan, kendini bir yerde görmek için çabalamaktan başka bir şey yapmıyor.
- 7 ay
Aynı şeyleri düşünüyoruz. İnsan insan olduğunu unutmamalı dünya büyük gibi görünebilir ama kâinatta çok küçük ben dünya da değil kainatın içerisinde yaşadığımızın bilincindeyim o yüzden küçük varlıklar olduğumuzu da çok iyi biliyorum. Ama bu kainatın yaratıcısı olan Yüce Allah'ın bizim kalplerimizi ne kadar yucelttiginide biliyorum o kalpleri kırmamak önceliğim nerde yaşadığını bilmeyenlere ufak hatırlatmalar yapıyorum hepsi bu
- 7 ay
Valla çok haklısın.
- 7 ay
Kesinlikle. Fikirlerimi bir deftere yazmaya kalksam bu kadar doğru yazamam. Birebir düşünce tarzımı yazdın
- 7 ay
Teşekkürler sen de öyle 🌸✨
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 632 cevap paylaştı.
7 ayBence birini sevmenin birine değer vermenin meslekle hiçbir ilgisi yoktur en azından ben kendi adıma konuşayım ben meslek sahibiyim diye karşımdaki insanda meslek sahibi olmak zorunda değil çünkü ben onu mesleği için değil onu o olduğu için severim böbürlenmenin kibirli davranmanın hiçbir alemi yok sonuçta karşımdaki insan canım dediğim sevdiğim kadın yabancı birisi değil
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 964 cevap paylaştı.
7 ayKimsenin hayatı tek düze devam etmiyor. İnişlerle çıkışlarla dolu herkesin hayatı. Senin zamanında okula devam etme imkanın yokmuş ama sevgilinin varmış. Bu yüzden kimse birbirini dışlayamaz.
Burada şu konuya açıklık getirmek lazım. Sevgilin seni üstün gördüğü ve zaman zaman eziklediğini düşünerek mi böyle hissediyorsun yoksa tamamen kendi kendine olan düşüncelerin mi bunlar. Eğer sevgilin seni bu konuda vurmaya çalışıyorsa o senin sevgilin değildir hemen ayrılmanı öneririm. Sadece sen böyle hissediyorsan da en iyisi oturup bu konuyu konuşmanız. Ancak herkes çok süper wow denilecek mesleklere sahip olmak zorunda değil elin ayağın tutuyor ve kendine yetecek bir para kazanabiliyorsan insan daha ne ister ki
00 Yorumla
7 aySen sanki biraz kıskanıyor gibisin? Gurur duymak yerine neden böyle düşünüyorsun ki. İşi iyiyse size daha iyi bir gelecek kurabilir. Sen neden kendini kıyaslıyorsun. Eve bakacak olan sen değilsin ha eğer kendini böyle aşağıda görüyorsan yapacak şey belli, okuyup güzel bir meslek sahibi olabilirsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Sevgili dostum, anladığım kadarıyla kendini bir yarışın içindeymiş gibi hissediyorsun. Ama unutma, herkesin hayat yolu, başlangıç noktası ve temposu farklıdır 🌟. Bir meslek sahibi olamamak senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Kendini geliştirmek her zaman mümkün. Belki bir hobi edinebilir, açık öğretime yazılabilir ya da sevdiğin bir alanda kurslara katılabilirsin. Sen istedikten sonra hayatında her şey değişebilir! 🎨📚💪
Sevgilinle de açık ve dürüst bir şekilde konuş. Duygularını anlamasını sağla. Kendi önceliklerini belirleyerek, adım adım ilerlemen senin için daha iyi olacaktır. Kendini başkasıyla kıyaslamak yerine, kendi potansiyelini keşfetmeye odaklan derim. Bu sonbahar, yenilenmek için harika bir zaman! 🍂🍁 Hedeflerini belirle ve küçük de olsa bir adım at, bak göreceksin geleceğin çok parlak olacak! ✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
34Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
7 ayOhoo sen böyle herşeyi kafaya takarsan ömrün kısa olur gadası
30 Yorumla Kadının çalışmasına veya meslek sahibi olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Eşim çalışmayan biri olsun isterim şahsen. Ancak hiçbir şekilde çalışmamasını yüzüne vurmam. İlla işi olması gerekmez tembel olmasın çalışkan, azimli biri olsun yeterli. Ben tüm ihtiyaçlarını karşılarım zaten aile olunca.
Bu konuda sevgilinin sürekli işiyle hava atması saçmalık. Gereksiz hareketler bunlar03 YorumlaBelki sana öyle geliyordur.
Sen kendini eksik hissettiğini için sanki sana küfür ediyormuş gibi gelmiş olabilir. Kendini gelistirmeyi denesen? Kaç yaşındasin bilmiyorum ama bu bahane değil açıktan liseyi bitir. Üniversite sınavına falan gir. En azından böyle böyle özgüvenin yerine gelicektir
00 Yorumla
7 ayOkumak zararlı eylem merak etme okuyanların %80 senin maaşınla çalışıyo. Eşin asla kendi mesleği ile seni küçümsemez sen öyle hissediyorsun. Bunun bir + getirmiyiceğini ilişkide bu tarz yarışlar garanti ayrılık getirir biliriz yani içinde aşağılık jissi var onu yok et.
00 YorumlaBu hiç sorun değil ki zaten biz erkekler için şöyle bi gerçek var bakamıcagın kızı istemiceksin kadın çalışır ama kendisi isterse sende meslek için dilersenlerleyen mesleki eğitim kursları ve onların sertifikaları ile bi meslek seçimi yapabilirsin önemli olan birbirinize sahip çıkmanız gerisi halolur musmutlu günler sizinle olsun kızçe hoşçakal 🌺🤗
10 Yorumla
7 ayNormal ve gerçekten de büyük bir ukde. Bir kez hayata gelip onda da saygın bir mesleği icra etmiyor olmak korkunç bir şey aslında ama bazı şeyler kaderdir, ne yapalım? İnsan doğduğu evi seçemez, hayata herkes aynı yerden başlamaz.
10 Yorumla
7 ayBunu sadece sen mi hissediyorsun karşı taraf mı hissettiriyor onu cözmelisin en başta. Karşı tarafın payı varsa kötü
10 YorumlaHemen uzaklaş ondan. Alçaklık kompleksi yapmışsın. Özgür bırak adamı. Bu gidişle onu da aşağı çekersin.
21 Yorumla- 7 ay
Öyle doğru ki
7 ayKız aile olunca destek de bulunmak ister onu anlarım da erkeğin çalışmıyor diye surat yapmasını anlamam ya kadın evi geçindirmek gibi zorunlulukta değil ki 🤷♀️
00 YorumlaBazen eşin de olsa sevgilin de olsa bu tür şeyler oluyor görgüsüzlük başka bir şey değil vallahi bunu konuşup da cözebilirsin baktın Olmuyor bakmayacaksın kendi yoluna bakacaksın
00 Yorumla
7 ayKalbin kırılıyorsa ki kırılmış gözüküyor Birlikte yola devam etme Davul dengi dengine kalbini kırdırma Sen de ölümlüsün o dalyapRak da ölümlü kibir budalası Bırak kendi yoluna devam etsin
00 YorumlaErkek üstün olur biraz daha takılma seni ezmeye calismiyorsa alinman anlamsız kendini yetiştirmeye calis. Bir kucumseme hissediyorsan ayrı tabi o zaman yol ver gitsin..
00 Yorumla
7 ayBunun yarası olan gocunur durumu olmadığından eminsin değil mi? Partnerine işinden bahsetmek gayet normal bir durum malum.
10 Yorumla
7 ayMesleki olarak küçük gören sevgili toksik ilişki nedenidir. Böylesini sil gitsin.
31 Yorumla- 7 ay
@TS_QueenWolfWoman Mükemmel bir yorum
7 ayValla keşke lise mezunu olsaydım okumanın bir getirisi yok pek dkfkf
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 992 cevap paylaştı.
m 7 ayNe alaka ki. Herkesin olcak diye bir şey mi var
10 Yorumla Neden kendini onunla kıyaslıyorsun kıskanıyorsun tuaf
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 348 cevap paylaştı.
7 ayBen soruyu anlamadım, meşgulüm isim var mı? Seni hor görmemi?
00 Yorumla O zaman seninle sevgili olmasaydı böyle hissetmene gerek yok
00 YorumlaKızlarda meslek sorun degildir. Hiçte kotu hissetme. Erkekler çalışmak zorundadır ama kizlar calismasada olur
00 YorumlaEhm acaba ayrilsanda kendine iyilik mi yapsan?
Böyle insanlari uzak tutmak gerek
00 YorumlaNormal değil onun farklı yönleri senin farklı yönlerin var böyle düşünme kimseye karşı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayyani bence pekte eksik bir durum değil ya hadi erkek issiz olsa okumasa anlarimda kadinlar zaten eninde sonunda ev hanımı olup çocuklarına, eve bakiyor o yüzden okumamancokta bir sey sayilmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayErkekler kadında güzelliğe kadınlar da erkekte mesleğe üne bakar yani bu konuda erkeğe kendini kanıtlamak zorunda değilsin bakımına dikkat kendine güzel bak bu yeterli 🌸
00 YorumlaSeni bu yuzden eziyorsa neden hala birliktesin
00 Yorumla
7 ayÖyle hissetme. İnsanlık hali. Makam mevki önemli değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÜstünlük taslıyorsa ayrıl bence. Erkeğin üstün olması normal kabul edilse de büyük sınıf farklılıkları ileride seni kıracak şekilde sonuçlara neden olabilir.
00 Yorumla
7 ayEğitim bu kadar önemlimiymiş. Yazdıklarına bakılırsa adam statü delisi birine benziyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÖyle düşünme okuduğun bölümün işini yapamamak daha kötü hissettiriyor ama çoğu insan aynı durumda
10 Yorumla
7 ayAçıktan okumaya başla listeni bitir sonra üniversite sınavına hazırlan geç kalmış sayılmazsın asıl bu saatten sonra yapmazsan geç kalırsın hem böylelikle hayallerin yarım kalmamış olur gerekirse iki ıste calıs gene de okulunu bitir
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Benim de mesleğim işim yok kendimi eksik hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYaw onun oyle yapmamasi lazim. Sogukkanli tepki var bakalim ne olcak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİş yüzünden mi size karşı tavırları oluyor? 😳
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySürekli kendini hatun gören biri ile hatta bir ömür geçmez benden tavsiye
00 YorumlaKafana yatan severek yapmak istediğin meslek seç nereden ve nasıl öğrene bileçeğini araştır emin ol insan azim ettiği müddetçe herşeyi başarır
20 Yorumla
7 ayBenim de yok 33 yaşındayım kendimi aşırı eksik hissediyorum bence ayrıl olmaz öyle ama terk etmek istiyor gibi değil durumu açıklayarak.
00 Yorumla
7 ayNormal işin varsa iyi işte o işi bulamayanlar var takma herkes bı gün ölecek nasıl olsa kanka yaşa hayatı
00 Yorumla
7 ayHic öyle düşünme. Benimki de müdürdü ben garsonum ama karakterde benden çok geride kaldığı icin terk ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGerek yok... o erkek onun varlık sebebi zaten üretmek iş yapmak kqrşyer elde etmek ve para kazanmak.. sen ondan aşağıda kaldığın zaman o da sen de daha mutlu olacaksın zaten erkeğşnle asla rekabete girme
00 YorumlaMerhaba bunu dert etmenize gerek yok önemli olan birbirinizi sevmeniz
10 Yorumla
7 ayGüzellik uzmanlığı kursuna git, hem ilerde kendi yerini açarsan deli para var.
00 YorumlaBelkide sen komplekslisin
07 Yorumla
Soran7 ayHayır ,
Soran7 ayBen mi yargiliyorum
Soran7 ayAşağıda oluyorum maalesef konum olarak
Soran7 ayO kadar üzülüyorum ki , anlatamam ya
7 ayHepimiz emekçiyiz raad ol
04 Yorumla
Soran7 ayHerkes aynı dusunmuyor maalesef farkndayim
- 7 ay
Aynı düşünmeyenmeyecek ne var herkes okusa çöpleri kim. toplayacaktı ki mesela
Soran7 ayBu şekilde düşünmüyorlar ki sen aptalsın okumamissim diyorlar ancak kapasiten bu kadarmış diyorlar
- 7 ay
Öyle düşünen cahildir
7 ayhayır eksik hissetmemelisin
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 799 cevap paylaştı. böyle hissetmeniz normal
00 Yorumla
7 ayOlabilir sende okumaya devam et istersen
00 Yorumla
7 ayEğer seni küçümsüyor hissediyorsan ayrıl
33 Yorumla
Soran7 ayKongre vardı diş üzerine arastrdim gtmek. mecburi değilmiş bana mecburi dedi
- 7 ay
Hmm açıkça konuş bakalım
Soran7 ayKonusmycam yanlış anladın falan dycek yüz göz olmak istemiyorum
Benim meslek varda ne işe yarıyor bacım ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayMesleği ne sevgilinin
00 YorumlaNormal yetersiz Ulvi
01 Yorumla
Soran7 ayTerbiyesiz
Bence problem değil
10 YorumlaNormal
00 Yorumla
7 ayAyrıl gitsin
00 YorumlaÖnemi yok
00 Yorumla
7 ayDenklik önemli işte
00 Yorumla
7 ayNormal
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 629 cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
7 aySevgilin calismani istemiyor sa sorun olmaz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayAyrıl o zaman
00 Yorumla Normal
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevgilimin güzel bir mesleği var, benim yok. Kendimi çok eksik hissediyorum normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler