Sırf kadın erkek eşit desinler diye yapılmış gereksiz bir olay bu işe uygun onca erkek varken hemde. Herkes kendine uygun mesleği yapmalı kadından asker olmaz.
kadın yeri gelince erkekten güçlü olur bu 1 koskoca Atatürk'ün bile sözleri vardır bu 2 ve sonra kadınların erkeklere göre acıya daha dayanıklı oldukları kanıtlanmış bir gerçektir adayı olduğum meslekte bir kadın olmaktan gurur duyuyorum en başta da bu zihniyet bizi çekemediği için
2
37 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa boş yapma nereye daha dayanıklı erkekten bir erkeğin kuvveti ile kadının ki bir mi? Akp yalaması bu meslekteki çoğu insan o yüzden Atatürk den bahsetme hiç
eğitimlere göre bir olabilir yeri geldi 5 erkek dövüp çıktım 2 katım olanlardan hem tabi daha dayanıklıyız o doğum sancılarını regl sancılarını erkek mi çekiyor doğum sancısının bütün kemiklerin kırılmasıyla aynı acıya eşdeğer olduğu da kanıtlanmış bi gerçek burada kalkıp kadının gücünü dayanıklılığını ezemez ya da hafife alamazsın bak tarihine gülşan gülerlere cennet yiğitlere şerife bacılara nene hatunlara gördesli makbulelere kara fatmalara öyle konuş burada adamlık taslama
Ahahaha cihazın rastegele seçtiği şeyle övünen dngalak tebrik ederim hayatta ki en büyük gayen burada süper görüş bilmem ne almaktır zaten allahın tatlısı he bide polis asker bulup evlenip kapak atmak zaten kalitesiz her kadın ya polis ya asker ister kocasının mesleği ile övünür aciz aciz sende o kezbanlardansin 😂
daha profilini bile açamıyorsun bir baksak kim bilir neler çıkacak biz eşimizi polis asker yapma derdinde değil o al bayrağı kendi göğsümüzde taşıma derdindeyiz ha olur da eşim meslektaşım olur gurur da duyarım senin gibi korkup kaçanlardan birde üstüne üstlük kadın aşağılayanlardan olmadığı için
Apk lı dayın amcan varsa taşırsın neden taşıyamayasın bak polislere akşama kadar azar da orada burada falan karı kız peşindeler benim vergilerimle ne güzel dünya girip 10 tane soru çözmüş kpss de kör olsa koklayarak alır o puanı iki hoplayıp zıplamış bide bir apkli dayı sokmuş araya mis ama bekleyin şunlar bir gitsin onların alayı denetlenecek o bekçiler falan. Kim korkup kaçmış neyden kaçmışım ben veya kaçacakmışım? Kadınları aşağılayan yok benim fikrim bu ben kadının eline silah yakıştırmam erkeğe göre daha narindir kadın kadının yapacağı işler var erkeğin yapacağı işler var ayıktın kuyruğuna basılmış enik gibi ciyaklama kimse kadınlara bir şey demedi
kendi çabasıyla gireni de gördüm akp yüzünden boş yere suçlanıp canından çok sevdiği bu meslekten men edileni de ülkemizde her şey akp ile olmuyor ha tabi varsa rahatsız sınavsız da girersin orası kolay koy meclise milletvekili tanıdık ama senin yaptığın basbaya kadını ezmek kadının eline silah öyle bir yakışır ki 6 yaşından beri silah kullanıyorum kusura bakma senin demenle ne narinliğimiz bozulur ne elimiz silah tutamaz hale gelir savaş zamanında bebeğini omzuna sarıp cepheye süngü taşıyan ya da kızıyla omuz omuza verip canı pahasına savaşanları gördü bu tarih ki burada seninle aynı düşüncede olan kimseyi göremedim sana katılmayınca insanlara argo şekillerde hitap etmen de senin ağzına yakışmıyor biz sen dedik diye bir şey yapacaksak sende bizim dememizle sus o zaman susuyor musun yo
Tabi tabi akp ile olmuyor en son ki atamalar da öyle diyor dünyadan haberiniz yok 85 alan öğretmeni atama mülakattan bırak 50 alanı geçir madem birazcık adamlar g*tleri varsa kamera koysunlar mülakata da izleyelim bizde neler dönüyor diye yazıktır günahtır o insanlara. Kadını ezmekle alakası yok kadın duygusal bir varlıktır onlarda mantık hep ikinci plandadır erkek daha soğukkanlı ve daha çok beyni ile karar verme yetisine sahip bu kanıtlanmış genetik bir şey o yüzden bu tür işlerde erkek daha iyidir. Aynı statüde fiziksel yapıda sağlıklı bir erkekle sağlıklı bir kadın baş edemez bunun imkanı yoktur yaratılış olarak. Kurtuluş savaşı bir zorunluluktur kişi asker sayısı az olduğu için mecbur herkes girmiştir kadınlar cephe arkasında silah ve cephane üretimi askerler için yiyecek ve giyecek hazırlamak gibi işler yapmışlardır yaralı askerlerin bakımını cephanenin taşınması gibi konularda yardım etmişler yani senin bu şartlarla orayı kıyaslaman çok saçma ben fikrime katılmadın diye hakaret etmedim sana gelip bana ağlatmışlar bilmem ne tarzı laf söyleyip saygı bekleyemezsin benden nasıl gelirsen öyle uğurlanırsın
kimsenin beni uğurlamasını beklemem her kadının bir olmadığı gibi her erkekte bir değildir bunu bir değil genel olarak her bakımdan söylüyorum güç konusunda da aynı şekilde ilk saygısızlığı yapan sendin kadının narin bir varlık olduğunu söyleyip asker arkadaşınla konuşur gibi ya boş yapma diyerek siyasete girmeye çalışıyorsun söylediklerin ve yaptıkların birbirini tutmuyor bir erkek sadece olmaz dediği için hemen eig seçmişsin açıklamasını da bilimsel verilerle yapsaydı görseydik neden olmaz ondan sonra seçseydin umarım ilerideki hayatında gözlerini açar körü körüne kendi düşüncesiyle yaşayan ve kadını hafife alan bir varlık olmazsın
Bana kanıtla ya erkekten daha güçlü olduğunu kadının allah aşkına bilimsel olarak sen kanıtla madem girdin bilim falan işlerine doğum falan deme bana saçma sapan güç olarak üstünlüğünü kanıtla. Boş yapıyorsun çünkü hâlâ yaptığın gibi nasıl konuşucam başka kendi görüşümden adamı seçicem tabi bana hakaret eden iki tane o*rspu evladının görüşünü mü seçicem veya konyalı bir çomarınkini
boksör olman mı daha yeterli 25 dövüş bilmen mi boyun falan da çok umrumda değil acı falan da pek hissetmiyorum dövebileceğini söyleyenlerle çok kapıştım kucağına alıp yere fırlatan da oldu acı bile hissetmedim doğru düzgün
Hahaha ne biliyorsun 25 dövüş sen 😄 lisanslı boksörüm ben sahte dövüşçü seni iki erkek boksör bile sikleti farklı ise ringe çıkamaz ağır olanın ciddi avantajı var diye sen neden bahsediyorsun? 😂
ağır olan sadece daha sert vurabilir o da bana koymaz lisanslı boksör olman da yıllarca bu işin eğitimini almış komandolardan aldım eğitimimi ve emin ol askeriye de öyle kadınlar gördüm ki erkekten yiğitti
Yaa daha dövüş sporu ile ilgili bilgin yok dövüşçüyüm diyorsun 25 dövüş eğitimi almışsın daha yaşın 24 1 yaşında başlasan hepsini 1 sene alsan bile 25 etmiyor ve bir boksörün yumruğunun silah olduğunu bilmiyorsun dışarda kavga etmesi yasaktır silah kullanmış kadar olur yani bilimsel olarak bu dediğin şeyin imkanı yok en kral hafif siklet bir boksör bile ağır siklet orta düzey bir boksörü yenemez bu imkansızdır ringe bile çıkamazlar bir kere.
@Berna360 tabiki öyle ne bayan bir asker erkek komutanına kalkıp göz kırkıp cilveli hareketler yapabilir ne de bir asker karşısındaki bayan komutana bebeğim ev boş diyebilir yersin tokadı doğru askeri mahkemeye