AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
1. si 18 22 arası evlenmeyi saçma buluyorum.
2. si çocuk yapmayız şöyle olur böyle olur diyenler benim gördüğüm ilk seneden kucağına çocuğı veriyor.
Evet mantıklı daha iyi motive olursun kaçırma bu fırsatı
Evlenme diyenlerin bir kısmı da senin evlilikte yapacağın şeyleri sevgilisi ile yapıyor olabilir yani haram bir şekilde sen bilirsin yani. İş sevgililik olunca tamam daldan dala atlayınca tamam bir nikah yapınca sorun oluyor buradaki bazı zihniyeti bozuklara göre
Gençliğini yakarsın. Sevgilin yaşı geldiği için sana baskı yapıyordur kesin bu baskıya gelme başkan gençsin daha
Mantıklı değil. Hele ki üniversite okumayan bir erkekle üniversite okuyan bir kadın olarak evlenmek çok yanlış. Ek olarak sen çok gençsin ve o senden çok büyük. Yaş farkı sıkıntı.
Eğer rahatsam ailem çok baskı yapmıyorsa okul bitene kadar beklerdim
Yaşında çok küçük ve üniversite okuyorsun her evlilikte sorunlar olur ufak ya da büyük fark etmez bu sorunlar derslerine yansir bence acele etme okulunu bitir ondan sonra evlen
19 a 28 yaş cidden zihniyetine yazık kızım aynı yaştayız 28 yaş ne demek evlenilirmi manyakmısın
Oha aranızda çok yaş farkı var bence mantıklı değil sadece yaş farkı sorun değil yani daha gençsin bence çok erken
Sorumda görüş paylaşır mısınız
Bnim ablam da okurken evlenmişti. Eşi aynı öyle yardm ederm falan diyordu ama etmeyip ablamı zor durumda bırakmıştı 4 ay snra boşandılar
Evlenince okul iptal olacak. O işini mi yapacak hep arkanı mi toplucak kendisi kendi çıkarları için bir an önce evlenme derdinde. Sen evlen gör bak ne oluyor okumayı değil okulun önünden geçmeyi unutursun
Senin gibi çıtır kızı bulmuş hemen pompa derdinde ondan acelesi yoksa diğerleri yalan
Pompa?
İlişki işte
Ha tamam
Bennce seviyor da okulun bitmesini beklesin. yoksa evlen. Okulun hayal olur birde çocuk olursa unut herşeyi
Seviliyorsun öptüm 😘
Aynen okul bitsin hele
Bence daha evlenme daha yaşında genç mezun ol öyle evlen sonra işte bulursun
Cocuk evlenirse kız boşta kalır başkası belki bukadar iyi çıkmaz
Seni bu kadar seviyorsa okulu bitirmenide bekler evlenerek başını yakma
Kesinlikle kanma bunlara oku diplomanı al kadroya geç çok istiyorsan bi söz nişan yap ama evlenmee
Çalışırken mi evlilik zor yoksa okurken mi
Okurken tabiki çalışırken en azından bi gelirin var ama okurken o da yok ne zor olur bi arkadaşım evlendi okurken bursuyla kira ödüyordu sen düşün artık
Adam çalışıyo zaten. Kız da çalışsa full time iste olacak. Ama okurken bi kaç ders var. Geri kalan zamanda istediği gibi takılır. Ev işini yapar falan
Öyle zor işte oku ailenle en son evlen zorunuz ne boş ver
Bu nasıl bi kafa ya. Okurken çalışmaktan daha zormus.
Hem evlen hem oku o zaman da gören seni ders mi Çalışcan gelecek mi düşüneceksin her şey beni böyle sevdeki Ömer’le Ayşe gibi olmuyo maalesef bişeler gördük biliyoruz kimse kendi evindeki gibi tolore etmez seni istersen aşık ol
Eş iyi ise hayatı her zaman guzel yapar. Kötü ise her zaman kötü yapar. Bunun iş le okulla ilgisi yok
Aynen aynen
Copernicus acaba 28 yaşındaki sevgili dediğin kişi sen misin😁 burada ısrarla ikna etmek için konuşuyorsun
@sezarınhakkısezara kedisine sor. Aklım olsa 25 gibi evlenirdim en geç. Benim hatama dusmesin
Bana göre de 25 ideal yaş. Fakat 18 19 evlenen de var 40 evlenen de. Kimse yaşından yargılamıyor. Sadece anlatması gereken bir süreç var
Attlatması
@sezarınhakkısezara erkek olarak 25 dedim kiz değil . Kız 18 olduysa evlenebilir. orada burada fingirdesecdgine evlensin
Tabi çocuk akıllı ya iyi yönetirsiniz!!!
Sanki erkek 25 yaşına kadar kızlarla konuşmaz krhaneye esscorta gitmez ya da vs vs. Gelmiş kızların fingirdeliğinden bahsediyor. Sana günah olan ona da günah. Ona günah olan sana da günah. Şu at gözlüğünü çıkar lütfen...
@sezarınhakkısezara aşkta yönetmek yok
Aşktan değil evlilikten bahsediyoruz. 18 yaşında aşık diye o zaman illa 18 de mi evlenmeli? İster fingirder. Kimsenin a. ına gtüne klit vuramayız. Sen kendinden sorumlusun.
@sezarınhakkısezara görüşler farklı. Tartışacak bi şey yok. Asık değilsen niye evleniyorsun o zaman
Aslında farkında olmadan aynı şeyleri savunuyoruz da cümlelerimiz farklı geliyor. Diğer yorumda anladım.
yaşın çok erken git oku evlenince bi b o k olmuyor erkekler evlenmeden önce dediği bir çok şeyi yapmaz
Bitirip sonra evlenirsen daha iyi olur, rahat olursun.
Evlenmek mantıklı değil ki üni okurken mantıklı olsun...
Neden olmasın ikişini de yapabiliyorsan imkansız yoldur sen yeterki işde
Evlendikten sonra her sey değişebilir. Acelen ne? Okulu bitir oyle evlen
Evlen bence. Onun yaşı gelmiş bile 😅 bu arda hanifi bölüm
Hangi bölüm?
asla evlenme okulun daha önemli
Benim planım o yönde açıkçası
Nasıl benden 1 yaş büyüksün ya ne evlenmesi karıyerin bozulur karıyer aile kurmaktan önce gelir başarı dünyada ki her şeydir
Ne olursa olsun okulun bitmeden evlenme
Yalan ya seni kendine bağlamaya çalişiyor
Güveniyorsa sıkıntı olmax
Bence değil evlilik demek büyük sorumluluk..
Hep arkanda olduğu belli
manatıklı değil bence
Evet Mantıklı Değil Bencede 🎈🕊💫🌺
Bence okul bittikten sonra evlenmek daha mantıklı
Evlenmek başlı başına bir kumardır
Sözlen sadece okul bitince evlen
Hiç mantıklı ve sağlıklı değil
O tamamen yalan inanma derim
Nasıl tanıştınız ne iş yapıyor?
Merak ettiklerine bak hele.
Ona göre cevap verip yardımcı olacağım tatlım 🤔😘
Harika karar derim bulduysan sakın kaçırma
Evlenmeden olmaz diyip sevişmiyor musun
istedigin meslege gore degisir
Mutluysan hem oku hemde evlen.
yaşına bağla... kaç yaşındasın
19-28 İAJSJSNSBNSNSSJJSJZJ ne aceleniz var
Neresi komik?
Bana çok mantıklı gelmiyor
Mantıksız okulu btiremez ki
Bana mantıklı gelmiyor ama evlenen de var tabi
evlenme hangi evlenen mutlu ki
Evlenme canım yakma kendini
Okulu bitir sonra evlen abisi
Evlenince o değişir derim beklenti oluşur
Eşim diyorsun evlendiğimizde diyorsun. Nasıl yani?
seviyosan evlen beklemeyin
Köprüyü geçene kadar diyoruz buna yersen evlen
Ünüversitede başkasına aşık olursan nolacak
28 yaşında olgun bir eş adayı varken üniversitede çoluğa çocuğa mı aşık olacak
@Olalalabsm arada 9 Yaş fark var. Ben ona olgun değil moruk gözükür bakardım mesela.
@LimonluPastanınHüznü O senin düşüncen işte. Senden 10 yaş büyük olduğu halde senle aynı duran erkekler var neredeyse.
@Olalalabsm Olay görünüş değil benim için. Ben benimle beraber büyüyecek birini isterim. Sen üniversitedekilere çocuk demişsin ama o yaşta kız da çocuk olur zaten. Yaşı yaşına en uygunu bence.
@LimonluPastanınHüznü Yahu erkekler geç olgunlaşır zaten. Aynı yaşta olduğun erkek hem kafa yapısı hem görünüş olarak senden geriden gelir zaten. Ama bu da senin düşüncen beni ilgilendirmez. Ben kendi fikrimi söyledim. Kız da kendinden 9 yaş büyük biriyle olduğuna göre onun için de sorun yok.
Hay trolüne sokim
Eşinden uzak şehirde mi okuyacaksın
Hayır beraber olacağız.
Ozaman sorun olmaz kaç yil okuyacaksın
Ve nikah var mı aranızda
4 yıl.
Aynı evdemi yaşıyorsunuz şu an
Cevap
Evlenmişsin artık neden soruyorsun
Henuz evli değiliz.
Eşim demişsin
Evlen bence
Bi tane akıllı kiz cıktı nihayet
Hayır mantıklı değil
Daha erken
Zaten olursa üniversitede olur, ondan zor.
Neden zor
Hengame başlıyor, sosyal imkanlar azalıyor.
Saçmalık
Evet Saçmalık Tabikide
Evlenmek başlı başına mantık dışı
Hayır değil