AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Sen bilirsin senin hayatın senin kararın.
Ne b ok yersen ye kasar
Ohaaa cevap çok açı
Hayır
Bence değil odak noktan kaybolur
Ben evlenmem
Ne kadardır berabersiniz ki
Bence üniversite okurken mantıklı değil
Çok mantıklı
Bir kac sene daha bekle derim.
Neden olmasın.
Evet evlen
Çok zor olur
Aranızda 8 yaş var
Ve yaşında küçük
Bence sen artik bul birini boş ver milleti
@Copernicus ben ne alaka😃
Yaşın gecmis
@Copernicus ne alaka var daha
Okuduğun bölümün zorluğu en büyük etken
Çok mantikli
Millette beyin yok. Evlenme demişler bi de yaa
Sana evlenme diyen, koca bulsa bi dk durmaz😄
6 senelk ilşkim var. Mesleği çok güzel. Bende mesleğime kavuşmak için bekledim. Okulum bitti atanma sürecindeym. Paramı aldığım zaman ilk maaşımı yedikten sonra misafir edecem ailesini. Kardeşi evlendi biz bekliyoruz daha var diye. Sıra verdik müsade buyurduk. Normalde büyük önce giderdi. Çok mantıksız konuştun. Bak koca çok. Aday çok. Mutluluk çok. Ama doğru zaman diye bir şey var
@sezarınhakkısezara canım 6 sene sonunda senin ilişki bitecek merak etme. Evlilik olmaz artık o saatten sonra. Bak yazdım suraya
😁 sen bu kızın 28 yaşındaki manitası değilsen ben bir şey bilmiyorum 😁 eğer zaman kavramı geçilecek bir şeyse evlenip altı sene yaşayan da bir sonraki altı senede biter. Ölene kadar bu devran böyledir. Sadece aşkla değil mantıkla bak bu dünya öyle laylaylom değil. Efendiysen dürüstse insan mantık evlliği bile var. Ben hem sevgi hem mantık bakıyorum. İyi bir baba olacak mı eve ekmek getirecek mi terbiyesi yerinde mi diye. Bu zaman kötü. Aşkı sevgi mantık her şeyden biraz olsun...
@sezarınhakkısezara canım evliliğine 3 yıl biçiyorum. Keşke dediğin gibi kızın mabut ben olsaydim😄
Kız yorumlarından şunu cikardim: kızlar mantikli dusunemiyor
Kulun değil Allah ne biçtiyse onu yaşarız. Evlilik kadar ayrılıkta doğal. Varsın 3 olsun. Ben sevdiğimle evleneyim bu dünyada severek evlenen kişilerin hissettiği o duyguyu hissedeyim. Pişmanlıkta benim olsun ya da mutlulukta. Ama şunu da unutma 1 yılda geçse 11 yılda geçse ömür de geçse kişisel şeyler bunlar. Sen ne kadar özverili olursan o kadar muhteşem bir hayatın ve ilişkin olur. Bazı şeyler insanların elinde.
Kız yorumları derken. Gerçekten seninle fazla diyaloğa girmek istemiyorum. 🙂 Kızları elde tutmak kendine köle yapmak için yapamayacağınız şey yok. Mantığınıza ters düşen her şey zaten kötüdür. Hala diyorum. O kız okumalı. Senin gibi adamlarla olursa yazık. Düşünme stilin hayata bakışın belli oluyor. Standart kro türk erkeği.
@sezarınhakkısezara okumasın diyen mi var! Millet aynı evde kalıp sevgili olup her türlü halti yiyiyo zaten okurken. Bunun adına nikah demek niye rahatsız etti seni
Ben onu da savunmuyorum bu arada. Görüşlerim saygı anlamında. Yoksa bende ailemr yakışan şeyleri yapmaktan yanayım. Örneğin 6 yıllık ilişkimde cinsellik ya da aynı evde kalma şeyimiz olmadı. Görev gereği uzağa gidiyor. Saygı sadakat. İnsanlar sphbet ederken belli eder kendini. Ha ihanet eder bana o vakit Allah yolunu açık etsin. Her şeyin bir zamanı düzeni var. Örneğin 18 yaşında evliliğe karşı değilim herkesin kaderi ne zaman belli olmaz. Ama eğer okuyorsa beklemeli. Okumuyorsa olabilir. Ben 22 yaşındayım. Tüm arkadaşlarım evli okumadıkları için. Okumasaydım bende giderdim. Demek istediğim her şeyin vakti zamanı var. Hepsi bir arada kolay olmuyor
@sezarınhakkısezara OKUMA DIYEN YOKKK!!! Anla şunu!!! Okurken evlenebilir. Görüşüm bu konuyu kapatalım!
NE ZAMAN NE İNSANLAR DÜZGÜN. DENİLDİĞİ GİBİ OLMUYOR EFENDİ. bak 28-19. O kız okula gidecek kudurur o adam. Kolay mı sanki. Kudurur kavga öıkarır. Açıktan okursa anlamı kalmıyor sallıyorlar bir süre sonra. Belki yaşıt olsalar evlenir okurlardı beraber. Ama şartlar uygun değil. Anlamıyorsun. Bence de tartışmayalım
@sezarınhakkısezara düzgün değilse evlenmicek. Is hayati daha zor. Evlenmesin madem hiç.
DÜZGÜN. Bu kavramı bekliyorum. Düzgün bir insansa kişilik karakter. Evlenen var. Okuyan yine var. Ama bulmak gerçekten zor.
Nasi bi kafa ya daha evlenmemiş eşim diyorsun
Okul bittikten sonra olması daha iyi
Evleneceğin kişiye bağlı
mantıklı gelmiyor
Önce okul yapma
Saçmalık
Mantığını çiftler belirler
Mantıksız
mantıksız
Çok saçma
Hiç mantıklı değil
Hay8rlısı
Mantıksız
Evlenmeden nası kocan oluyor? Nikah var mı
Evet seviyorsan
Evlen hersey olur 👍
Mantıksız
Mantıksız ötesi
Bence değil ya
Değil bence.
Mantıklı değil
Bence mantıklı
Tabii ki hayırrrr
10 yaş fark çok
Kesinlikle değil
Bence degil
pedo
Ne alaka?
Normal canım sen cesaret edemiyorsun diye baskalarini kiskanma mal
degil pedofili iliskiyi normallestirme bana ayrica neyini kiskancam mal misin MQKWMAOQNDSNSM
Kişiye göre
Riskli
Malsın
Değil.
Kesinlikle hayır
Evlenen aptaldır
Gereksiz bence
Aynen mantıklı
Değil
Bence değil
Hayır mantıksız