Ben bir kuruma yeni atandım o da sözleşmeli erliği kazandi eğitim yeri belli oluyormuş 2ay sonrada atandigi yer belli oluyomuş bu zamanda nikah kıyalım atandigim yerin senin yanın olabilir diyor
Böyle bir şey var mı
Ben memuriyette 1 yıl çalışma şartıyla diye biliyorum ama tsk da değişiyor mu bu bilgisi olan var mı
Böyle bir şey var mı
Ben memuriyette 1 yıl çalışma şartıyla diye biliyorum ama tsk da değişiyor mu bu bilgisi olan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onun yeri etkilenmez sen gidebilirsin ancak kadrolu olmadığı için oda şaibeli arayıp net bilgiyi kendi kurumumun özlük biriminden alırsın.
Gelemez. Ben teğmenim. Erkeğin kadına göre ataması olmaz
Gercek mi
Evet nikah olursa sen gidersin onun yanına
Ne memuru olarak atandin sözleşmeli erin pek sıradan askerden farkı yok aynı
Er bu subay ya da astsubay değil. Kaldı ki sözleşmeli kadrolu da değil. Sözleşmeli erlerin istihdam edilme sebepleri belli. Senin yanına olacak şekilde atanmasını beklemeniz abes olur.
Eş durumundan kadın erkek fark etmez ikiside isteyebilir tayin ama sözleşmeli erin tayini olmaz. Sen aldırabilirsin kurumun o şehirde yeri varsa tabi. Seninde tayin istemen için asaletini alman lazım ilk yıl tayin istesen de yapmazlar
Eğer evlenirseniz sen ona göre atanırsın ki o da subay ya da astsubay olursa diye biliyorum uzmanlarda nasıl olur bilmiyorum
Es durumundan gelebilir
Bilmiyorum. Sevgilisi olmayan kaldı mı?
Denenir
gelebilir ama eş olması lazım evli yani tayinle
izinlerde gelir