Sizce Final Dershanesi nasıl?
#Gidenler bilgi verebilir mi?
#Gidenler bilgi verebilir mi?
iyidir ama soyguncudur eğer bir dersaneye gideceksen sana tavsiyem az tanınmış bilinmiş bir dersaneye git ögrencisi de az olduğu için daha iyi hizmet alıyorsun birde şöyle bir realite var dersanelerle ilgili nihayetinde dersaneler ticarethanedir bu yüzden başarılı öğrencilere yoğunlaşıp ygs başarılarını arttırıp reklamlarını yapmayı isterler hatta bizim çok başarılı bir arkadaş vardı dersane ona teklifte bulundu sana para verelim ünv e gitme bizim için sınavlara gir dersanemizin ismini duyur reklamımızı yap die bu sebeple tavsiyem az bilinen dersanelere gidersen daha iiii hizmet alırsın.
Kardeşim bunun dershaneyle alakası yok her dershane , her konunun en basit yerini anlatır çözemediğinizi getirin der budur , sen çalışırsan dershane zaten senin üstüne yüklenir ve o zaman başarılı olursun.. Evinize en yakın dershaneye git ama çalış
Bana zerre yol gösteremediler , düşündüğüm yolu anlattığımda bile o nasıl oluyor dediler :D 3 hafta dershaneye gitmedim , bir kez bile aramadılar , sonra telefona mesaj geldi toplantı var diye annem gitti , beni tekrardan dershaneye göndermek için hocalarla beni ayartmak için hocanın anneme dediği şey şu '' Oğlunuz derslere katılıyor ve oldukça sessiz '' :D
Annem müdürle konuştu tabi Müdür beni aradı yarın şu saatte gel dedi gittim , kimse yok :D , Eğer çok çalışkansan değerlisindir , eğer sessiz oturup sadece ders dinlersen seni kimse umursamaz :D
Ben bölümümde dershane ikincisiydim bu arada :D Artık sen düşün herşeyi
ben gitmedim ama giden arkadaşlarım pek memnun değildi hocaları kendi yayınlarındaki soruları bile çözemiyorlarmış ama yine de sen bilirsin ben açıdan memnunum
buyuk dersaneler iyi ogrencilere hizmet eder kotuleri atar bunu unutma
Cevap
5Cevap
Kızılay Final Kurs Merkezi’nin 2026 bursluluk sınavı sonrasında velilere sunduğu burs sisteminde ciddi bir şeffaflık sorunu yaşadım.
Şubede eğitim danışmanı ve kayıt-kabul birimiyle yüz yüze görüştüğümde, bursluluk sınavına giren öğrenci için yaklaşık 270.000 TL üzerinden indirim yapıldığını, sınava girmeyen öğrenci için ise net kayıt ücretinin 189.000 TL olduğunu öğrendim. Ancak bursluluk sınavında yüzde 30 burs kazanan bir öğrencinin ödeyeceği tutar yine 189.000 TL’ye geliyor.
Yani fiilen bursluluk indirimi uygulanmıyor, sınava giren veliyle girmeyen velinin cebinden çıkan para aynı. Velilerin indirim oranına değil, net ödeyecekleri tutara bakarak karar vermesi gerektiğini, kurumun da bu konuda daha şeffaf olması gerektiğini düşünüyorum.
Ben 11. Sinifta gitmistim simdi mezunum gerci ama 11. Siniftayken hic memnun degildim sadece en iyi siniftaysan adam gibi ilgileniyorlar.
gittim beğenmedim uğura git sağlam dershane ama tabi bu dediğim 10 sene önceydi
ben gittim bence güzel kaynak kitapları çok işime yaradı :)
Kültür'lü olan kazanır.
kültür dersanesine git diyorum kültür candır.
gitmedim ama iyidir yayınları falan güzel..
iyidir
hangi şube :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar